Daha iyiyim canım hala sesim yok birazda baş ağrısı var ama dünden çok daha iyiyim bügünde evdeyim umarım yarına bişey kalmazTutkucum ruzacım selermcim teşekkür ederiz . Selerm dişi limitleri dahilinde çıkabildiği kadar geç çıksın canım 1.30 saattir ayağımda sallıyorum uykuya dalamıyor bide oral dönemin doruklarındamıdır diştenmidir nedir ne geçse eline kemiriyor korkuyorum kıracak dişlerini diye
Yaseminn oğluşunu yerim maşallah yok böyle tatlılık su kuşu :) ben 9 aylıkken götürmüştüm bide yaşınds götürcem kontrole evde tartıyorum sık sık kilo aldığıda yok ama bi umut işte
Ben sadece yemek yedirirken tvde reklam açıyorum sırf yesin diye ki onda bile vicdanım rahat değil onun dışında tv full kapalı akşam eşime bile açtırmıyorum gerçi reklam dışında dönüp bakmıyo ama alışmasını istemiyorum 3 aylıktan beri tv ye hasretim walla :) ha konuşuyomu? hayır :) anne der gibi baba mama diyo ama bilinçli olduğunu sanmıyorum
Çiğdem hoşgeldin kızına hem maşallah hemde aferin :) allah nazarlardan saklasın
Selerm nasıl oldunuz bugün dinlenebilmişsindir inşallah
canım ya erdem nasıl rahatsız oluyodur diştendir umarım çabucak çıkar da normale döner yavrucak