Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi an inanıp profiline baktım ya len:86:
bituful burcak ve glncym gunaydin.
kahin gibiyim masallah hemen dokturmeye baslamissiniz.
bituful umudunu kaybetme oglun illa yiyecek katilari. dunyada kati yemiyen insan var mi makarna falan dene istersen. cocuklar makarnayi seviyor genelde. :)
benim oglanin da hic bir kati gidayla sorunu yok masallah buyuk insan gibi ama kus kadar yiyor resmen. bir yumurtayi bile bitirmiyor. ogunleri ufacik yarim kaseyi gecmiyor.
hic kilo almiyor. gecen bir misafirlige gittik. 4 kisi bu cocuk kilo vermis deyip durdu. biri de hep sen yiyorsun galiba cocuga vermiyo musun deyince yemiyo napiyim serum mu takayim dedim
kilo vermiyo aslinda ama hic almiyor da
ya geceleri sutlu biskuvi vermeye basladim biliyorum zarari yararindan cok ama kilo alsin artik. biktim herkesin bu cocuk cok zayif demesinden. 10 kilo bu arada.
bir yandan ehliyet sinavlarina calisiyorum. bir an once ehliyetim olsun ozgur kiz olayim
ruza nerelerde ? yine bir yerlerd kayboldu ama takip edemedim
Asyamm cok gecmis olsun.
saolasın canım bir geçseydi şu hastalık sen napysn kuzun iyimi :)
Aynıyız kuzum anlattığım gibi işte iç güveysinden hallice:)
Oğlan iyi yeme problemleri dışında bi sıkıntımız yok şuan için çok şükür.
Konuşmasını falan bende hiç dert etmiyorum çünkü babamızda 3 yaşında konuşmuş hazırlıklıyım herşeye Anlıyo dediklerimi buda yeter bana.
selam herkese,
yasemn maşallah kuzuna çok yakışıklı olacak,
vave kayınvalidem eskişehirli bir hafta sonu gitti danişment köyleri sizin köye yakınmı bilmem tabi ama köyde kayınvalidemn dayısı var başkada kimse yok herkes merkezde
oğlum köyde çok eğlendi çok mutlu oldu ama dönünce çok kötü hastalandık 3 gün ateşli gezdk şimdide burnu akıyor boğazında balgam var atamıyor bende çok hastaydım serum falan takılınca biraz düzeldim evde hepimiz hastayız bizden böyle
repu benm oğlumda 10 kilo 82 cm boyu hiç de dert etmyrm çok hareketli nasıl kilo alsınki benm oğlm hiç kahvaltı yapmıyr etrafta söylenenleri çokta dinleme önemli olan boyu uzuyormu sağlı yernde mi
hasta olan herkese geçmiş olsun
Gcmis olsun canm. Demek bir tafafin eskisehirli sonucta :) nasil oldunuz iyi misiniz? Ben 1 haftadir cok hastayim grip oldum maskeylen dolasiyorum.azalacagina artti. Grip şeysinin tum endikasyonlarini yasiyorum hapsirmalar tiksirmalar garip hezeyanlar kendini avutmalar Annem sagolsun yardim ediyor bugra ya bakiyor. Evde birinin olmasi buyuk luks boyle 10 tane cocuk buyuturum .
Ruza yi gordum selam ederim gozlerinden operim
bituful diyete olan inancimi kaybettim birak hatirlatma rahat rahat tikiniyim. gecen dogum gunumdu. esim pastanin ceyregini yedi ben de kalanini bir de cikolata almis sanki fit degil fil olmami ister gibi. koca kutu bitmek uzere
ben markette falan o raflardan uZak durdukca buluyor beni, karma bu heralde. benim sisman bir birey olarak hayatimi surdurmem lazim
benim oglumda biraz saflik var. besigin tek tarafi bos inip yanimiza gelmek yerine gelsin alsinlar diye yattigi yerden agliyor suan ayri yatmaya alistirmaya calisiyorum sonra da memeyi kesicem insallah :)
ruzaaaaaa hosgeldin nerelerdesin mudure. ozledik seni de utkunun maceralarini da :)
simdi bituful yazdiya burcak da gelir kesin. simdiden hosgeldin diyelim
paskalya bayrami geliyor. bayiliyorum bu ecnebi bayramlarina. bedavadan ucretli izin yine yakin bir yerlere kacmayi dusunuyoruz insallah oglan gecenki gibi rezil etmez .
bugun icimde burcagi aratmayan bir cosku var. oglani parka goturuyum de o da sevinsin yavrucak