Reglim 5 gün gecikti, Testler Negatif- Silik Çizgi Ama Belirtiler Var?

A4F46E9A-4800-492E-B826-4806FED71488.webp
EF8C6287-E27C-4322-A84D-2AB28371BE42.webp
CF64F99B-0B47-40CE-BB61-7039CC8FFC3F.webp
merhabalar, reglime tahmini 2-3 gün var. Test silik koyulaşma da olmadı. Böyle olup gebelik devam edebilir mi?

Evet bu akşam ya da yarın akşam verebilirim kan testi, yüksek ihtimalle negatif çıkacaktır. Genel okuduklarıma göre predictor hatalı çıkarmıyor o da negatif çıktı bende
Bak buda prediktor 6 gün önce olan ve bunu yaptım hemen kan verdim değerim 6.9 çıktı ertesi gün 30.3 çıktı prediktor gerçekten çok az olan değeri bile cikariyo şu an 5+3 olduk

Eklentiler

• 1000141132.webp
    1000141132.webp
    62,3 KB · Görüntüleme: 109
Merhabalar ben de reglime 5 ve 3 gün kala gebelik testi yapmıştım. İkisi de silik çıkmıştı. Daha sonra kan verdim ve hamile olduğumu öğrendim.Şu an 6 haftalık. Siz de en yakın zamanda kan verin bence hayırlısı olsun 🤗 😊❤️
kan verdim bugün değerim 4 küsür çıktı. Gebelik yok yani 🥹
Siz sağlıklı sıhhatli bir şekilde evladınızı alırsınız inşallah, darısı bize ☺️

kan verdim bugün değerim 4 küsür çıktı. Gebelik yok yani 🥹
Siz sağlıklı sıhhatli bir şekilde evladınızı alırsınız inşallah, darısı bize ☺️
Ama 2gun sonra tekrar edin 4kusur yükselme olabilir çünkü yine umutlandirmak istemem tabi 5ustu gebelik var deniliyor cunku

Merhaba kızlar, benim gibi bir süreç yaşayan varsa paylaşabilir mi? 2 aydır deniyoruz, ilk defa ovulasyon testi kullandım bu ay .

• Son regl tarihim: 25 Ocak 2025

• Döngü sürem: 24-26 gün

• Beklenen adet tarihim: 19-21 Şubat

• Şu an adet gecikmem: 4-6 gün

• Ovulasyon tarihim: 9-11 Şubat

• 18 Şubat’ta beta-hCG kan testi yaptırdım, sonuç: 0.1 (Negatif)

Yaptığım İdrar Testleri ve Sonuçlar:

1. 18 Şubat - Predictor Early: Negatif

2. 20 Şubat - Prodoctor: Silik gölge gibi bir şey var ama emin değilim

3. 22 Şubat - Sabah Predictor Early: Negatif

4. 22 Şubat - Akşam Predictor Early: Negatif

5. 23 Şubat - Sabah başka bir test yaptım: Yine negatif gibi, belki çok hafif belirsiz bir çizgi?

6. 24 Şubat - Prodoctor: Silik çizgi gördüm, ama emin olamıyorum

7. 25 Şubat - Akşam Predictor Early: Negatif

Belirtilerim:

• Meme hassasiyeti devam ediyor (özellikle ovulasyondan beri)

• Hafif mide bulantısı var

• Ara ara bel ağrısı hissediyorum

• Çok susuyorum ve sık idrara çıkıyorum

Sizce ne yapmalıyım? Beta-hCG 18 Şubat’ta 0.1 çıktı ama regl hâlâ başlamadı. Benim gibi olup önce negatif alıp sonra pozitif çıkan var mı? Kan testi tekrar yaptırayım mı yoksa biraz daha bekleyip test mi yapayım?
Lütfen fikrinizi paylaşın, çok teşekkür ederim!
(Fotoğrafları da ekliyorum, gözünüze bir şey çarpıyor mu?)

Hayırlısı olsun insaaalah bnmde silik cikti hala gidip kan veremedim kaynanam dio çizgiler tam kırmızı olmayana

Son düzenleme:
Kizlar adetim 4 gün gecikti kasik ağrım.var çok kötü sizce varmıdır bugün test yaptım.boyle çıktı tek birtane test yaptım iki tane deil yani ama böyle silik çizgi cikti sizce varmidir
Bende ayni durumdayim sizinle 4 gun gecikti normalde gecikmez erken hamilelik testinde silik cizgi cikti bugun kan verdim 0.100 yani negatif cikti doktor olmazsan 2 hafta sonra tekrar gel bakalm dedi bu arada hayirli olsun saglikla büyütün

Arkadaşlar merhaba
Bende anne olmak istiyorum ve yaklaşık 4-5 aydır korunmuyorum
Adet düzenim 2 aydır 24 güne düştü
Sat 4 Şubat
Bat 27 Şubat olarak görünüyordu yumurtlama günü de takvimim uygulamasında 13 Şubat olarak görünüyordu ve değerlendirdik
Reglim şuan 4 gün gecikti 27 sinde idrar testi yaptım negatif çıktı
Geç döllenme olabilir mi kan testi ne zaman yaptırmalıyım
Son durum nedir

H

Hayır o cizgi iki dakika sonra çıktı ve adetim gecikiyor 4 gün oldu görmeyeli dediğim gibi hicbirsekilde kahvemsi lekem yok gelmedim yarın ola hayrola bakalım inşallah
sonucun ne oldu canım benimde 2.günü gecikmemin ama idrar testleri negatif

Ay çok sevindim. İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Suanki belirtileriniz nedir belki umut olur bizede :)
Bende PSC VARDİ 6 AYLİK EVLİYİM ŞUAN HAMİLEYİM 2 AYLİK BEBEYİM YANİ COK İSTİODUM COCUGUM OLSUN SUKURLER OLSUN OLDU AMA COK EMEK SARF ETİM EBEGÜMECİ OTUNU KAYNATİM 3 GUN USTUNE OTURDUM VE HER OTURUŞUMDA 10 DAKİKA OTURDUM OTURUP KALKTİKTAN SONRA 1 SAAT SONRA EŞİMLE İLİSKİYE GİRDİM AMA TABU BUNDAN ONCESİ BİTANE KADİNA GİTTİM KADİN ADETİMİN 3 GÜNÜ BOYUNCA KARNİMİ OVALADİ YUKARİ KALDİRDİ VE BUNDAN ONCESİ İNCİR AYRİ KAYNATİYORDUM HAVUÇ AYRİ KAYNATİYORDUM SUYUNU BİRLEŞTİRİP İCİUORDUM AYDA 15 GÜN YAPİODUM VE KEKİK SOĞAN SUYU KAYNATİP İCİYORDUM İNCİRİ 1 GECE ZEYTİNYAGİNDA BEKLETİYORDUM 9 10 TANE İNCİRİ VE MERHEM SURESİ OKUYORDUM USTUNE HACTAN GELEN HURMALARİN USTUNE MERYEM SURESİ OKUYUP NİYETİMİ SOYLEYİP HEM KENDİM YEDİM HEMDE EŞİME YEDİRDİM VE İLİSKİYE GİRERKEN GENELİKLE KOPEK POZİSYİNUNDA GİRİYORDUM AMA GİRERKEN HAMİLELİK ŞEYİNİ KAFAMDAN ATİYORDUM HANİ DAHA ÇOK ŞEY YAPTİM SOĞANİ KÖZLEYİP YEDİM CÜCÜĞÜNÜ YANİ ZARINI FİTİL GİBİ ÖNÜMDEN ALDİM COK SEY YAPTİM RABİMDE YÜZÜMÜ GÜLDÜRDÜ BUNLARİ YAZDİM BELKİ ARKADAŞLAR FAYDALANİR NE BİLEYİM ŞİFA OLSUN YANİ SUAN 2 AYLİK HAMİLEYİM TUHAF AMA GÜZEL BİR DUYGU RABİM İSTEYEN HERKESE VERSİN....

Bende PSC VARDİ 6 AYLİK EVLİYİM ŞUAN HAMİLEYİM 2 AYLİK BEBEYİM YANİ COK İSTİODUM COCUGUM OLSUN SUKURLER OLSUN OLDU AMA COK EMEK SARF ETİM EBEGÜMECİ OTUNU KAYNATİM 3 GUN USTUNE OTURDUM VE HER OTURUŞUMDA 10 DAKİKA OTURDUM OTURUP KALKTİKTAN SONRA 1 SAAT SONRA EŞİMLE İLİSKİYE GİRDİM AMA TABU BUNDAN ONCESİ BİTANE KADİNA GİTTİM KADİN ADETİMİN 3 GÜNÜ BOYUNCA KARNİMİ OVALADİ YUKARİ KALDİRDİ VE BUNDAN ONCESİ İNCİR AYRİ KAYNATİYORDUM HAVUÇ AYRİ KAYNATİYORDUM SUYUNU BİRLEŞTİRİP İCİUORDUM AYDA 15 GÜN YAPİODUM VE KEKİK SOĞAN SUYU KAYNATİP İCİYORDUM İNCİRİ 1 GECE ZEYTİNYAGİNDA BEKLETİYORDUM 9 10 TANE İNCİRİ VE MERHEM SURESİ OKUYORDUM USTUNE HACTAN GELEN HURMALARİN USTUNE MERYEM SURESİ OKUYUP NİYETİMİ SOYLEYİP HEM KENDİM YEDİM HEMDE EŞİME YEDİRDİM VE İLİSKİYE GİRERKEN GENELİKLE KOPEK POZİSYİNUNDA GİRİYORDUM AMA GİRERKEN HAMİLELİK ŞEYİNİ KAFAMDAN ATİYORDUM HANİ DAHA ÇOK ŞEY YAPTİM SOĞANİ KÖZLEYİP YEDİM CÜCÜĞÜNÜ YANİ ZARINI FİTİL GİBİ ÖNÜMDEN ALDİM COK SEY YAPTİM RABİMDE YÜZÜMÜ GÜLDÜRDÜ BUNLARİ YAZDİM BELKİ ARKADAŞLAR FAYDALANİR NE BİLEYİM ŞİFA OLSUN YANİ SUAN 2 AYLİK HAMİLEYİM TUHAF AMA GÜZEL BİR DUYGU RABİM İSTEYEN HERKESE VERSİN....
Soğanın zarını fitil olarak mı attın ?

Back
X