2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

kızlar ben çıkıyorum.hepinize iyi akşamlar.yarın görüşmek dileğiyle.hepinizi çok seviyorum.tekrardan kadınlar günümüz kutlu mutlu olsun.

kızlar ben çıkıyorum.hepinize iyi akşamlar.yarın görüşmek dileğiyle.hepinizi çok seviyorum.tekrardan kadınlar günümüz kutlu mutlu olsun.

tamam bitanemmm çok öpüyorum yarın sabah görüşürüzzz :))

cnm tesekkur ederiim ama boyle gderse saglıkla kucagıma alamıycam suan cok kotuyumm moralim çok bozuk..hamile olduguma bile sewinemez hale geldimmm..kadınlar gunu bugun ama ben zır zır aglıyorummm saatlerdir ( ve derdimi anladacak kimsem bile yokk

canım anlatmak ve rahatlamak lstersen dinleyebilirim.hamileydin dimi sen

tubisim tek gittim hastaneye annemle gidecektim ama ayagi agriomus arabayi aldim ben gittim..cikinca size yazdim ya devam edemedim araba kullaniodum sonrada atmis sistemden..

hulyacim is meselesi tmm cikacam ama 1 hafta sure istediler konusurum yeni isyerimle dedim.( tabi yok ole bi yer ) issizlik parasi almak icin isverenin cikarmasi gerek o nedenle onlar cikarmis gibi gostermeyi teklif edicem eger yok derlerse 1 hafta sureyide vermicem napim onlar benim bu iyiligime karsin bunu yapsinlar bari ..

anladım canım.geçmiş olsun anneyede.yani yaparlar heralde kimi iş veren yapmıyo benim ilk işyerim vermedi mesela.ama ins sana verirler tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…