• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar benim bulantılarım her geçen gün artıyo bugün yolda burnumu tutarak yürüdüm sürekli :25: eşim eczaneden bulantı kesici bileklik aldı az önce iki bileğe de takılıyormuş alığı taktım inşallah işe yarıycak yoksa halim duman mutfağa giremiyorum halini bi görseniz mutfağın :43::43::14:

canim cok sagol.insallah hepimiz bebislerimi saglikla aliriz kucagimiza.evet yardimci oldun.inan bir kelime bile insana yardima yetiyor guzelim.:16::16::16:

cok sagol cevabladigin icin.cok uzun yazib herseyi anlatmissin canim.zahmet oldu.:16::16:benim kizim 20 aylik.zaten en fazla 4 ay daha verebilirim.mecbur kaldikca veririm o zaman.zaten kizim gunduzleri fazla emmiyor.hic vermedigimde oluyor.fazla isteyib ustunde durmuyor.ama geceleri biraz zor oluyor.:50::50:bazen sabaha kadar memesiz uyudugu oluyor.ama bazende istiyor geceleri.birde canim zahmet olmassa yazarmisin.sutumun kesilmesi icin ne yapa bilirim.:26::26:

sutun kesilmesi icin yapilacak tek sey emzirmemek canim, emzirdikce yenisi yapiliyo cunku:)))

kızlar benim bulantılarım her geçen gün artıyo bugün yolda burnumu tutarak yürüdüm sürekli :25: eşim eczaneden bulantı kesici bileklik aldı az önce iki bileğe de takılıyormuş alığı taktım inşallah işe yarıycak yoksa halim duman mutfağa giremiyorum halini bi görseniz mutfağın :43::43::14:

bulanti kesici bilekligi de hic duymamistim, neymis ne varmis icinde merak ettim:53:

herkese merhaba. ben de aranıza yeni katıldım. mart aynı kuyruğundan yakaladım. doktorumun verdiği tarih 28 mart.
sürpriz bi bebek benim için. çünkü pcoluydum. bu kadar erken gelebileceğini tahmin etmedim.
geçmiş sayfaları ara ara okudum hamile kaldığımı öğrenince amaa çok uzuunn yetişemedim :50:
muhabbetiniz güzel. kısmetse beraber devam edicez.
ben hemen bilgilerimi vereyim beni de ekleyin listenize :49:
30 yaşındayım ve ilk bebeğim. son adet tarihim 21 haziran. ama geç döllenme olmuş. şu an 4+4 teyim :nazar:
28 mart beklenen doğum tarihi. cuma günü kesemizi gördük teyzeleri :emir_bebek:
hepimize rabbim güzel sağlıklı hamilelikler nasip etsin, sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım :16:

Bulantı gercekten cok kotu tatlim benim biraz hafifletdi cok şükür. Benim bulantım hamurisi şeylerle gecti. Birkacgundur pogaca yapıyorum. Ve bol su ama hemen yediklerinin ustune içme daha cok bulanıyor yada oncesinde. Bide tavsiyem peynir domates birlikte sandviç gibi Yemen.ayrica doktorum sade maden suyuna limon sik iç dedi ama ben denemedim. İlk hamileliğimde 3 ay bulantım olmuştu .sukur bunda kisa sürdü.ayrica tatlim mümkünse yemeği sen yapma bir süreliğine mümkünse sadece ye. İnsallah en kisa sürede düzelirsin tatlim. Benim tansiyonumda cok düşüyordu. Belki o yüzdende miden cok bulanıyordu.

canım tşk ediyorum zaten mutfağa giremiyorum ki hiç her şey kokuyor.sadece domates salatalık yiyebiliyorum.dr hastaneye yatırıyordu ama ben yatmak istemedim orda daha çok midem bulanır ve sıcakta yatamam dedim.allah yardımıcımız olsun inşallah

merhabalar beni de ekleyin :))

isim:ayse gulsah
yas :29
sehir:istanbul
son adet tarihi:26 mayis (ancak ultrasona gore bugun itibariyle 7+1)
beklenen dogum tarihi: 3 mart
ilk bebek
kalbinin atislarini duyduk :)

hoşgeldin :) ultrason bilgin hariç herşeyin benle aynı :)

Kızlar uzun bir aradan sonra ben geldim :) 1 hafta önce kahverengi akıntım gelmişti düşük tehlikem varmış ilaç yazdı doktorumuz yatıyorum 1 haftadır hiçbişey yapmadan:43:perşembe günü çok şükür kalp atışımızı gördük önümüzdeki perşembe de duycaz inşallah :16:

canım çok şükür aramızdasın enson lekem geldi dedin ve gittin seni çok merak etmiştim.hoşgelgin :nazar::nazar:

cnm sanırım progestan kullanıyosun,oda mide bulantısı yapar haberin olsun.ben de bu hafta kullanıyorum,azalmıştı bulantılarım yine arttı..

iyi akşamlar hamişler :16: :16:

merhabalar beni de ekleyin :))

isim:ayse gulsah
yas :29
sehir:istanbul
son adet tarihi:26 mayis (ancak ultrasona gore bugun itibariyle 7+1)
beklenen dogum tarihi: 3 mart
ilk bebek
kalbinin atislarini duyduk :)

hoşgeldin canım sanırım seninki geç döllenme olmuş hayırlı olsun :54: :54:

herkese merhaba. ben de aranıza yeni katıldım. mart aynı kuyruğundan yakaladım. doktorumun verdiği tarih 28 mart.
sürpriz bi bebek benim için. çünkü pcoluydum. bu kadar erken gelebileceğini tahmin etmedim.
geçmiş sayfaları ara ara okudum hamile kaldığımı öğrenince amaa çok uzuunn yetişemedim :50:
muhabbetiniz güzel. kısmetse beraber devam edicez.
ben hemen bilgilerimi vereyim beni de ekleyin listenize :49:
30 yaşındayım ve ilk bebeğim. son adet tarihim 21 haziran. ama geç döllenme olmuş. şu an 4+4 teyim :nazar:
28 mart beklenen doğum tarihi. cuma günü kesemizi gördük teyzeleri :emir_bebek:
hepimize rabbim güzel sağlıklı hamilelikler nasip etsin, sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım :16:

hoşgeldin canım hayırlı olsun sanırım doğal yolla hamile kaldın bende pcoluyum ama ben 4.aşılamada hamile kaldım rabbim sağlıklı bir şekilde vakti zamanında dünyaya getirmeyi nasip etsin inş :16:

slm anne adayları nasılsınız bakalım ben yorgun iştahsız halsizim :(
perş kontrolüm var veee çok heyecanlıyım :)

bulanti kesici bilekligi de hic duymamistim, neymis ne varmis icinde merak ettim:53:

iç kısmında bileğin iç kısmına baskı yapan çıkıntı var tatlım bu bilekliklerin.Belli bir bölgeye denk getiriliyor ve oraya yaptığı baskıyla bulantıyı kesiyor.Hiçbir şekilde deri yoluyla bişeyler vermiyo bünyene sadece baskı yapıyor :)

canım çok şükür aramızdasın enson lekem geldi dedin ve gittin seni çok merak etmiştim.hoşgelgin :nazar::nazar:

Hoşbulduk tatlım :) düşük tehlikem var o yüzden sürekli yatıyorum evdeki pcler dekstop o yüzden kalkıp siteye gelemedim eşimin bi arkının pc yi tamir için aldık teslim edene kadar yattığım yerden giriyorum :)

cnm sanırım progestan kullanıyosun,oda mide bulantısı yapar haberin olsun.ben de bu hafta kullanıyorum,azalmıştı bulantılarım yine arttı..

evet tatlım progestan kullanıyorum.O da bulantı yapıyor ama önceden de vardı ikisi de birleşince coştu :(

cnm bende kullanıyorum,denge bilekliği deniyor piyasada,manyetik alan yapıyomuş.eczanelerde satılıyo,bi sakıncası yokmuş hamileyken kullanmanın.

Yok tatlım denge bilekliği değil bu o bileklikler sırf psikolojikmiş zaten etkileri yokmuş nomalde.Bu bileklik basınç yapıyor bi bölgeye farklı bişey :)

Merhaba anne adayları, bende suanda 7+3 um karnımda müthiş şiştik , acıma hissi var resmen göbek cevrem acıyor aynı zamanda dünden beri kaşınıyor ;( çatlak olacak diye düşündüm ama çok erken benim gibi olan var mı acaba

Merhaba kizlar. İlkokul arkadaşımın şehit olduğu haberini aldım ve cok üzüldüm. Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin. Allah kimseye evlat acısı vermesin. Cok üzücü bir durum. Cok üzüldüm ya :14::14:

Merhaba kizlar. İlkokul arkadaşımın şehit olduğu haberini aldım ve cok üzüldüm. Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin. Allah kimseye evlat acısı vermesin. Cok üzücü bir durum. Cok üzüldüm ya :14::14:

başın,başımız sağolsun...:43:

biliniz ki sonunuz alevli bir ahtır..
intikam alanların en hayırlısı ALLAH tır........
:14:

ohhhoooo hızınıza kim yetişebilir ki??? sadece 3 gün giremedim nete. 100 küsür sayfa birden atlamış. okuyamayacağım sanırım. şuan kendi memleketimdeyim ve burada da net yok. Eylül'e kadar ne olur bilmem artık. ara ara girmeye çalışacağım yine ama. sanırım her sayfayı takip edemeyeceğim.

Bu arada cuma doktorumuza gittik. kalp atışlarımızı duyduk. ama kesenin başında hafif bir kanama var dedi. yerleşme kanaması herkesde dışarı çıkmaz kiminde içeride kalabilir. bu kanamanın ilerlememesine dikkat edin dedi. Arkadaşlar tam kahverengi olmamak kaydıyla koyu sarı-kahverengi arası şeklinde akıntım olmaya başladı. sizce normal midir bu? korkuyorum yaa bir şey olacak ve kanamam başlayacak diye. Benzer durumda olan var mı acaba aranızda?? :18::18::18:

Kayraaa dua et canım yaaa. ne olur kötü bir şey olmasın :(:14::14::14:

doktorda üzerimde kıyafetler ve ayakkabılarımla tartıldığım için ben evde kendi hesabımı tutuyorum kızlar kilo olarak

42.900 düm doktoro gitmeden 43.100 olmuşum :9:

Back