Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anılcığım üzülmemeye çalış, senden sonra bende pinpiriklendim, zeynepe sık sık yumurta yediriyorum hemen hemen her sabah kolunda sivrisinek ısırığı gibi kızarma kabarma oluyordu, bende bu ayki kontrolde test isteyeceğim buarada daha önce bir arkadaşım yumurta alerjisi olan çocuklara 9. aydaki aşı vurulmuyor demişti bu isin aslını bilen varmıEvet kızlar geldik bugğn dr dan
Doğuştan süt ve yumırta alerjisi varmış
Tabi uzun süredir olduğu ve farkında olmadığımoz için geçmesi uzum sürebilirmiş. Söylenecek çok sey var ama kafa şişirmek istemiyorum
1 haftada tez yazdım alerji konusunda. Damak tadı olışan bi çocuğa tatsız vermek daha zor olacak başta bögle olsaydı daha kolay olurdu.
Şimdi yumurtasız makarna veşehriye arayışına geçtim
Canım fena sıkkın kızlar öyle böyle değil
Bir sürü alerjik bebeğimiz var ama bu zamana kdr anlamamız bu çocuğa eziyet çektirmem öyşe vicdanımı sızlayıyor ki tarifi mümkün değil....
Evet kızlar geldik bugğn dr dan
Doğuştan süt ve yumırta alerjisi varmış
Tabi uzun süredir olduğu ve farkında olmadığımoz için geçmesi uzum sürebilirmiş. Söylenecek çok sey var ama kafa şişirmek istemiyorum
1 haftada tez yazdım alerji konusunda. Damak tadı olışan bi çocuğa tatsız vermek daha zor olacak başta bögle olsaydı daha kolay olurdu.
Şimdi yumurtasız makarna veşehriye arayışına geçtim
Canım fena sıkkın kızlar öyle böyle değil
Bir sürü alerjik bebeğimiz var ama bu zamana kdr anlamamız bu çocuğa eziyet çektirmem öyşe vicdanımı sızlayıyor ki tarifi mümkün değil....
Ben hep yazıyprdum bu dr lar beni anlamıo çözüm bulamıolar hiç birini beğenmiyorum diye belki hatırlayan vardıranılcım çok geçmiş olsun sen zaten ilgili bir annesin.vicdanı sızlaması gerekenler o çocuğu anlamaya doktorlar.sadece tıp diploması almakla doktor olunmuyor maalesef.
Mervecim naber ya bende aeni merak ediyordum naptı bu kız diye. Nasıl gidiyo inşallah yolundadır herşey. Şimdi zor ama ilerde iyi ki yaş farkı koymamışım diyeceksin ben adına hep sevindim inş doğumunda iyi olurAnilcim ben cok takip edemiyorum artik malum son zamanlarim bide Hüma da iyuce hareketlendi hic fırsat kalmiyo cok geçmiş olsun sana da oglunada nasil sikintilari vardi ki yavrunun
Canım ya o kadar haklisinki eriste kendin yap istersen corbalik gibi herseyine koyarsin Allah yardimcin olsunBen hep yazıyprdum bu dr lar beni anlamıo çözüm bulamıolar hiç birini beğenmiyorum diye belki hatırlayan vardır
Ama gene hata bende gene bende. Git ysptır tahlil. Birşeyi yok diyene ne bakıosın. Kimse kızmasın ama hiçbi dr a güvenmiyorum artık. Devlettekiler yerin dibine sokar yüxüne bakmaz sorduğun soruya cevap vermez özeldekiler seni nasıl sönüreyim diye bakar saçma sapan tahliller filmler isterler yeterki ay sonunda yapılan toplantıda hastanesinin kotası tutsunda prim alsın. ama gene teşhisi biz koyarız biz bulurız. İyi dr bulduysanız çok sanslısınız ben daha yeni buldım 10 ay oldu. Olan oğluma ve bizlere oldu. Bi hafta da bile nasıl değişti Aras. Eğer aklınızda ufacıkbi şüphe barsa bile acaba diye mutlaka gidip yaptırın. Benim gibi pişmanlık yaşamayın. Gözüme uyku girmez oldu.
kızlarr selam herkes iyidir umarım
çok vaktim olmuyor işe başlaynca okumaya yorum yapmaya...metenin kakaları çok sıklaştı üstelik çok fazla yemek yemyr rengide çoğu zman yeşil ishal mi değil mi anlayamyrm ishal olunca hep su gibi mi oluyor
bazen günde bikaçkez kaka yaptğndaa birinde mesela bez tamammen emmiş oluyorr ama diğerleri normal kıvamlı oluyor. çok takıldım hem rengine hem ishalmi değilmi uzattım kusura bakmyın
ben hatırladım gibi. sanki eşinle problemlerin mi vardı senin. belli bir konu üzerinde durmuştun ama tam da netleştiremedim şimdi. o TUBA mıydı yoksa !Selam kızlar MTA yi hatirladiniz mi bakayim
nerelerdesin seeeen.... valla uzun zaman girmeyince bak burda unutmuşlar seni zaten mdaa ve seni merak ettik burda hep. nasılsın kuzun nasılSelam kızlar MTA yi hatirladiniz mi bakayim
canım çok sevindim... zor günlerin ardından aydınlık günler bekliyor sizi insallah. Allahım önce sağlık sıhhat sonra istediğimiz herşeyi nasip etsin...Iyi akşamlar hanimlar. Ne zamandir giremedim. Unuttunuzmu beni :) Biz nakil olduk kemoterapi bitti. Bayrama cikabilir diyo doktorlar. Hamd olsun iyi gidiyor. Benin yanimda gorumcem kaliyo. Ise gittiğimde elife o bakiyo. Esimin yanında ise erkek kardesi. Zaten nakil de ondan yapildi. % 90 kusur uyumlu.. Veliler bu sene iyi cikti Allahtan. Psikolojim fena degil şükür. Hafta sonlari kayinvalidelerdeyim,cocugu bırakıp hastaneye gidiyorum 5 saatligine falan. Malum onlarin ev ege unv hastanesine cok yakin. Akrabalar eş dost cok ilgileniyor Allahin lütfu. Esimin de kadrosu oldu bu arada. Deli oglan. Benim samsunda cocukluk arkadasin vardi cok cok sevdigim, gitmis ucak bileti almış araligin 18' ine, sürpriz (; nasip kısmet.