- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
- #7.261
inşallah cnmm yaaaa :)) bencede sevin çünkü hamiş diilsen adetin düzenli olmasıı süpper bişi :))kızlarrrrrrrrrr adett oldum.sevineyimmiii üz<üleyimmii bilemedimm......adetimm düzene girdii bu ay 29 günde oldum.45 günde oluyodumm......... ayy yaa inşaalhhh yenii aydaa gebeyimmmmm kızlarrrrr diye bagırırımm
seninde cnmm :))tesekkur ederim canım iyi dileklerin için.dun gece katıldım aranıza ondan sanırımm:)) hepinizin dunya kadınlar gunu kutlu olsunnn :)
kızlarr kimyasal gebelikten sonra 1daha hiç kalamadım hamile...yani 1sene gecdi.surekli doktora gidiyordumm hiç1sebeb yokken kalamıyordum.sebebsiz inferite diyordu.asılama yaptım yine olmadı..eşimle surekli bu konudan tartışmamız oluyordu.2imizde hersey tamamdı ama olmuyordu.ben yurtdısına gidince hava degişimindenn ucakda yumurtalıklarımız basıncdan etkileniyor falann işte bence ondan kaldım hamile tabi birde allah ol dedi ..zaten yurtdısına gittigim gun adetimin 1.gunuyduu!hersey olması gerekdiği zaman oluyomuş kendimi nekadar uzdumm her ay agladımm ama çok sukur hamileyim şimdi 10hafta 4gunlukk.dua ediyorum allah her isdeyene wersinn..amin
aminn cnmm inşallahhh bence sen kafaya fazla taktığın için bu kadar uzamış oluruna bıraksan belki hemen hamiş kalıcaktın ama boşver sonuça bakalım artık hamilesin inşallah sağlıklı sıhatli kucağınada alırsın :))