• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kızlar uzun bir aradan sonra ben geldim :) 1 hafta önce kahverengi akıntım gelmişti düşük tehlikem varmış ilaç yazdı doktorumuz yatıyorum 1 haftadır hiçbişey yapmadan:43:perşembe günü çok şükür kalp atışımızı gördük önümüzdeki perşembe de duycaz inşallah :16:

yarın başka bi doktordan randevu aldım. ben de gidip bi baktırayım. inşalah düşük tehlikem yoktur.

Kızlar merhaba nasılsıniz bakalım bugün?:-) ben geçen günkü agridan sonra daha iyiyim.. Bu arada sıcaklardan ne yiyebiluyorum ne uyuyabiliyorum..bi de tansiyonum düşük sürekli..sizde de düşüyor mu?

yarın başka bi doktordan randevu aldım. ben de gidip bi baktırayım. inşalah düşük tehlikem yoktur.

tatlım korkutmak istemem seni ama biran önce git bence kahveengi akıntı düşük tehlikesi anlamındaymış direk başka bişeye bakıp da tehliken var yok demiyolar 2 doktora göründüm ikisi de kahverengi akıntı az miktar da olsa kanama olduğu anlamına geliyor ve tehliken var dediler ilaç yazdılar günde 3 tane alıyorum ve çok faydası oldu.Ağırlık yasak ilişki yasak sürekli yatcan dediler.

Kızlar merhaba nasılsıniz bakalım bugün?:-) ben geçen günkü agridan sonra daha iyiyim.. Bu arada sıcaklardan ne yiyebiluyorum ne uyuyabiliyorum..bi de tansiyonum düşük sürekli..sizde de düşüyor mu?

aynı sorunları ben yaşıyorum tatlım sürekli düşüyo benim de :(

slm canım nasılsın???
bugün büyük gün artık eşin babiş olacağını öğreneceekkk:52::52::52::52: heyecan varmı heyecaannnnn:1::1:

Selam Kızlar perşembe bebişimiizn kalp atışlarını duyduk şükür :) öyle duygusallaştımki
eşim agladı benim ellerim ayaklarım titredi.
yanlız 7+1 olarak göründü ultrasonda...vajinal baktı
4 agustosta randevü verdi göbekden bakıcam dedi,ozaman kesinleşir dedi
adet tarihinr göre gitmiyor benim doktor.

Bebişimiizn kalp atımlarını cd ye çekti.arada takıyorum:)güpp güpp dinliyorum.

bu arada mide bulantıları sabahları başladı
krakerle geçiştiriyorum
tansiyonum düşüyor
hep uyku halindeyim....ilk defa canım dün bişilere aşerdii gittik aldık yaptık yedik:)

SURMELIIIIIIIIIII.nerdesin canim sana bir sey soracam:44::44::44::44:

Kızlar bu arada facebokk grubumu yokmu varsa link atarmısınız
2013 mart anneleri diye çıkmadı ama.

tatlım korkutmak istemem seni ama biran önce git bence kahveengi akıntı düşük tehlikesi anlamındaymış direk başka bişeye bakıp da tehliken var yok demiyolar 2 doktora göründüm ikisi de kahverengi akıntı az miktar da olsa kanama olduğu anlamına geliyor ve tehliken var dediler ilaç yazdılar günde 3 tane alıyorum ve çok faydası oldu.Ağırlık yasak ilişki yasak sürekli yatcan dediler.

Yaa benim doktorum kan renginde gelmedikte sıkıntı olmaz demişti. Bebegin yerleşme sürecinde normal demişti. Az az bir kac kez geldi. Tedirgin olmam gereken bir durum mü :s

günaydın dicem nerdeyse akşam olmuş:) fazla uyku modundayım sanırım kendimi baya bi yorgun hissediyorum bu aralar

Yaa benim doktorum kan renginde gelmedikte sıkıntı olmaz demişti. Bebegin yerleşme sürecinde normal demişti. Az az bir kac kez geldi. Tedirgin olmam gereken bir durum mü :s

2 doktor da bana düşük tehliken var dikkat et eğer kan haline dönerse kesilikle hemen gel dediler valla progestan kulanıyorum 1 haftadır her gün geliyodu kahverengi çok şükür 2 günür beyaz gelmee başladı ama hala içcekmişim.İlişkiye girme tatlım bana ilişkiye girdisen ondan olmuştur girmiycen dediler.Tedirgin olma psikolojik de etkilirsin ama sakın umursamamazlık yapma.

Kızlar bu arada facebokk grubumu yokmu varsa link atarmısınız
2013 mart anneleri diye çıkmadı ama.
link paylaşmak yasak :kkk: hem aramızda kim açtı facebook sayfası :3: (üstelik grup bile değil :4:) yazılanlar kabak gibi ortada olacak hesabımızda eş-dost -akraba kim varsa okuyacak mahrem mevzularımızı :19: burada gayet hoş ve güzel paylaşımlarımız oluyor olacakta inşallah :29::49::emir_bebek::nazar::38: ben sıcak bakmadım nedense :50: tabi katılanlara diyecek bi sözümüz yok ama topikte link paylaşmak yasak :kkk:

2 doktor da bana düşük tehliken var dikkat et eğer kan haline dönerse kesilikle hemen gel dediler valla progestan kulanıyorum 1 haftadır her gün geliyodu kahverengi çok şükür 2 günür beyaz gelmee başladı ama hala içcekmişim.İlişkiye girme tatlım bana ilişkiye girdisen ondan olmuştur girmiycen dediler.Tedirgin olma psikolojik de etkilirsin ama sakın umursamamazlık yapma.
çok sevindim tatlım bebeğinin kalp atışını görmüşsün maşallah hem korkma yazmıştım bende de lekelenmeler olmuştu ve bende iğneler olup sürekli dinlenmiştim bebeklerimiz gerçekten savaşçılar 9 ay sonra vaktinde ve sağlıklıca kucaklarımıza alacağız inşallah :49::emir_bebek::nazar::38::38::38:

Teşekkürler canım. Baska bı doktora daha gideyim. Benim annem biraz karışıyor doktor işine. Baska doktora gitmek ona göre gereksiz. O engel oldu. Bu arada bebislerin dogum gunu aynı görünüyor
:49:

çok sevindim tatlım bebeğinin kalp atışını görmüşsün maşallah hem korkma yazmıştım bende de lekelenmeler olmuştu ve bende iğneler olup sürekli dinlenmiştim bebeklerimiz gerçekten savaşçılar 9 ay sonra vaktinde ve sağlıklıca kucaklarımıza alacağız inşallah :49::emir_bebek::nazar::38::38::38:

Çok sağol tatlım evet çok şükür gördük ama korkmadan olmuyor ki tedirgin oluyordum sürekli :) inşallah o uykusuz geceleri kocaman göbekleri görcez :)

slm canım nasılsın???
bugün büyük gün artık eşin babiş olacağını öğreneceekkk:52::52::52::52: heyecan varmı heyecaannnnn:1::1:
evet yaa bugün çok özel gün ohhh hem evlilik yıldönümleri hem bebiş müjdesi çok güzel çok gelsede anlatsa kabataslak :52::16:

SURMELIIIIIIIIIII.nerdesin canim sana bir sey soracam:44::44::44::44:
hayırdır tatlım bizlerin bir yardımı dokunacaksa dinleyebiliriz :34::54:

günaydın dicem nerdeyse akşam olmuş:) fazla uyku modundayım sanırım kendimi baya bi yorgun hissediyorum bu aralar
ahh benden bi tane daha varmış :3: ben daha uykucuyum tatlım :37: :37::37::37: halsiz, yorgun gibi gözler hep kapanıyor hep uyusam :27::31::16:

Teşekkürler canım. Baska bı doktora daha gideyim. Benim annem biraz karışıyor doktor işine. Baska doktora gitmek ona göre gereksiz. O engel oldu. Bu arada bebislerin dogum gunu aynı görünüyor
geçmiş olsun tatlım lekelenme mi var :26: dr un bilgisi var mı :26: bolca dinlen bebişin seninle olacak hep annesi :49::nazar::emir_bebek::38:

Çok sağol tatlım evet çok şükür gördük ama korkmadan olmuyor ki tedirgin oluyordum sürekli :) inşallah o uykusuz geceleri kocaman göbekleri görcez :)
elbette tatlım bende hep endişeliydim :18: ama bebeğimi üzmemek adına sitresin dibini görmemeye çalıştım :42::38: inşallah amin canım aminnn :31:

selamun aleyküm güzel annelerrr ve minik yaramaz böcükleriiiiiii:16::16::16:
aleyküm selam Nur tatlım özledim seni nasılsın hoş geldin bu arada :16:

Rica ederim tatlım ben sadece doktorların dediğini söyledim :) Biz bebeklerimizi düşünmeye başladık annelerimiz de bizi düşünüyor :) evet aynıymış valla yeni farkettim :)

evet yaa bugün çok özel gün ohhh hem evlilik yıldönümleri hem bebiş müjdesi çok güzel çok gelsede anlatsa kabataslak :52::16:

hayırdır tatlım bizlerin bir yardımı dokunacaksa dinleyebiliriz :34::54:

ahh benden bi tane daha varmış :3: ben daha uykucuyum tatlım :37: :37::37::37: halsiz, yorgun gibi gözler hep kapanıyor hep uyusam :27::31::16:

canim merhaba.hayirli olsun bebisin:16::16:surmeli kizini sutden nasil kesmis onu soracakdim:44::44:buarada benim adei 3 gungecti.mide bulantilarim basladi.sizce erkenmi:26::26:

Back