Çok geçmiş olsun canım ne kadar korursak koruyalım olacağı varsa oluyo bi şekilde bi yerlerden kapıyorlar hemencecik iyileşecek annesi sen hiç üzülme düşündüğümüzden çok çok güçlüler daha kolay atlatırlarSelam arkadaslar..Bi kac gündur berbat zamanlar gecirdim yazma şansim olmadi...Oğlum nerden kaptıysa 2.dünya savaşindan kalma bi hastalıga yakalandı..bahsediyodum burda kusma şikayetleri vardi ağız dolusu buna yogun ishal öksürük ve grip eklenince gittik doktora.neyse tahlil yapıldi falan amip kistli dizanteri teşhisi konuldu..tifo ve dizanteri niyeyse korktugum şeylerdi hastaligi çagirdim sanirim..obsesif ve kisisel temizlik takintim oldugundan dolayi oglum emeklemiyo, cunku onu daha dogru dürüst yere koymadim düşünün:) yani istediğim kadar korumak hic bir halta yaramiyo..çok canimı sıktı bu durum doktorlarimda sagolsun güzel korkuttu beni hemen ilac tedavisine başla bagirsagi delinir falan diye..neyse velhasil antibiyotik ve bi takim ilaclar kullaniyoruz simdi..iyi olucaz isallah..burdanda canım arkadaslarım özelden destek oldular sagolsunlar hepsinden Allah razi olsun..Rabbim hepimizin evlatlarini korusun dermansiz dert vermesin...öpüyorum hepinizi iyilesir iylesmez sahalara dönüyorum..
bizdede geçmeyen ishal var ben kendimce tedavi ediyodum rota falandır diye rahattım da Pazartesi bezini götüreyim bari bi dışkı testi falan yaptırayım