- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #7.241
korktum şimdi( yani duramayacak kadar ağırmıyor, kasıklarım ağırsa mantıklı gelecek ama neden sağ tarafım ağrıyor anlamadım
izmir bostanlıda oturuyorum.
istanbulda olsan doktor önerebilirdim ama orası için bişi diyemicem( yani dediğim gibi kasılma gibi oluyosa normal istersen bugün hem kan testi yaptır hem muayene ol istersen ama korkma korkulcak bişi yok bende geçen ay idrar testi yaptırdım pozitif ama kimyasal düşük yaşıyomuşum lütfen ihmal etme git doktora güzel haberlerle gel inşallah :))
sağol, inşallah sende sıkıntı yaşamadan bebeğini kucağına alırsın.
çalışıyorum bugün izin alamam, yarın inşallah gidebilirim.
günaydın kızlar :)))
dünya kadınlar gününüz kutlu olsun:) tüm kadınlara huzurlu ve güvenli bir hayat diliyorum kadınlar günün olmadığı günlere umarım...
hepicigimizin kutlu olsun avratlarr günüüüü:)))))))))
cnm bencee çıkma nolur nolmaz kendine çok dikkat etmelisin yada kocişinin koluna gir ve dikkatli yürü olurmu cnm :))
inşallah cnmm :)) akşama toplantı var geç çıkcaz biraz ama oda sinirlerimi bozamadı :))
merhaba cnmm :))
nerde oturuyosun sen ?? yani ufak ufak kasılmalar oluyosa normal ama ağrın çoksa zaman kaybetme hemen git doktora cnm
hepicigimizin kutlu olsun avratlarr günüüüü:)))))))))
bozmasın canım keyifle bak herşeye bugun:)
inşallah hülyacımmmm hiç bozulmasın keyfimiz :))
bugün böyle kendimi bi karışık hissediyorum.kafam kazan oldu daha saat 11,20.dunde aynı böyleydim.
Buarada meleğim gideli bir ay olduzaman ne çabuk geçiyor dimi yaaa.
cnmm benimmm bende aslında çok ii diiilim dün akşam eski topikime baktım mart benim doğum ayımdı sırayla doğum yapmaya başlamışlar ve doğum hikayeleri okurken ağladım ama düşünmek istemiyorum inşallah önümüzdeki aylarda bende hamiş olucak kocamanda göbüşüm olucakk benimm ve hepimizinnn :))
hülyaaa seni seviyorummm
canım benim zaman zaman insan düşüncelere kapılıyor.malesef görünce duyunca birşeyleri üzülüyor insan dün akşam eve gittim cıkamadık dışarı müzik dinlemek istedim actım müzik birden kayahanın ninni şarkısı çıktı.okadar duygulandım ki anlatamam.ama dediğin gibi zamanı gelince hepimizin göbüşü dolcak.
bende seni çok seviyorum canım arkadaşım
merhaba cnm allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah :)) kimyasal gebeliği nezaman geçirdin yani arkasından hemen hamile kaldınmı ??
geliyo tabii cnmm hoşgeldinn aramızaa :))
günaydınnnn cnmmmm inşallah :))
günaydınnn sevilll taze annee :))) kızz ne karıııı burasa güneş varr :))
çok saol cnmm sizindeeee
bugün böyle kendimi bi karışık hissediyorum.kafam kazan oldu daha saat 11,20.dunde aynı böyleydim.
Buarada meleğim gideli bir ay olduzaman ne çabuk geçiyor dimi yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?