Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Reglim 5 gün gecikti, Testler Negatif- Silik Çizgi Ama Belirtiler Var?
Merhabalar ben de reglime 5 ve 3 gün kala gebelik testi yapmıştım. İkisi de silik çıkmıştı. Daha sonra kan verdim ve hamile olduğumu öğrendim.Şu an 6 haftalık. Siz de en yakın zamanda kan verin bence hayırlısı olsun
Evet bu akşam ya da yarın akşam verebilirim kan testi, yüksek ihtimalle negatif çıkacaktır. Genel okuduklarıma göre predictor hatalı çıkarmıyor o da negatif çıktı bende
Bak buda prediktor 6 gün önce olan ve bunu yaptım hemen kan verdim değerim 6.9 çıktı ertesi gün 30.3 çıktı prediktor gerçekten çok az olan değeri bile cikariyo şu an 5+3 olduk
Merhabalar ben de reglime 5 ve 3 gün kala gebelik testi yapmıştım. İkisi de silik çıkmıştı. Daha sonra kan verdim ve hamile olduğumu öğrendim.Şu an 6 haftalık. Siz de en yakın zamanda kan verin bence hayırlısı olsun