2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Güzel annelere selamlar
Ruzacım kolay gelsin
Yeldacım kıyafet konusunda kız annelerine imreniyorum seçenek çok ya biz napalım pantolon gömlek papyon renk bile sınırlı mavi lacivert :)
Yasemincim beni anlatmışsın canım ikinciyi istiyorum ama istemiyorum :) ailemizin yanına tayin çıkarsa bir çılgınlık yapabilirim
Erdem 5 gündür geceleri beni esir etmiş durumda yatağına koyuyorum 30 dk olmadan uyanıyor emmiyorda doğru düzgün su içiyor ama tükendim vallahi ayağımda sallarken beraber uyuyoruz artık :KK43: 2 dişi daha yeni çıktı bir sonrakine de daha var çıkcak gibi değil gün içinde gayet iyi . Birkaç gündür sabah kahvaltısına inek sütü katıyorum 2 çorba kaşığı ancak o rahatsız ediyor olabilir mi ki ???

sınavları atlattımmm çok şükürrrr
ama beterdi aöf tarihinin en zor sınavıydı be ya
herifler terlettiiiiiiiiiiii
çalışmama rağmen oturdum kaldım
çalışmayanlar asla kurtaramaz
güllerim umarım herşey yolundadırrrrrrrrrrrrr

herkese merhaba
bugün işte yoğun bi gün geçirdim sonra diyetisyene gittim yarın diyete başlıyom hadi hayırlısı
Şu ikinci çocuk işin de ben de kararsızım bi kızım olsun istiyodum ama oğlumda maşallah kız gibi çok sevimli :)) bana yetiyo ama oğluşumun bi kardeşi olsun isterim kardeş gibisi var mı yavrumun da bu duyguyu tatmasını çok isterim hem de büyüdüklerinde birbirlerine destek olurlar neyse daha çok düşünmek lazım

Selam canlarrr...oglum daha iyiydi bugun.. cok sagolun temennileriniz icin..istahsiz gunlerimize geri döndük yalniz binbir zorlukla yiyoruz..Bende depresyondayim yine..2.cocuk mevzusu gundemdeydi aman Allah korusun dedim ebediyen kapattim:86: Allah isteyenlere versin..

Eylemcim gecmis olsun gözün aydin..

Selerm hadi hayırli olsun isallah gider kilocuklar..

Hakketen forumun hepsi erkek yelda ile purcagin nasil kız cikmis aradan:KK53:

Repu,gökce,yasemin,yelda kısacasi hepinizi 54:

Cigdem nasıl gorunuyoduk uzaktan foruma baya hakimsin sevdim seni:KK31:

Kimse hazır değil ikinci çocuğa demekki kapattım konuyu gitti.Bugün maşallah deyim:nazar: Allahım nazarlardan saklasın:nazar: akşama haşlama yapmıştım bi tabak haşlamayı götürdü eti kerevizi soğanı havucu şok oldum:KK53:hiç yok demedi inş. rahatsız etmez yavrumu
Bituful iyi olmasına çok sevindim bebişinin Allahım zaten bakmak zor bide hasta olup zahmeti 10 a katlanıyo hasta uykusuz ve aç olmasınlar hiç huzurlu sevimli ve sakin olsunlar:KK55::KK8::KK56:
Fulya benim iki ailede yakınlardalar ama çocuğu tek başım büyütüyorum hepsinin ikinci çocuk deyince ödleri kopuyo:KK53: sanki buna 2 saat bakmışlıkları varmış gibi yani fayda beklemiyorum hiç kendi kendimi idare ediyorum hiçbirine de ihtiyacım yok hııııh:KK19:
Ruza güle güle kirlet evini zaten çok hızlı kirleniyo geri fazla uğraşma sal boşver
Baltasar kızlarınızı süsleyin bizi çatlatın valla kız olacağını bilsem hemen hamile kalır çilesini hiç düşünmezdim herhal:KK1:

hepinizi öpüyorum ve tabiki bebişlerinizi oy yavrularım benim 11 aylık bir sürü bebek yerim onları ben:KK16:

Yasemincim al benden de o kadar canım annem yeğenime bakıyor zaten kv desen evde bintane işi olur hep onların yanında da olsam yine kendim bakıcam da bir telefon uzaklığında olmaları rahatlatacak beni . Çünkü burda her bunaldığımda kimseyi çağıramayacağımı bilmek veya ha deyince gidememek kahrediyordu beni

İkinci çocuk benim neyime diyorum ama oğlum bir kardeşi hakediyor diyorum sonra . 2 tane ablam var iyi ki de varlar kardeş gibisi yok valla

Selam canlarrr...oglum daha iyiydi bugun.. cok sagolun temennileriniz icin..istahsiz gunlerimize geri döndük yalniz binbir zorlukla yiyoruz..Bende depresyondayim yine..2.cocuk mevzusu gundemdeydi aman Allah korusun dedim ebediyen kapattim:86: Allah isteyenlere versin..

Eylemcim gecmis olsun gözün aydin..

Selerm hadi hayırli olsun isallah gider kilocuklar..

Hakketen forumun hepsi erkek yelda ile purcagin nasil kız cikmis aradan:KK53:

Repu,gökce,yasemin,yelda kısacasi hepinizi 54:

Cigdem nasıl gorunuyoduk uzaktan foruma baya hakimsin sevdim seni:KK31:
tekrar geçmiş olsun bituful sevindim benim kızımında yine iştahsızlığı başladı yermiyor sürekli öğürüyor bir de elin ağzına sokup kendini kusturuyor ye ben sizi baştan beri takip ediyorum kimin neler geçirdiğini buluştuğunuzu her şeyi biliyorum şimdi işe gidiyorum doğumgünü için parti malzemelerini verdim ilgilenen olursa paylaşacam kurabiyeleri haftaya veriyorum kıyafeti de haftaya verecem bakalım beğenecek misiniz

Gunaydn kızlarrr
Formu takip edıyorum ama aktif yazamıyorum.
Ruzammm buyuk gun yaklaşıyor az kaldıııı. Resımlerı bekliyoruzz..
Bende sadece aile arasında yapmayı düşünüyorum.. Toplam 5 hane olacak yaklaşık 20 kişi. Mesela ben magnet yaptırmayı düşünuyorum 5-6 tane bastırsam yeter dimi tek tek herkese vermenın bi anlamı yok. Gecen teyzemin gelini ; diş bugdayı yapmadın artık bizde doğum gününde egleniriz dedi. Aslında çok samimiyiz çağırmayı isterım ama hepsi bağlantılı onu çağırırsam diğer gelınleri kızlarını hatta beni bebeklerinin doğum günlerine çağıranlarıda çağırmam gerek ki buda en az 50 kişi ve evim bu kadar kişiyi almaz yane zor olur bebeklilerle...
Burak dün gece yıne çok uyandı. Yaşam kalitem aynı sizin gibi çokk düştü:KK43:(( ama ikinci çocugu düşünüyorum:)) kızım olur inşşş..
Çiğdem aldıklarının resimlerini görmek isterim fikrimiz olsun.
Repuu hazırlıklar nasıl gidiyo? Sen gelenlere hatıralık ne vericeksın? Eğer pc de fotosopla bişiler yaptıysan bi atsana akifin resmini kaldırıp burağın resmini koyarım belkim :KK53::KK53::KK53:

Yasemincim al benden de o kadar canım annem yeğenime bakıyor zaten kv desen evde bintane işi olur hep onların yanında da olsam yine kendim bakıcam da bir telefon uzaklığında olmaları rahatlatacak beni . Çünkü burda her bunaldığımda kimseyi çağıramayacağımı bilmek veya ha deyince gidememek kahrediyordu beni

İkinci çocuk benim neyime diyorum ama oğlum bir kardeşi hakediyor diyorum sonra . 2 tane ablam var iyi ki de varlar kardeş gibisi yok valla

Fulyacm benımde iki ablam varr.abla candır yaaa:)) çok şükür Allaha her anında yanımdalar her cts annemde kahvaltıya toplanırız çoluk çocuk gır gır şamata çok eğleniriz...ablanlarda farklı şehirdelermi?? Sen eczaneyi devredicem diyordun.bırakıyormusun çalışma hayatını? Yoksa senın adına başkasımı çalıştıracak?

Günaydın kızlar
Bu arada benim de kızım var unutmayin ipegimi.
Forumda az kız var denmis doğru 3 taneyiz sanırım
Kızlar bu arada bişey paylasayim kuzenim de ocak annesi ben aralık annesiyim benden daga hızlı kendisi simdiden doğum günü kıyafetini aldı kızına netten tutu takımı aldı. Eteği ehh idare eder badisi gerizekalı kadin 2 yaş badisi göndermiş üstüne 1 yazmış beden 92 cm oha dedik bu havada kisa kollu üstelik uzun istediğini ısrarla belirtmişti. Adini yazmış keçeden ama harfler tükenmez kalem çizgileri kalmış kenarlarinda keserken iscilik 0 . Sac bandi küçük olmuyor. Yani anlayacağıniz berbatti.
Ben de almayi düşünüyordum vazgeçtim görmeden almam. Burda bursada bikac yerde var avm lerde onlar da kötü ben de şık bi elbise almaya karar verdim.

Fulyacm benımde iki ablam varr.abla candır yaaa:)) çok şükür Allaha her anında yanımdalar her cts annemde kahvaltıya toplanırız çoluk çocuk gır gır şamata çok eğleniriz...ablanlarda farklı şehirdelermi?? Sen eczaneyi devredicem diyordun.bırakıyormusun çalışma hayatını? Yoksa senın adına başkasımı çalıştıracak?

Onlarda istanbuldalar canım :KK43:bizde dediğin gibi bir araya geldiğimizde eşlerle çocuklarla tadından yenmiyor . Abartı derecede çok da düşkünüzdür birbirimize çok özlüyorummm hergün aynı saatte facetıme yaparız annem steve jobs a dua ediyor :)

Eş durumundan zorunlu emekli oluyorum :) bu yaz tayin çıkacağı için devrediyorum sahibi başka bir eczacı olcak . Eşime kalsa çalışma diyor çok şükür maaşı yetiyor herşeye , benimde çalışasım yok ama hem mahalle baskısından hemde dünyanın binbir türlü hali var mantığıyla çalışmak istiyorum . Olursa devlete girmek niyetindeyim eşimle tayinim çıkar diye . Eczane faslını kapatıyorum içim buruk

Gunaydin ahaliii :KK53:

Biz hastaydik 3 umuz cocuklar ve ben. Pek takip edemedim. Bugra hala hasta ve atesi cikiyor surekli.

Eti dutku nerelerdesin gozum seni ariyor her okudugumda :86:

Ben de seni bu yuzden cok kiskaniyorum nolcak :KK53:

herkese merhaba
bugün işte yoğun bi gün geçirdim sonra diyetisyene gittim yarın diyete başlıyom hadi hayırlısı
Şu ikinci çocuk işin de ben de kararsızım bi kızım olsun istiyodum ama oğlumda maşallah kız gibi çok sevimli :)) bana yetiyo ama oğluşumun bi kardeşi olsun isterim kardeş gibisi var mı yavrumun da bu duyguyu tatmasını çok isterim hem de büyüdüklerinde birbirlerine destek olurlar neyse daha çok düşünmek lazım

Kesinlikle kardes gerekli olmasi gerekn bir duygu. Simdi kucuk ya zorlugundan istemezsiniz de buyuyunce istersiniz :))

Cigdem duman basindan beri takip ediyon herseyi biliyon demek. O sardigimiz ziyaretci takiminin icindeydin yani :)) adliyede ne is yapiyon zabit katibi misin?

8 ziyaretci kardeslerim azcik cigdem i örnek alin, girin, yazin, anlatin..etmeyin eylemeyin yazıktir gunahtir..

X