- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #7.321
nie kiss napion hafta sonu bakim buarada sizin toplantilarda biter insallah hemen
cnm bu hafta için planımm önce ev temizliği sonrada babam hediye almalıyım doğumgünüsü çünkü pastamızıda alıp annemlere gitcez süprizee :)) ayy bizim toplantılar bitmez kuzummm pazarteside var maselefff(
tamam cnmm yazmayızz :)) iyi gecelerr cnmm tatlı rüyalarrr :)) inşalahh daha da güzell geçerr :))ben yatiom tubisimmm ii geceler tatli ruyalarrr yarinimiz ve her gunumuzguzel gecsin insallahh.ben pek ugrayamam yarin isyerinde 2 kisiye anlatmaya baslicam cunku oki..optum cnmm..isyerindeyken ise baslamicam hakkinda yazmayalim olurmu her tedbire karsi
çok çok saol cnmmm :)) imkansız cnm heray düzenli toplantımız var malesefffaaa ne guzelll babana nice mutlu seneler sevdikleriyle...ptesi son olur insallah toplantiniz..
tamam cnmm yazmayızz :)) iyi gecelerr cnmm tatlı rüyalarrr :)) inşalahh daha da güzell geçerr :))
çok çok saol cnmmm :)) imkansız cnm heray düzenli toplantımız var malesefff((
bende kaçıyomm yarın gelirsen konuşuruz yinee öptümmm
eeee ii süpper ozamn inşallah öle yaparlar :)) napim cnm yaa yeni geldim toplantı vardı pazarteside var(
hımmm ozamann ben öle bi durum olsa ps yi kocişe yediririm :)) ayyy ölürüm kız açlıktan bennnn
kızlar iyi gecelerrrrr .....kızlar ayın 5inde gelmesi gereken adetim daha gelmedi gittik test aldık veee çift çizgiyi çok net gördüm çoookkk şükürrrr kızlarrr sizlede paylaşmak istedim İnşallah Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin ve bütün isteyenlere nasip etsin ...Hepinize tatlı rüyalar ben nasıl uyucam bilmiyorummm..:)
Eki Görüntüle 363535
tamam cnmmm :)))öptümmm :))tamam sekercimm gelebilirsem konusuruz...sabah girerim servisteyken kilomu yazmam lazimoptummmm
ayy cnm çok sevindimm kan testini nezaman yaptırcan ??? allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip eysin inşallah :))kızlar iyi gecelerrrrr .....kızlar ayın 5inde gelmesi gereken adetim daha gelmedi gittik test aldık veee çift çizgiyi çok net gördüm çoookkk şükürrrr kızlarrr sizlede paylaşmak istedim İnşallah Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin ve bütün isteyenlere nasip etsin ...Hepinize tatlı rüyalar ben nasıl uyucam bilmiyorummm..:)
Eki Görüntüle 363535
günaydın tüm bayanlar.gününüz aydın olsun.
gunaydin kislarrr guzel bi gun gecirmeniz dilegimle...gune guzel basladim 65.8 kiloya dusmusum ve tabi zeynep in haberide ustune super oldu...zeynepcim bize neler yaptigini anlatsana mesela ne kadar surede bi iliski oldu yumurtlama doneminu takip ettinmi vs vs
kızlarrrr günaydınnnnnnn sizi çok çok seviyorummm
yaaaaa süppersin aysunn benide geçtin heeeee ben bu hafta artıdayımm 66,8 im(( yediğim burgerlerin acısı çıkıyo (
bendee seni çok çok seviyiyorumm :)))bende bende seviommmmm
ayyy çok tebrik ediyorum cnmm valla birkez ödüllendir kendinii :))walla soklardayim bayag istikrarli gidiom ben umarim bozmam ama by haftasonu kendime odul vercem :) bi burger da ben yapabilirim :)))
gene kayboldu zilli tubisss nerelerde gezion bakardim ama cepte zor oluyo bakmiom onun icin
ben geldim isyerineee gorusuruzzz sonra opuldunuzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?