- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #7.301
anladım canım.geçmiş olsun anneyede.yani yaparlar heralde kimi iş veren yapmıyo benim ilk işyerim vermedi mesela.ama ins sana verirler tatlım
Ay varya iyice teknolojiye bağımlı bir toplum olduk ya.ben internette eşim playstysnda.daha yemek bile yemedik.
cok saol cnm..cok mutsuz hissettim kendimi annemlerde bile duramadim zorla yemek yedirdiler o kadar durdum..eve geldim sonra kocisim humus istedi onu yaptim yemek yaptim kereviz rendeledim sarmisakli yogurtla karistirdim ama basim catliodu az once bidaha agri kesici ictim daha ii simdi..
neden mutsuz hissettin canım.bişey olmadı dimi.ay varya bende daha yicem yemek.kociş fırında patates köfte istedi onu yaptım açlıktan benim başladı baş agrım .bir sıkıntın yok dimi?
anladım cnmm :)) yaa bişi dicem sen başka yere geçiyom dedin orada da siğorta yapcaklar die düşünürler sorarlar ki nasıl hem çalışıp hem işsizlik parası alcan diye ???tubisim tek gittim hastaneye annemle gidecektim ama ayagi agriomus arabayi aldim ben gittim..cikinca size yazdim ya devam edemedim araba kullaniodum sonrada atmis sistemden..
hulyacim is meselesi tmm cikacam ama 1 hafta sure istediler konusurum yeni isyerimle dedim.( tabi yok ole bi yer ) issizlik parasi almak icin isverenin cikarmasi gerek o nedenle onlar cikarmis gibi gostermeyi teklif edicem eger yok derlerse 1 hafta sureyide vermicem napim onlar benim bu iyiligime karsin bunu yapsinlar bari ..
afiyet olsunn cnmm noldu sana kim üzdü bidenemi benimm :))cok saol cnm..cok mutsuz hissettim kendimi annemlerde bile duramadim zorla yemek yedirdiler o kadar durdum..eve geldim sonra kocisim humus istedi onu yaptim yemek yaptim kereviz rendeledim sarmisakli yogurtla karistirdim ama basim catliodu az once bidaha agri kesici ictim daha ii simdi..
Ay varya iyice teknolojiye bağımlı bir toplum olduk ya.ben internette eşim playstysnda.daha yemek bile yemedik.
anladım cnmm :)) yaa bişi dicem sen başka yere geçiyom dedin orada da siğorta yapcaklar die düşünürler sorarlar ki nasıl hem çalışıp hem işsizlik parası alcan diye ???
afiyet olsunn cnmm noldu sana kim üzdü bidenemi benimm :))
ayyy inanmıyorum hülya yaa benimkisi yemek yemeden bilg başına geçsem bilg.yedirir bana valla :))
anladım cnmm :)) yaa bişi dicem sen başka yere geçiyom dedin orada da siğorta yapcaklar die düşünürler sorarlar ki nasıl hem çalışıp hem işsizlik parası alcan diye ???
afiyet olsunn cnmm noldu sana kim üzdü bidenemi benimm :))
ayyy inanmıyorum hülya yaa benimkisi yemek yemeden bilg başına geçsem bilg.yedirir bana valla :))
eeee ii süpper ozamn inşallah öle yaparlar :)) napim cnm yaa yeni geldim toplantı vardı pazarteside varonuda dusundum 3 ay sigorta yapmiolar dicem sirket prensibiyms dcm onedenle bole bise istedimi solucem ..napiin nasilsin buarada tubisim
canım ama kendisi oyun oynadıgı iç,in yemek yiyemiyoruz.eve geldim 5.30 da oturuyordu biyemege kalktı hala oyun başında.bende yatıom yanında suan .benlik bidurum yok yane.oyun durmasın dıye geç yedik
iyi akşamlaaar kızlaar tubişim nabeeerrr:)
insallah tubisim insallah yaparlar walla yapmazlarsa 1 haftalik sureyide vermicem onlara kocisimde dedi 1 hafta kalinca onlar sana ne verecek dedi hakli tabi ama ben tirsak konusmaya korkuom cok stres oluom yaaa bi atlatsaydim yarinida
atlatcan hayırlıylaa cnm sen içini ferah tut :)) yanee bi konuş bakalım neler dicekler merak ettim heee ayyy aysunn yarından sonraa hep ev hanımı olcannn
bendeeee hadii hayırlısı bakalım hakkındaa :)) ayy ne güzel oluryaaa hep istemişimdir homeofis çalışmayı :))bende catliom meraktan :)) walla cizime agirlik vercem umarim ogrenirim kisa surede ...yokss baska is bakcam..insallah ogrenirimde evimden calisirim hep ne guzel olur walla
kiz sen nerelerde gezion hic altta goremiom.seni
bendeeee hadii hayırlısı bakalım hakkındaa :)) ayy ne güzel oluryaaa hep istemişimdir homeofis çalışmayı :))
yaa birsenle konuşuyoduk özelden msj attım geldim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?