• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

anladım canım.geçmiş olsun anneyede.yani yaparlar heralde kimi iş veren yapmıyo benim ilk işyerim vermedi mesela.ama ins sana verirler tatlım

cok saol cnm..cok mutsuz hissettim kendimi annemlerde bile duramadim zorla yemek yedirdiler o kadar durdum..eve geldim sonra kocisim humus istedi onu yaptim yemek yaptim kereviz rendeledim sarmisakli yogurtla karistirdim ama basim catliodu az once bidaha agri kesici ictim daha ii simdi..

Ay varya iyice teknolojiye bağımlı bir toplum olduk ya.ben internette eşim playstysnda.:(daha yemek bile yemedik.

Ay varya iyice teknolojiye bağımlı bir toplum olduk ya.ben internette eşim playstysnda.:(daha yemek bile yemedik.

bizdede ayni walla esim kuzeniyle playstation da ben cepten nette :)) banyoya giricem simdi cnm fatmagul baslamadan cikmam lazim cikinca gelmeye calisirim yine oki optum cnm

cok saol cnm..cok mutsuz hissettim kendimi annemlerde bile duramadim zorla yemek yedirdiler o kadar durdum..eve geldim sonra kocisim humus istedi onu yaptim yemek yaptim kereviz rendeledim sarmisakli yogurtla karistirdim ama basim catliodu az once bidaha agri kesici ictim daha ii simdi..

neden mutsuz hissettin canım.bişey olmadı dimi.ay varya bende daha yicem yemek.kociş fırında patates köfte istedi onu yaptım açlıktan benim başladı baş agrım .bir sıkıntın yok dimi?

neden mutsuz hissettin canım.bişey olmadı dimi.ay varya bende daha yicem yemek.kociş fırında patates köfte istedi onu yaptım açlıktan benim başladı baş agrım .bir sıkıntın yok dimi?

yok kuzucum bi sikintim nedensiz ole bise iste..simdi iyiyim ama basim agrio belki ondandir dus alim rahatlarim heralde

Tamam canım duşunu al güzelce.uzan izle dizini benimde müthiş uykum geldi.heran sızabilirim yemek yiyince çöktü bi uyku.

tubisim tek gittim hastaneye annemle gidecektim ama ayagi agriomus arabayi aldim ben gittim..cikinca size yazdim ya devam edemedim araba kullaniodum sonrada atmis sistemden..

hulyacim is meselesi tmm cikacam ama 1 hafta sure istediler konusurum yeni isyerimle dedim.( tabi yok ole bi yer ) issizlik parasi almak icin isverenin cikarmasi gerek o nedenle onlar cikarmis gibi gostermeyi teklif edicem eger yok derlerse 1 hafta sureyide vermicem napim onlar benim bu iyiligime karsin bunu yapsinlar bari ..
anladım cnmm :)) yaa bişi dicem sen başka yere geçiyom dedin orada da siğorta yapcaklar die düşünürler sorarlar ki nasıl hem çalışıp hem işsizlik parası alcan diye ???
afiyet olsunn cnmm noldu sana kim üzdü bidenemi benimm :))

ayyy inanmıyorum hülya yaa benimkisi yemek yemeden bilg başına geçsem bilg.yedirir bana valla :))

anladım cnmm :)) yaa bişi dicem sen başka yere geçiyom dedin orada da siğorta yapcaklar die düşünürler sorarlar ki nasıl hem çalışıp hem işsizlik parası alcan diye ???

ayyy inanmıyorum hülya yaa benimkisi yemek yemeden bilg başına geçsem bilg.yedirir bana valla :))

onuda dusundum 3 ay sigorta yapmiolar dicem sirket prensibiyms dcm onedenle bole bise istedimi solucem ..napiin nasilsin buarada tubisim

canım ama kendisi oyun oynadıgı iç,in yemek yiyemiyoruz.eve geldim 5.30 da oturuyordu biyemege kalktı hala oyun başında.bende yatıom yanında suan .benlik bidurum yok yane.oyun durmasın dıye geç yedik

onuda dusundum 3 ay sigorta yapmiolar dicem sirket prensibiyms dcm onedenle bole bise istedimi solucem ..napiin nasilsin buarada tubisim
eeee ii süpper ozamn inşallah öle yaparlar :)) napim cnm yaa yeni geldim toplantı vardı pazarteside var :((
canım ama kendisi oyun oynadıgı iç,in yemek yiyemiyoruz.eve geldim 5.30 da oturuyordu biyemege kalktı hala oyun başında.bende yatıom yanında suan .benlik bidurum yok yane.oyun durmasın dıye geç yedik

hımmm ozamann ben öle bi durum olsa ps yi kocişe yediririm :)) ayyy ölürüm kız açlıktan bennnn

insallah tubisim insallah yaparlar walla yapmazlarsa 1 haftalik sureyide vermicem onlara kocisimde dedi 1 hafta kalinca onlar sana ne verecek dedi hakli tabi ama ben tirsak konusmaya korkuom cok stres oluom yaaa bi atlatsaydim yarinida

Son düzenleme:
insallah tubisim insallah yaparlar walla yapmazlarsa 1 haftalik sureyide vermicem onlara kocisimde dedi 1 hafta kalinca onlar sana ne verecek dedi hakli tabi ama ben tirsak konusmaya korkuom cok stres oluom yaaa bi atlatsaydim yarinida

atlatcan hayırlıylaa cnm sen içini ferah tut :)) yanee bi konuş bakalım neler dicekler merak ettim heee ayyy aysunn yarından sonraa hep ev hanımı olcannn

atlatcan hayırlıylaa cnm sen içini ferah tut :)) yanee bi konuş bakalım neler dicekler merak ettim heee ayyy aysunn yarından sonraa hep ev hanımı olcannn

bende catliom meraktan :)) walla cizime agirlik vercem umarim ogrenirim kisa surede ...yokss baska is bakcam..insallah ogrenirimde evimden calisirim hep ne guzel olur walla

bende catliom meraktan :)) walla cizime agirlik vercem umarim ogrenirim kisa surede ...yokss baska is bakcam..insallah ogrenirimde evimden calisirim hep ne guzel olur walla
bendeeee hadii hayırlısı bakalım hakkındaa :)) ayy ne güzel oluryaaa hep istemişimdir homeofis çalışmayı :))
kiz sen nerelerde gezion hic altta goremiom.seni

yaa birsenle konuşuyoduk özelden msj attım geldim :))

yaaaa çabuk yarın olsa sonra yarında bitsee ne güzel olur yaaaaa.....

bendeeee hadii hayırlısı bakalım hakkındaa :)) ayy ne güzel oluryaaa hep istemişimdir homeofis çalışmayı :))

yaa birsenle konuşuyoduk özelden msj attım geldim :))

hayirlisi sende insallah istedigin gibi calisirsin home ofis ;) birsen dumanmi? yanlis hatirlamiosam tabi. buarada cok zor alinti ve konuya cvp ver oluuo acmio tikliyom tikliom sayfada yenilemio uyuz etti beni yaa

nie kiss napion hafta sonu bakim buarada sizin toplantilarda biter insallah hemen

Back
X