yasemin baltasar uzmeyin kendinizi ama yavas yavas bu sorunu cozmeye bakin bence.
ya sanirim en acimasiz anne benim. veriyorum yemegi yedi yedi, yemedi (3-4 kasik yiyor) kaldiriyorum. sonra obur ogun vaktine kadar ac ac dolasiyor agliyor mizildaniyor, diger ogunde de ayni sekilde yemezse yine zorlamiyorum. zorlayinca ters tepiyor. bazen oyun moyun ugrasiyorum ama genelde ise yaramiyor. patates kizartip eline veriyorum, tavuk kofte vs kendi yesin diye. keyfi isterse yiyor. yemezse yine yallah.
emziriyorum aralarda bir de az yedigi gunlerde bir meyve 2 biskuvi sut falan blenderdan gecirip deligini buyuttugum biberonla uyurken yediriyorum.
bir de beraber yemege dikkat ediyorum kahvalti ve ogle yemegi ikimiz aksam hep beraber. babasi da oldugunda daha istahli yiyor. sevmediklerini de israr etmiyorum, cok severse kendi aciyor agzini zaten.
hiiic zorlamiyorum kisacasi. Ve hic kilo almiyor ama gunde 2-3 kere kaka yapiyor nerden geliyor bu degirmenin b.ku bilmiyorum dogrusu
tabi bunlar genelde olanlar bazen hiiiiic birsey yemiyor sevdigini bile yemiyor istahi sifirr oluyor hasta oluyor vs o zamanlar sizi cok iyi anliyorum. agzini zorla tutup icine kasik soktugum bile oluyor ama tukuruyor zaten. aglamanin esigine geliyorum.
uzum portakal mandalina karpuz ne kadar yerse yesin daha cok istiyor. ama bunlar da hep ishal yapiyor
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübu