- 26 Mayıs 2012
- 180
- 9
teşekkür ederim güzel dileklerin için canım ama ne yapayım benim de doktordan kaynaklanıyo sanırım ayrıntılı anlatmıyo hiç bakıyo tamam he0rşey güzel sor0un yok diyo randevu veriyo öle yani ben de heyecandan soracaklarımı unutuyorum özele gidiyorum aslında daha yakından ilgileniyolar özelde doktorumda çok iyi ben abartıyorum işte :) bi de mide bulantım hiç bişeyim yok bi halsizlik ve göğüslerde sızı diyom bazen neden ben kusmuyom sorun mu var ? yani biz de ilk heyecanla galiba abartıyoruz doktorlar haklı yani bazen
ben adetime 2 gün kala idrar testinde silik çizgi gördüm 2 gün geçince adetim kan testi yaptırdım o da 465 çıktı 5 haftalıkken kesem gözüktü gayet düzgün şekli güzel 7 +2 de de bebişi ve kalp atışını gördüm ultrason resimleri bölümüne de ekledim ordan bakabilirsin istersen başkalarınınkine bakınca benimki küçük gibi geldi oysa doktor herşey güzel normal 7 haftalıkla uyumlu demişti bakalım 2 hafta sonra kontrolüm
ayheka sana da çok geçmiş olsun inşallah hepimiz güzel hamilelik geçiririz
Sağol canım amin. :)
Doktorlar genel de sorun yoksa aman da aman ne güzel gebelik hiç sorun yok gibi pohpohlamıyorlar bizi.
Biz muayene uzasın istiyoruz, bir sürü güzel şey söylesin istiyoruz ama aslında şanslıyız ki bir sorun yok diye uzatmıyor doktorlar görüşmeyi. Ben de ilk gittiğimde çok kısa sürdü bir şey anlamadım. Ama özellikle burda okudukça şükretmem gerektiğini düşünüyorum. Tabi bu da hakkımız azcık nazlanıyoruz. :) Bir de daha önce yaşamadığımız bir tecrübe. Allah sonumuzu hayır etsin hepimizin. :)
Bu arada kaç yaşındasın? Nerelisin?