- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
Burda MAVİLİMM diye bi arkadaş vardı belki hatırlarsınızCanım ya o kadar haklisinki eriste kendin yap istersen corbalik gibi herseyine koyarsin Allah yardimcin olsun
O burda okur okumaz arasa bir yığın makarna açmış minicil minicik kesmiş yunurtası o kdr uğraşmış ki Allah razı olsın
Çok duygulandırdo beni. Onu yedircem cnm çok teşekkür ederim desteklerinize.
Sen nerdesin yaaaaa!!Selam kızlar MTA yi hatirladiniz mi bakayim
Küstüm sana ben ama şimdi barıştımmm/)) ssnde mi amerikaya gittin kocanla ama gitsen de yazardın niye yazmadın nasılsınız anlat sümeyra nasıl anlat hadiii çatladıkkk
Cnm diş olabiliri ama tahlil yaptırma da fayda var. Bana artık birşey sormayın zaten hep ön yargılı olurum malum yaşadıklarım yaşattıklarıkızlarr selam herkes iyidir umarım
çok vaktim olmuyor işe başlaynca okumaya yorum yapmaya...metenin kakaları çok sıklaştı üstelik çok fazla yemek yemyr rengide çoğu zman yeşil ishal mi değil mi anlayamyrm ishal olunca hep su gibi mi oluyor
bazen günde bikaçkez kaka yaptğndaa birinde mesela bez tamammen emmiş oluyorr ama diğerleri normal kıvamlı oluyor. çok takıldım hem rengine hem ishalmi değilmi uzattım kusura bakmyın
Keşkelerim çoğaldığı için artık ki se keşke demesin diye temkinli gidiyorum kusura bakma ama vaktiniz varsa bi saatte götürüp yapıyorlar cnm.
Kafan rahat etsin
Cnm öncelikle çok geçmiş olsun günleriniz daha aydınlık derah olsun inşallahKızlar merhaba tekrar. bebişim elifim 9 ay 18 günlük oldu. çak yapıyor. alkış, gel gel, bay bay yapabiliyor hareketleriyle.
bir bir yapmaya calışıyor. öpücük yapıyor elini ağzına götürüp. konuşma olarak ise çok şey diyo ama ben net söylemedikçe onu bir kelime olarak kabul etmiyorum. yaklaşık 10 kilo. boy 72 falan. sizinkiler nasıllar. neler öğretiyorsunuz bebişlerinize?bunlarla teselli bulup seviniyorum bende napiyim...
Bu dedijlerini benim oğlumda yapıyor.
Ama gelişim bebekten beneğe değişir sakınnkoyaslayıp da ğzme kendini olur mu. Bak bazısı yürüo bazısı konuşuo. Önemli olan sağlıklı olması.
Bu dediklerinde zaten ayına göre paralel gittiğini gösterir maşallah yavruna. Allah sizlere bağışlasın