2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
$_12.JPG

$T2eC16F,!yUE9s6NEGiMBR7qcBCD7!~~60_12.JPG

$T2eC16N,!zoE9s5nd73zBR999yM+uw~~60_12.JPG

bunlar nasıl doğum günü için kızlar? bana bi fikir verin, acil sipariş etmem lazım.

en üstteki tek set tulum şeklinde. diğerleri takım.

cigdem burçak forumda erkek kıtlığı mı var? illa ciks isim mi olması lazım?
mehmet gibi fatih gibi devletli isimler varken yaptığınız kavgaya bakın :KK22:

Ahahaa repu boşver ya bak bu senekiler hep kiz alirsin citir bi 2014 lü..napcan 2013 ü yaslandi onlar:86:

Ahahaa repu boşver ya bak bu senekiler hep kiz alirsin citir bi 2014 lü..napcan 2013 ü yaslandi onlar:86:
iyi ben biraz 2014 topiklerinde gelin bakınıyım bari :KK1:

Ben en usttekini begendim repu hem rahat olur tulum

benim de aklıma yatan o aslında, oğlan kravat mravat takmaz zaten, babası kılıklı rahatına düşkün :KK53:

Ehe Repu ne yapalım bize buradan gelin çıkmayacak öbür topiklerin fotolarını gözetleyelim :KK9: En üstteki çok güzelmiş bence de.

Ehe Repu ne yapalım bize buradan gelin çıkmayacak öbür topiklerin fotolarını gözetleyelim :KK9: En üstteki çok güzelmiş bence de.

aynen canım ya :nazar: bu sene bi kız kıtlığı var, arkadaş doğum yaptı dün, o da erkekmiş :KK52: şimdi oğlanın çevresindeki yaşıt erkek bebek sayısı 4 oldu. bi de kız var ama o da dövüp duruyo hepsini :KK9:

$_12.JPG

$T2eC16F,!yUE9s6NEGiMBR7qcBCD7!~~60_12.JPG

$T2eC16N,!zoE9s5nd73zBR999yM+uw~~60_12.JPG

bunlar nasıl doğum günü için kızlar? bana bi fikir verin, acil sipariş etmem lazım.

en üstteki tek set tulum şeklinde. diğerleri takım.

canım bende üsttekini beğendim herkes bir doğum günü telaşı içinde bende sizi okuyarak telaşlanıyorum,
burçakkkkkk sende nehiri bir bana bir ruzaya bir bitifula verip duruyorsun ama alıcaz nehiri haberin ola :KK1:

Hatunlar sohbet almış başını gitmiş iyi olmuş gülerek okudum valla

Tutkucan o dediğin illegal canım . Öğrenilirse diplomamı alırlar elimden asıl o zaman meslek hayatım biter. İstanbula gelirsek devlet olmazsa çalışmayı düşünmüyorum zaten 2 yıl fırt fırt gezecem anacım sonrası Allah kerim buluruz inşallah yapacak bişeyler :)

Repucan üçüde çok hoş ama ilkini daha çok beğendim bende gömlek pantolon düşünüyorum papyon kravat takmaz benim huysuz

Çiğdemmm iyi dayanmışsın o kadar yazmadan, bende kısa bir süre takip ettim dayanamadım yazıverdim

Benim çevremdede özellikle eşimin iş yerinden arkadaşlarının bu yıl hep kızı oldu 7 tane bir bizimki erkek o yüzden hiç forumdaki kız bebelere musallat olmuyorum talibimiz çok paylaşılamıyoruz . Eşimin işinde aldıkları radyasyondan y kromozomlu hücreler dtkileniyormuş o yüzden kızları olma ihtimali daha yüksek oluyormuş bu durumda eşimin iş yerindeki havasını tahmin edersiniz :)

Doğumgünü için kopya çekcem sizden çiğdem özelliklede senden çabana hayranım bende daha tık yok :KK43:

Tutkucan o dediğin illegal canım . Öğrenilirse diplomamı alırlar elimden asıl o zaman meslek hayatım biter. İstanbula gelirsek devlet olmazsa çalışmayı düşünmüyorum zaten 2 yıl fırt fırt gezecem anacım sonrası Allah kerim buluruz inşallah yapacak bişeyler :)

Repucan üçüde çok hoş ama ilkini daha çok beğendim bende gömlek pantolon düşünüyorum papyon kravat takmaz benim huysuz

Çiğdemmm iyi dayanmışsın o kadar yazmadan, bende kısa bir süre takip ettim dayanamadım yazıverdim

Benim çevremdede özellikle eşimin iş yerinden arkadaşlarının bu yıl hep kızı oldu 7 tane bir bizimki erkek o yüzden hiç forumdaki kız bebelere musallat olmuyorum talibimiz çok paylaşılamıyoruz . Eşimin işinde aldıkları radyasyondan y kromozomlu hücreler dtkileniyormuş o yüzden kızları olma ihtimali daha yüksek oluyormuş bu durumda eşimin iş yerindeki havasını tahmin edersiniz :)

Doğumgünü için kopya çekcem sizden çiğdem özelliklede senden çabana hayranım bende daha tık yok :KK43:

nereymiş o işyeri ilerde ffikrimi değiştirirsem eşimi yollıyım da belki kızımız olur :KK1::KK1:

Repucum bende ikincinin (olursa tabi ) kız olmasını çok istiyorum. Dediğim şey rivayet tabi erkek çocuk sayısıda az değil çünkü ama ilginçtir bu yıl doğanların biz dışında hepsi kız

Aa yasal olmadığını bilmiyordum.peki 5-10 yıl öncesinde varmıydı böle diplamayı kullandırabılme hakkı falan? Benım aklımda öle bişi kalmış demekki yanlış biliyomuşum. Eşinn mesleği neydi?

Repum bende ilk tulumu begendımm. Ya ben nıye dedikoducu sınıfına girdimki:KK53:

cigdemduman bu bitiful gorundugu gibi degil purcak dogru diyor :KK53: her yeniye:) yilisir sever sonra bir mendil gibi firlatip atar :86: sipsevdiyim diyor ama farkli bisey cozemedim :KK53:

Boyumuz ayni bu arada kilon kac merak edenler war :KK53: zayifsan bir de guzelsen seni sevmeyecek olanlar war :86: dislayacaklar seni deyim sana belli etme benden tavsiye :86:

Oglum cok hasta yaa.. yürümek istemiyor bacagima yapisiyor kucagimda durmak istiyor:KK43: cok halsiz yawrum.. yaramazliklarini ozledim.. bu arada gec cikan dislerimiz 4 oldu o da rahatsiz ediyor:KK43:

Dogum gunu icin bir tek ugrasmayan benim sanirim.. herkes ilk bebek heyecaniyla iyi biseyler yapmak istiyor oysa ki ben hevesimi aldim :86: yine de yine de kutlaycaz tabi arkadaslar vs.

Fulya esin hekim mi?
İkinci cocuk icin de saglikli hayirli evlat olsun derim. Cinsiyet 2. plan. Benim ikinci kizdi nasibi yokmus dogamadi. Nasip ogluma imis..

Son düzenleme:
kızlar kart taslaklarını albümüme ekledim, gerçekçi vurucu yıkıcı yorumlar bekliyorum :KK70:şimdi bankaya yetişmem laızm. göörüşürüz. tutku açıklıycam yavrucum, hadi bye

cigdemduman bu bitiful gorundugu gibi degil purcak dogru diyor :KK53: her yeniye:) yilisir sever sonra bir mendil gibi firlatip atar :86: sipsevdiyim diyor ama farkli bisey cozemedim :KK53:

Boyumuz ayni bu arada kilon kac merak edenler war :KK53: zayifsan bir de guzelsen seni sevmeyecek olanlar war :86: dislayacaklar seni deyim sana belli etme benden tavsiye :86:

vaveyla bana çiğdem de lütfen kilom 69 3 kilo verirsem tam olacak çünkü öyle hamile kaldım. bir de kemikli biriyim senin fotonu gördüm nefis yemek tariflerinde bacım ben bildiğin at gibi karıyım sulak yerde yetişmişim ne kadar zayıf olursam olayım bir kere iskelet büyük bir ara foto yüklerim gerçi hayatımda en nefret ettiğim şey foto çektirmek çünkü bir şeye odaklanıp durmayı sevmiyorum güzellik konusuna gelince kime göre ben kendime güzel değil alımlıyım ama müdürüm taş gibi hatunsun der aman kaderimiz güzel olsun...

Oglum cok hasta yaa.. yürümek istemiyor bacagima yapisiyor kucagimda durmak istiyor:KK43: cok halsiz yawrum.. yaramazliklarini ozledim.. bu arada gec cikan dislerimiz 4 oldu o da rahatsiz ediyor:KK43:

geçmiş olsun nihayet kavuştunuz dişlerinize ama üst üste gelince zor olmuştur haftasonu kızım da öyle huysuzdu bi,r baktık diş patlamış seninki de kendine gelecektir

Dogum gunu icin bir tek ugrasmayan benim sanirim.. herkes ilk bebek heyecaniyla iyi biseyler yapmak istiyor oysa ki ben hevesimi aldim :86: yine de yine de kutlaycaz tabi arkadaslar vs.

sen yaşadın tabi bu heyecanları onun için doğal geliyor sana işte görgüsüz olunca ben neler yapasım var bir bilsen bir de lojmanda kalmasam evim geniş olsa neler yapacam her şey içimde kaldı zaten kızıma bir oda bile yapamadım ama bu yaz inş tayinimiz çıkarsa evime her şeyi alacam yemek odası çocuk odası kısaca evi baştan yenileyecem

X