Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkesın neden bıtıfılı sevdgını hıc anlamıorum. bence çok saçma
kadın senin gibi tehdit etmiyor şekerim neyse o yani
Senin üstünde ne var Bituful
Gelenler bana versin ya burda her ota b.ka kart verme aliskanligi var. Dogumgunu gecmis olsun dugun nisan nikah yeni bebek tesekkurler sempati noel yeni yil paskalya cadilar byrami evlilik yildonumu vs vs herseyi kart vererek kutluyolar yani. Markette herseye uygun kart bulunuyo. Ben de mehmet akifin fotolariyla tesekkurler karti hazirliyorum. Matbaada bastiricam tebrik karti seklinde
Cigdem valla kusura bakma ama urperdim. Biz burda bizbize paylasiyoruz sanalim sen kirkyillik konulara iki dkda hakim ol. Daha kimler okuyo acaba bizi bu arada hakkaten bu add zillisi nerde bakalim?
Senin üstünde ne var Bituful
Canim onluk var beyaz pantolon var elimde eldiven yüzumdede maske senin ne var
iyiyim canım sen nasılsın? oglanın sümükleriyle meşgulum. hiç boyle bir nezle olmamıştı. çeşme gibi akıyor.Repucum nassın iyi misin öperim
kitap okur gibi okumuşun bizi neyse hoşgeldin.yaaaaaaaaa repu niye öyle diyosun kız neyaptım anam yazıyosunuz okuyorum hafızaya da kaydediyorum daha ne olsun ben en kötü günlerimde bile burayi okuyup rahatlıyordum kocaya kızdım kadınlar kulübü yalnız kaldım kadınlar kulübü burada tanımadan sevdiğim merak ettiğim sanal arkadaşlarım oldu onları okuyup güldüm üzüldüm sen ferda burçak vaveyla bituful add, tutku, eylem,kağan laledevri selerm daha aklıma gelmeyen nice insan hepinizi biliyorum ürperme yani ben insanım
Siyah pantolon yeşil kazak, sabah geç kalıyorum nooolur diye yalvardım kocama ütüledi sağolsun süper ütü yapar ara sıra bu yeteneği sergilemek lazım
iyiyim canım sen nasılsın? oglanın sümükleriyle meşgulum. hiç boyle bir nezle olmamıştı. çeşme gibi akıyor.
yakışıklımız fatih nasıl ?
kitap okur gibi okumuşun bizi neyse hoşgeldin.
bituful sen hergün yaz bu foruma, esprilerini kahkahayla takip ediyorum. sen yazmayınca forum cansız, ferda ve ruza yazmayınca boş, burcak yazmayınca entrikasız, selerm yazmayınca amaçsız, tutku yazmayınca dedikodusuz kalıyo bak add yazmadı, kaç zamandır haşna fişnasız kaldık. adını yazmadıklarım siz yokken de eksik kalıyoruz
ben yazmayınca da kocanızın kıymetini anlamıyosunuz ona göre
ne kocalar var ya rabbim. yazmayın şyle şeyleri beklentileri yukseltiyosunuz
cıgdem ben bıraktım bıtıfılı sana . hayrını gör ole gorundugu gb muhteşem bırı fılan da dııl.
ha ben cok sevıorum onu o ayrı ama kusurlarıyla sevıorum,herkes bnm gb sevebılır mı bılmem
iyiyim canım sen nasılsın? oglanın sümükleriyle meşgulum. hiç boyle bir nezle olmamıştı. çeşme gibi akıyor.
yakışıklımız fatih nasıl ?
kitap okur gibi okumuşun bizi neyse hoşgeldin.
bituful sen hergün yaz bu foruma, esprilerini kahkahayla takip ediyorum. sen yazmayınca forum cansız, ferda ve ruza yazmayınca boş, burcak yazmayınca entrikasız, selerm yazmayınca amaçsız, tutku yazmayınca dedikodusuz kalıyo bak add yazmadı, kaç zamandır haşna fişnasız kaldık. adını yazmadıklarım siz yokken de eksik kalıyoruz
ben yazmayınca da kocanızın kıymetini anlamıyosunuz ona göre
bituful kendimi benzin çıkışlı olup sonradan lpg taktırılan araba gibi hissettim verdin gazı