- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #7.261
inşallah cnmm yaaaa :)) bencede sevin çünkü hamiş diilsen adetin düzenli olmasıı süpper bişi :))kızlarrrrrrrrrr adett oldum.sevineyimmiii üz<üleyimmii bilemedimm......adetimm düzene girdii bu ay 29 günde oldum.45 günde oluyodumm......... ayy yaa inşaalhhh yenii aydaa gebeyimmmmm kızlarrrrr diye bagırırımm
seninde cnmm :))tesekkur ederim canım iyi dileklerin için.dun gece katıldım aranıza ondan sanırımm:)) hepinizin dunya kadınlar gunu kutlu olsunnn :)
kızlarr kimyasal gebelikten sonra 1daha hiç kalamadım hamile...yani 1sene gecdi.surekli doktora gidiyordumm hiç1sebeb yokken kalamıyordum.sebebsiz inferite diyordu.asılama yaptım yine olmadı..eşimle surekli bu konudan tartışmamız oluyordu.2imizde hersey tamamdı ama olmuyordu.ben yurtdısına gidince hava degişimindenn ucakda yumurtalıklarımız basıncdan etkileniyor falann işte bence ondan kaldım hamile tabi birde allah ol dedi ..zaten yurtdısına gittigim gun adetimin 1.gunuyduu!hersey olması gerekdiği zaman oluyomuş kendimi nekadar uzdumm her ay agladımm ama çok sukur hamileyim şimdi 10hafta 4gunlukk.dua ediyorum allah her isdeyene wersinn..amin
kızlarrrrrrrrrr adett oldum.sevineyimmiii üz<üleyimmii bilemedimm......adetimm düzene girdii bu ay 29 günde oldum.45 günde oluyodumm......... ayy yaa inşaalhhh yenii aydaa gebeyimmmmm kızlarrrrr diye bagırırımm
kızlarr kimyasal gebelikten sonra 1daha hiç kalamadım hamile...yani 1sene gecdi.surekli doktora gidiyordumm hiç1sebeb yokken kalamıyordum.sebebsiz inferite diyordu.asılama yaptım yine olmadı..eşimle surekli bu konudan tartışmamız oluyordu.2imizde hersey tamamdı ama olmuyordu.ben yurtdısına gidince hava degişimindenn ucakda yumurtalıklarımız basıncdan etkileniyor falann işte bence ondan kaldım hamile tabi birde allah ol dedi ..zaten yurtdısına gittigim gun adetimin 1.gunuyduu!hersey olması gerekdiği zaman oluyomuş kendimi nekadar uzdumm her ay agladımm ama çok sukur hamileyim şimdi 10hafta 4gunlukk.dua ediyorum allah her isdeyene wersinn..amin
çok uzuldum senin adına ama yeni 1 sayfa ac kendine dusunup gecmişini uzulme..madem hamile kalabiliyorsunn buna sukur ed cnm ben eminim en kısa zamanda hamile haberini alacaz burdann..2012 annesi olucaksın sende insallahh.sadece dua ed allaha verende o alanda o canım..[/QUOTE
malesef herşey bizim için.dediğin gibi inşallah 2012 de kalırım hamile.ve benim gibi herkes.
bugün cuma olsaaaa akşam olunca bu hafta bitseee yarın cumartesi olssaaa azcık uyusammm vee sonra evimi toplayıp mis gibi kokutsammm çok şey mi istiyorummm :)))
aaayysssunnnnnn kuşummm nerdesinnnnn yaaaa
slm karilarrr hepinizin dunya karilar gununuz kutlu mutlu olsun..tuba hanimlar menekseyide kapmislar bakiomda.ben hastanedeyim mr icin sirami bekliomm...hulyacim unutalim artik gecmisi onumuze bakalim demi ama hepinizi cok seviom opuldunuz
ohhh içim rahatladııı :)))hayır çok sey istemıyorsun birtanem .bende çok istiyorum gideyim evimde vakşit geçireyim evime değişiklik yapayım.
seninde karılar günün kutlu olsunnn :)) ayy kuşumm nie bu saate kadar bekledinnn randevun bu saattemi ???slm karilarrr hepinizin dunya karilar gununuz kutlu mutlu olsun..tuba hanimlar menekseyide kapmislar bakiomda.ben hastanedeyim mr icin sirami bekliomm...hulyacim unutalim artik gecmisi onumuze bakalim demi ama hepinizi cok seviom opuldunuz
böle müthiş yüksek sesle müzik dinleyesim ve dans edesim var yahuuu
ohhh içim rahatladııı :)))
ayrıca cumartesi akşam babişkoma süpriz doğumgünü yapcaz onun doğumgünü belli diildi ama annişkoyla karar verdik bundan sonraaa martın 2 haftasonu babişkomun doğumgünü olucak bakalımm ne tepki vercekk çok merak ediyomm :))
seninde karılar günün kutlu olsunnn :)) ayy kuşumm nie bu saate kadar bekledinnn randevun bu saattemi ???
aynenn bende cumartesi yapmayı planlıyorum :))
ciktimmm bitti sonuc ptesi alinacak ama..bakalim nasil alacaksam..randevum 2.10 daydi size yazdim beni cagirdilar
HADİ BAKALIM CANIM PAZARTESİ SONUCU ALINCA HABER ET BİZEDE.İNŞALLAH BİŞEY ÇIKMAZ..BUARADA NE OLDU İŞ OLAYI
ciktimmm bitti sonuc ptesi alinacak ama..bakalim nasil alacaksam..randevum 2.10 daydi size yazdim beni cagirdilar
NE GÜZEL AMA KLASİK BABALARIN DOGUM GÜNÜ BELLİ OLMAZ:dBİZİMKİDE ÖYLE.AMA SEVİNİR HERALDE:)HAFTASONU PASTA YİCEN YANE:)BUTÜN İSTEKLERİMİZİ İŞLERİMİZİ CUMARTESİ PAZARA SIKISTIRIYOZ YA:
aynen öle cnmm yaaaa cumartesi çalışsam yanadım heraldee :)) ayy çok merak ediyom bakalım napcak :))
hadi caNIM hayırlısı olsun.inşallah bundan sonra hep düzenli adet görürsün.bir sonraki ayda gebeyim diye bağırırsın
inşallah begenecek ve çok güzel geçeçek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?