- 11 Şubat 2011
- 2.083
- 38
cıgdem ben bıraktım bıtıfılı sana . hayrını gör ole gorundugu gb muhteşem bırı fılan da dııl.
ha ben cok sevıorum onu o ayrı ama kusurlarıyla sevıorum,herkes bnm gb sevebılır mı bılmem
Tülayyyyyyyyyyyyyyyyy!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cıgdem ben bıraktım bıtıfılı sana . hayrını gör ole gorundugu gb muhteşem bırı fılan da dııl.
ha ben cok sevıorum onu o ayrı ama kusurlarıyla sevıorum,herkes bnm gb sevebılır mı bılmem
cigdem burçak forumda erkek kıtlığı mı var? illa ciks isim mi olması lazım?
mehmet gibi fatih gibi devletli isimler varken yaptığınız kavgaya bakın
iyi ben biraz 2014 topiklerinde gelin bakınıyım bariAhahaa repu boşver ya bak bu senekiler hep kiz alirsin citir bi 2014 lü..napcan 2013 ü yaslandi onlar:86:
Ben en usttekini begendim repu hem rahat olur tulum
Ehe Repu ne yapalım bize buradan gelin çıkmayacak öbür topiklerin fotolarını gözetleyelim En üstteki çok güzelmiş bence de.
bunlar nasıl doğum günü için kızlar? bana bi fikir verin, acil sipariş etmem lazım.
en üstteki tek set tulum şeklinde. diğerleri takım.
Hatunlar sohbet almış başını gitmiş iyi olmuş gülerek okudum valla
Tutkucan o dediğin illegal canım . Öğrenilirse diplomamı alırlar elimden asıl o zaman meslek hayatım biter. İstanbula gelirsek devlet olmazsa çalışmayı düşünmüyorum zaten 2 yıl fırt fırt gezecem anacım sonrası Allah kerim buluruz inşallah yapacak bişeyler :)
Repucan üçüde çok hoş ama ilkini daha çok beğendim bende gömlek pantolon düşünüyorum papyon kravat takmaz benim huysuz
Çiğdemmm iyi dayanmışsın o kadar yazmadan, bende kısa bir süre takip ettim dayanamadım yazıverdim
Benim çevremdede özellikle eşimin iş yerinden arkadaşlarının bu yıl hep kızı oldu 7 tane bir bizimki erkek o yüzden hiç forumdaki kız bebelere musallat olmuyorum talibimiz çok paylaşılamıyoruz . Eşimin işinde aldıkları radyasyondan y kromozomlu hücreler dtkileniyormuş o yüzden kızları olma ihtimali daha yüksek oluyormuş bu durumda eşimin iş yerindeki havasını tahmin edersiniz :)
Doğumgünü için kopya çekcem sizden çiğdem özelliklede senden çabana hayranım bende daha tık yok
Hatunlar sohbet almış başını gitmiş iyi olmuş gülerek okudum valla
Tutkucan o dediğin illegal canım . Öğrenilirse diplomamı alırlar elimden asıl o zaman meslek hayatım biter. İstanbula gelirsek devlet olmazsa çalışmayı düşünmüyorum zaten 2 yıl fırt fırt gezecem anacım sonrası Allah kerim buluruz inşallah yapacak bişeyler :)
Repucan üçüde çok hoş ama ilkini daha çok beğendim bende gömlek pantolon düşünüyorum papyon kravat takmaz benim huysuz
Çiğdemmm iyi dayanmışsın o kadar yazmadan, bende kısa bir süre takip ettim dayanamadım yazıverdim
Benim çevremdede özellikle eşimin iş yerinden arkadaşlarının bu yıl hep kızı oldu 7 tane bir bizimki erkek o yüzden hiç forumdaki kız bebelere musallat olmuyorum talibimiz çok paylaşılamıyoruz . Eşimin işinde aldıkları radyasyondan y kromozomlu hücreler dtkileniyormuş o yüzden kızları olma ihtimali daha yüksek oluyormuş bu durumda eşimin iş yerindeki havasını tahmin edersiniz :)
Doğumgünü için kopya çekcem sizden çiğdem özelliklede senden çabana hayranım bende daha tık yok
Dogum gunu icin bir tek ugrasmayan benim sanirim.. herkes ilk bebek heyecaniyla iyi biseyler yapmak istiyor oysa ki ben hevesimi aldim :86: yine de yine de kutlaycaz tabi arkadaslar vs.Hatunlar sohbet almış başını gitmiş iyi olmuş gülerek okudum valla
cigdemduman bu bitiful gorundugu gibi degil purcak dogru diyor her yeniye:) yilisir sever sonra bir mendil gibi firlatip atar :86: sipsevdiyim diyor ama farkli bisey cozemedim
Boyumuz ayni bu arada kilon kac merak edenler war zayifsan bir de guzelsen seni sevmeyecek olanlar war :86: dislayacaklar seni deyim sana belli etme benden tavsiye :86:
Oglum cok hasta yaa.. yürümek istemiyor bacagima yapisiyor kucagimda durmak istiyor cok halsiz yawrum.. yaramazliklarini ozledim.. bu arada gec cikan dislerimiz 4 oldu o da rahatsiz ediyor
Dogum gunu icin bir tek ugrasmayan benim sanirim.. herkes ilk bebek heyecaniyla iyi biseyler yapmak istiyor oysa ki ben hevesimi aldim :86: yine de yine de kutlaycaz tabi arkadaslar vs.