Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim cok sagol.insallah hepimiz bebislerimi saglikla aliriz kucagimiza.evet yardimci oldun.inan bir kelime bile insana yardima yetiyor guzelim.
cok sagol cevabladigin icin.cok uzun yazib herseyi anlatmissin canim.zahmet oldu.benim kizim 20 aylik.zaten en fazla 4 ay daha verebilirim.mecbur kaldikca veririm o zaman.zaten kizim gunduzleri fazla emmiyor.hic vermedigimde oluyor.fazla isteyib ustunde durmuyor.ama geceleri biraz zor oluyor.bazen sabaha kadar memesiz uyudugu oluyor.ama bazende istiyor geceleri.birde canim zahmet olmassa yazarmisin.sutumun kesilmesi icin ne yapa bilirim.:26::26:
kızlar benim bulantılarım her geçen gün artıyo bugün yolda burnumu tutarak yürüdüm sürekli eşim eczaneden bulantı kesici bileklik aldı az önce iki bileğe de takılıyormuş alığı taktım inşallah işe yarıycak yoksa halim duman mutfağa giremiyorum halini bi görseniz mutfağın
Bulantı gercekten cok kotu tatlim benim biraz hafifletdi cok şükür. Benim bulantım hamurisi şeylerle gecti. Birkacgundur pogaca yapıyorum. Ve bol su ama hemen yediklerinin ustune içme daha cok bulanıyor yada oncesinde. Bide tavsiyem peynir domates birlikte sandviç gibi Yemen.ayrica doktorum sade maden suyuna limon sik iç dedi ama ben denemedim. İlk hamileliğimde 3 ay bulantım olmuştu .sukur bunda kisa sürdü.ayrica tatlim mümkünse yemeği sen yapma bir süreliğine mümkünse sadece ye. İnsallah en kisa sürede düzelirsin tatlim. Benim tansiyonumda cok düşüyordu. Belki o yüzdende miden cok bulanıyordu.
merhabalar beni de ekleyin :))
isim:ayse gulsah
yas :29
sehir:istanbul
son adet tarihi:26 mayis (ancak ultrasona gore bugun itibariyle 7+1)
beklenen dogum tarihi: 3 mart
ilk bebek
kalbinin atislarini duyduk :)
Kızlar uzun bir aradan sonra ben geldim :) 1 hafta önce kahverengi akıntım gelmişti düşük tehlikem varmış ilaç yazdı doktorumuz yatıyorum 1 haftadır hiçbişey yapmadanperşembe günü çok şükür kalp atışımızı gördük önümüzdeki perşembe de duycaz inşallah
kızlar benim bulantılarım her geçen gün artıyo bugün yolda burnumu tutarak yürüdüm sürekli eşim eczaneden bulantı kesici bileklik aldı az önce iki bileğe de takılıyormuş alığı taktım inşallah işe yarıycak yoksa halim duman mutfağa giremiyorum halini bi görseniz mutfağın
bulanti kesici bilekligi de hic duymamistim, neymis ne varmis icinde merak ettim
merhabalar beni de ekleyin :))
isim:ayse gulsah
yas :29
sehir:istanbul
son adet tarihi:26 mayis (ancak ultrasona gore bugun itibariyle 7+1)
beklenen dogum tarihi: 3 mart
ilk bebek
kalbinin atislarini duyduk :)
herkese merhaba. ben de aranıza yeni katıldım. mart aynı kuyruğundan yakaladım. doktorumun verdiği tarih 28 mart.
sürpriz bi bebek benim için. çünkü pcoluydum. bu kadar erken gelebileceğini tahmin etmedim.
geçmiş sayfaları ara ara okudum hamile kaldığımı öğrenince amaa çok uzuunn yetişemedim
muhabbetiniz güzel. kısmetse beraber devam edicez.
ben hemen bilgilerimi vereyim beni de ekleyin listenize
30 yaşındayım ve ilk bebeğim. son adet tarihim 21 haziran. ama geç döllenme olmuş. şu an 4+4 teyim
28 mart beklenen doğum tarihi. cuma günü kesemizi gördük teyzeleri
hepimize rabbim güzel sağlıklı hamilelikler nasip etsin, sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım
bulanti kesici bilekligi de hic duymamistim, neymis ne varmis icinde merak ettim
canım çok şükür aramızdasın enson lekem geldi dedin ve gittin seni çok merak etmiştim.hoşgelgin
cnm sanırım progestan kullanıyosun,oda mide bulantısı yapar haberin olsun.ben de bu hafta kullanıyorum,azalmıştı bulantılarım yine arttı..
cnm bende kullanıyorum,denge bilekliği deniyor piyasada,manyetik alan yapıyomuş.eczanelerde satılıyo,bi sakıncası yokmuş hamileyken kullanmanın.
Merhaba kizlar. İlkokul arkadaşımın şehit olduğu haberini aldım ve cok üzüldüm. Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin. Allah kimseye evlat acısı vermesin. Cok üzücü bir durum. Cok üzüldüm ya
doktorda üzerimde kıyafetler ve ayakkabılarımla tartıldığım için ben evde kendi hesabımı tutuyorum kızlar kilo olarak
42.900 düm doktoro gitmeden 43.100 olmuşum