- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #7.281
işşallahhhh :))) tabi bide cumartesi hediye telaşım var :))
ne almayı düşünüyorsun canım.kıyafetmi.üzerind etaşıyacagı bir aksesuarmı?
valla geçen sefer çift taraflı yazlık mont almıştım kardeşim el koymuş oyuzden yine öle bişi alırım galiba
Son yarım saat bir an önce kendimi burdan atasım geldi..sıkıldım çok
evet olabılır bak hem kullanışlı.bişey.
kızlar ben çıkıyorum.hepinize iyi akşamlar.yarın görüşmek dileğiyle.hepinizi çok seviyorum.tekrardan kadınlar günümüz kutlu mutlu olsun.
canım allah yardımcın olsun hemencik biter geçer inşallah.kolay gelsin.bu ne çok toplantı buaralr böyle?ayy bizim toplantı var bugün 7 i bulur çıkmamız bide pazartesi var o zamanda 11 gibi anca giderim eve galiba(
ooffff bitmedi gitti zatenn böğğ geldiii :))canım allah yardımcın olsun hemencik biter geçer inşallah.kolay gelsin.bu ne çok toplantı buaralr böyle?
Telefondan girdim ve gayet iyi hızıda
ooffff bitmedi gitti zatenn böğğ geldiii :))
ayyy süpperrr hülyaaa yazılarında normal çıkıyoo :)))
Ara ara gelirim canlar artık.öptüm
evet canım yazılarda normal.herşey normal.arkadaş saolsun bi yer gösterdi.ordan giriyom.maşallah diyelim
hayırlısı olsun canım rabbim sağlıkla sıhatle kucagına almayı nasip etsin uzun sağlıklı yılalr bir arada geçirmeyi nasip etsin .Evet rabbim ol dedi mi oluyyor.hiç birşeyi kafaya takmaya gerek yok aslında.
cnm tesekkur ederiim ama boyle gderse saglıkla kucagıma alamıycam suan cok kotuyumm moralim çok bozuk..hamile olduguma bile sewinemez hale geldimmm..kadınlar gunu bugun ama ben zır zır aglıyorummm saatlerdir( ve derdimi anladacak kimsem bile yokk
tubisim tek gittim hastaneye annemle gidecektim ama ayagi agriomus arabayi aldim ben gittim..cikinca size yazdim ya devam edemedim araba kullaniodum sonrada atmis sistemden..
hulyacim is meselesi tmm cikacam ama 1 hafta sure istediler konusurum yeni isyerimle dedim.( tabi yok ole bi yer ) issizlik parasi almak icin isverenin cikarmasi gerek o nedenle onlar cikarmis gibi gostermeyi teklif edicem eger yok derlerse 1 hafta sureyide vermicem napim onlar benim bu iyiligime karsin bunu yapsinlar bari ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?