Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
koskoca sayfanın tüm idaresi bıtufulun elindeymiş vay canına bee:26: haftasonu annemdeydim üşenerek açtım neti kaç sayfa birikmiştir nasıl okuycam diye sadece 1 yorum herkes terketmiş terapi odamızı çok yazık
Yeldacım bir kaç gün az emzirmeye çalıştım ama kesinlikle şuan doğru zamn değil acaip düşkün memeye yapışık geziyoruz doğdığundan beri bu kadar meme çılgınlığı yaşamadım gece uyandıkça su içirdim meme istemeden geri uyudu ama yok vazgeçtim çok severek emiyo sütte var daha 15 aylık napıyım kıyamıyorum şimdilik vazgeçtim canım işe daha var nasıl olsa herşey murat için
Oyyy yerim o nehiri..Ya herseyi ogreniyolar..Bizimkide mesela ben tartiya cikiyorum bole 10 sn falan bön bön kiloma bakiyorum yine ayni, kilo verememisim diye, iniyorum o cikiyo ayni benim gibi kilosuna bakip duruyo 10 sn
Bide ayni benim gibi obsesif oldu eli kirlenince rahatsiz oluyo yanima geliyo hemen sil diye:/
Patronum geldi kolunu kirmis( Butun isleri bana kaldi 3hafta mahvoldum
Purcak pardon is cikti malum..
Seni bilmemde ben kesinlikle öyle annelerden olmam ne kaddarrr realist ve gaddar oldugumu biliyosun az cok:86:
Bu arada aramizdaki esitlik hic hosuma gitmedi..Ustunde olup sana akil vermeliydim bütun herseylerim silinmis ama göruyorumki sana dokunmamis kk..Yoksa naptin kalplerin guslarin cogalsîn diye bos bos seylermi yazdin diger topiclere