2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

korktum şimdi ( yani duramayacak kadar ağırmıyor, kasıklarım ağırsa mantıklı gelecek ama neden sağ tarafım ağrıyor anlamadım

izmir bostanlıda oturuyorum.

istanbulda olsan doktor önerebilirdim ama orası için bişi diyemicem ( yani dediğim gibi kasılma gibi oluyosa normal istersen bugün hem kan testi yaptır hem muayene ol istersen ama korkma korkulcak bişi yok bende geçen ay idrar testi yaptırdım pozitif ama kimyasal düşük yaşıyomuşum lütfen ihmal etme git doktora güzel haberlerle gel inşallah :))

sağol, inşallah sende sıkıntı yaşamadan bebeğini kucağına alırsın.

çalışıyorum bugün izin alamam, yarın inşallah gidebilirim.

sağol, inşallah sende sıkıntı yaşamadan bebeğini kucağına alırsın.

çalışıyorum bugün izin alamam, yarın inşallah gidebilirim.

çok saol cnmm inşallah... peki sen bilirsin ama bence ihmal tme sonra keşkee dememen için sölüyorum...

günaydın kızlar :)))

dünya kadınlar gününüz kutlu olsun:) tüm kadınlara huzurlu ve güvenli bir hayat diliyorum kadınlar günün olmadığı günlere umarım...

günaydın kızlar :)))

dünya kadınlar gününüz kutlu olsun:) tüm kadınlara huzurlu ve güvenli bir hayat diliyorum kadınlar günün olmadığı günlere umarım...

günaydınn cnmmm :))
seninde dünya kadınlar günün kutlu olsunn.... inşallahh :))

hepicigimizin kutlu olsun avratlarr günüüüü:)))))))))

bozmasın canım keyifle bak herşeye bugun:)

bugün böyle kendimi bi karışık hissediyorum.kafam kazan oldu daha saat 11,20.dunde aynı böyleydim.
Buarada meleğim gideli bir ay olduzaman ne çabuk geçiyor dimi yaaa.

cnmm benimmm bende aslında çok ii diiilim dün akşam eski topikime baktım mart benim doğum ayımdı sırayla doğum yapmaya başlamışlar ve doğum hikayeleri okurken ağladım ama düşünmek istemiyorum inşallah önümüzdeki aylarda bende hamiş olucak kocamanda göbüşüm olucakk benimm ve hepimizinnn :))
hülyaaa seni seviyorummm

kızlarrr bey yemeğe çıkıyorummm gelince görüşürüzzzz öpüyorum siziiii

canım benim zaman zaman insan düşüncelere kapılıyor.malesef görünce duyunca birşeyleri üzülüyor insan dün akşam eve gittim cıkamadık dışarı müzik dinlemek istedim actım müzik birden kayahanın ninni şarkısı çıktı.okadar duygulandım ki anlatamam.ama dediğin gibi zamanı gelince hepimizin göbüşü dolcak.
bende seni çok seviyorum canım arkadaşım

cnmm yaa eminim geçicek bu günlerde ve bugünler bizim için anı olarak kalıcak :))
hepimiz için hakkımızda olucak en hayırlısını diliyorum :))

kızlarrrrrrrrrr adett oldum.sevineyimmiii üz<üleyimmii bilemedimm......adetimm düzene girdii bu ay 29 günde oldum.45 günde oluyodumm......... ayy yaa inşaalhhh yenii aydaa gebeyimmmmm kızlarrrrr diye bagırırımm

tesekkur ederim canım iyi dileklerin için.dun gece katıldım aranıza ondan sanırımm:)) hepinizin dunya kadınlar gunu kutlu olsunnn :)

kızlarr kimyasal gebelikten sonra 1daha hiç kalamadım hamile...yani 1sene gecdi.surekli doktora gidiyordumm hiç1sebeb yokken kalamıyordum.sebebsiz inferite diyordu.asılama yaptım yine olmadı..eşimle surekli bu konudan tartışmamız oluyordu.2imizde hersey tamamdı ama olmuyordu.ben yurtdısına gidince hava degişimindenn ucakda yumurtalıklarımız basıncdan etkileniyor falann işte bence ondan kaldım hamile tabi birde allah ol dedi ..zaten yurtdısına gittigim gun adetimin 1.gunuyduu!hersey olması gerekdiği zaman oluyomuş kendimi nekadar uzdumm her ay agladımm ama çok sukur hamileyim şimdi 10hafta 4gunlukk.dua ediyorum allah her isdeyene wersinn..amin

bugün böyle kendimi bi karışık hissediyorum.kafam kazan oldu daha saat 11,20.dunde aynı böyleydim.
Buarada meleğim gideli bir ay olduzaman ne çabuk geçiyor dimi yaaa.

çok uzuldum senin adına ama yeni 1 sayfa ac kendine dusunup gecmişini uzulme..madem hamile kalabiliyorsunn buna sukur ed cnm ben eminim en kısa zamanda hamile haberini alacaz burdann..2012 annesi olucaksın sende insallahh.sadece dua ed allaha verende o alanda o canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…