Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Âmin canımSelerm canım kader ortağım yemek konusunda aynı beni anlatmışsın ne kadar idealisttim tv yok tuz tatlı yok kızartma bisküvi yok ne kadar sağlıklı besleyecektim :) demekle istemekle olmuyormuş daha bir yaşında bile değiller ama bir bireyler artık nasılda yönetiyorlar bizi Allahım eksikliklerini göstermesin sağlık versin napalım az yiyiversinler tek sorun bu olsun
selerm, fly naberr halime,nurefşani sizi tanımıyorum ama size de meraba...
Merhaba canımiyiyim eşimle oğlumdan fırsat bulamıyorum girmeye bi gireyim dedim, yok, sarıkamıştayım canım.
çok geçmiş olsun canım,kış sizi vurmuş.uyusun da dinlensin iyileşsin sen de dinlen canım...
merabalar... geçmiş olsun şifa bulsun tüm dertleriniz inşallah.ben de yeni geldim buralara kışını ilk defa görüyorum, çok tırsıyorum çocuk hasta olacak diye...
Hosgeldin canım çok geçmiş olsunhepinize mbr ben şubat annesi olacakken erken doğumla ocak annesi oldum ve bu sebeple sizleride ara ara takip ederim ben oğlum konusunda çok sıkıntılı günler geçirdim bir sıkıntıda 20 gün önce fıtık ameliyatı oldu olsun herşeye binlerce şükür çok yaramaz hiç durmuyor dişimiz daha yok 24 ocakta 36 haftalık doğdu hepiniz nasılsınız bebişleriniz nasıl bu arada ağrı muhabbeti geçmiş ben tam ağrının merkezindeyim şuan hava buz gibi oğlum hiç soğuğa dayanamıyor 3 ay çok şiddetli bronşıt olduk burun tıkannıklığından çok çektik anlataçağım o kadar şey varki
Elle farketmiyosan kapanmıştırda sen yinede kontrolde bi göster içimiz rahat etsinHoşgeldin ve Geçmiş olsun hazan iyidir umarım şimdi yavrun
Kasık fıtığımı vardı ? Bizim göbek fıtığımız vardı dıştan kapandı gibi duruyor ama cerraha gitmelimiyiz emin olamadım yaşındaki kontrolde sorcam dr a
bende en çok ondan korkuyordum bu ağlamaya fıtık olur diyodum şükür olmadıçok saol evet şimdi iyi geçiyormu inş gecer göbek fıtığı bizdede vardı kolik ti çok ağladığı için vardı ama gecti
estarabbim canım ağrıdamısın korkutmak istemem ama daha bu neki çok soğuklar gelmemiş
Merhaba canım
çok tesekkür ederim geçecek insallah
soğuk konusunda da hiç korkma hasta eden soğuk değil mikrop bak bize burası sıcakta ne değişti bırak oğlumu ben bile hastayız sen çok terleyip soğumamasına dikkat et yeter bide hiç hasta olucak diye düşünme bile hani derler ya çağırma canım
Çok zor değil Allah yardımcı oluyo hastalığımdan beri oğluş gece 2-3 kere kalkıyor bide öyle fazla mızmız da değil bi şekilde halloluyorİnşallah canım :)
Dinlenebilsen keşke hastayken çocuk bakmak çok zor hasta çocuğa bakmak daha da zor ikisi bir arada düşünemiyorum bile allah yardımcın olsun
Iyi akşamlar iyi uykularSelerm çiğdem esterabim hazan ve telden girdiğim için göremediğim online bacılar öpüp kaçıyorum ben sağlıcakla kalın iyi akşamlar
sarıkamıştayım, öyle daha başlangıç diyolar. akşamüstü dışarı çıktık -10 du, üşümedim. memlekette olsam - 10 da donar kalırım herhalde,daha kışın başında -10 -20 ise bakalım ilerleyen vakitlerde rekor kaçı görücez:26:ama havası çok kuru oğlanın burunları sürekli tıkanıyo....
toprağı nisan mayıs ayına kadar göremiycekmişsiz söylenene göre, mikroplar karın altından çıkamasınlar inşallah doğru diyosun kötüyü düşününce pat başında bitiyo...sen nerdeydin ?
zonguldak ereğlideyim canımsarıkamıştayım, öyle daha başlangıç diyolar. akşamüstü dışarı çıktık -10 du, üşümedim. memlekette olsam - 10 da donar kalırım herhalde,daha kışın başında -10 -20 ise bakalım ilerleyen vakitlerde rekor kaçı görücez:26:ama havası çok kuru oğlanın burunları sürekli tıkanıyo....
toprağı nisan mayıs ayına kadar göremiycekmişsiz söylenene göre, mikroplar karın altından çıkamasınlar inşallah doğru diyosun kötüyü düşününce pat başında bitiyo...sen nerdeydin ?
Selam arkadaslar..Bi kac gündur berbat zamanlar gecirdim yazma şansim olmadi...Oğlum nerden kaptıysa 2.dünya savaşindan kalma bi hastalıga yakalandı..bahsediyodum burda kusma şikayetleri vardi ağız dolusu buna yogun ishal öksürük ve grip eklenince gittik doktora.neyse tahlil yapıldi falan amip kistli dizanteri teşhisi konuldu..tifo ve dizanteri niyeyse korktugum şeylerdi hastaligi çagirdim sanirim..obsesif ve kisisel temizlik takintim oldugundan dolayi oglum emeklemiyo, cunku onu daha dogru dürüst yere koymadim düşünün:) yani istediğim kadar korumak hic bir halta yaramiyo..çok canimı sıktı bu durum doktorlarimda sagolsun güzel korkuttu beni hemen ilac tedavisine başla bagirsagi delinir falan diye..neyse velhasil antibiyotik ve bi takim ilaclar kullaniyoruz simdi..iyi olucaz isallah..burdanda canım arkadaslarım özelden destek oldular sagolsunlar hepsinden Allah razi olsun..Rabbim hepimizin evlatlarini korusun dermansiz dert vermesin...öpüyorum hepinizi iyilesir iylesmez sahalara dönüyorum..
ferda, burçak ne edersiniz gece kuşları
Anaaaaam noluyo ya kimse hiç bişey yazmamışya nerdesiniz herkese noldu umarım iyisinizdir
Son bi kaçgündür anamdan emdiğim süt burnumdan geldi mız mız yemez uyumaz sadece kucakta gezmeye var başka hiç bişey onu mutlu etmiyo yaa ne zormuş bee bazen diyorum yazık onunda bu hayatta bi kardeşi bari olsun ama bu çileleri yıllar boyunca çekmek istemiyorum iki tane beraber büyütmek şimdi mantıklı gelmeye başladı ama hamilelik şu rezil durumumda içinde olmak istediğim son durum ya bir çocuk yeter deyip böylece çilemin biteceği günü beklicem yada kardeşide olsun deyip çileyi ikiye katlayıp erkenden büyütüp gidicem tabi oda olursa bu bile 5 yılda anca oldu şimdi başlasam 34 yaşlarında anca hamile kalcam herhal
aman birinci yolu açmıştır, aniden de olabilir ben de kızım olsun istiyorum. ama eşime inat yapmıcam başka çocuk
günaydın sevgili kk ailesi..
naparsınız.. ben temizlik falan filan işte.. iş hiç bitmiyor. oğlanın doğum gününe bir hafta kaldı hiçbir hazırlık yok temizlik dışında.
ne oldu yine repum.. üzdü mü yine seni...