- 8 Nisan 2013
- 1.800
- 4.481
Fulya inş istanbula çıkar tayınınız. Bnım bıldığım eczacılar diıplamalarını kullandırıp ayda belli bi gelir sağlayabılıyolar.bzim mahallede vardı mesela eczacının 2 bebesi vardı hiç gitmezdi tukkkana güvendiği birilerini koymul işin başına ona 3 bın gbi bi para veriyolardı galıba.öle bişi yapabılırsın arada uğrayabılırsın...mesleği bırakmana üzülürüm bi eczacı kolay olunmuyor bizimde aile bağlarımız çok kuvvetli bzim eşler akşam yemeğe gelir sabahtan akşama kadar çalar oynarız.babamda biz varız diye gitmez biyerlere sohbet eder bana masaj yapar ohhh
Vaveee kıskan bacımm kıskan çatlaaaaa o pamuk cildini yüzücem:))
Bi kaç sivilce çıktı yüzümde geçmek bilmiyor karma/yağlı bi cildim var nitrücina :)) almıştım yeni sanırım yaramadı cildime bitkisel bişiler buldum elma sirkeli tonik falan onu yapacammm
Ferdammm benım de öle oturulcak fazla yer yok.aile içi sınırıyla kutlayacaz gibin.bnde senın gibi 2 kere uğraşmak istemıyrum..
Sizin doğum tarihi kaçtı?
Ruzaaaaa sesın çıkmıyorrrr
Vaveee kıskan bacımm kıskan çatlaaaaa o pamuk cildini yüzücem:))
Bi kaç sivilce çıktı yüzümde geçmek bilmiyor karma/yağlı bi cildim var nitrücina :)) almıştım yeni sanırım yaramadı cildime bitkisel bişiler buldum elma sirkeli tonik falan onu yapacammm
Ferdammm benım de öle oturulcak fazla yer yok.aile içi sınırıyla kutlayacaz gibin.bnde senın gibi 2 kere uğraşmak istemıyrum..
Sizin doğum tarihi kaçtı?
Ruzaaaaa sesın çıkmıyorrrr