- 9 Mart 2025
- 6
- 0
- 1
- 24
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız böyle şeyleri önerme millete bunlar zararlı şeyler sen de yapma kulaktan dolma şeyleri lütfenBnm pozitif
Evet baya bı közledim küçültüm ama :)
Memeden kan gelmesi hiç normal bir şey değil. Kesinlikle gebelik belirtisi de değil. Acilen doktora gidip mamografi çektirmelisinMerhaba kızlar gebelik belirtisi olarak aşırı bi akıntı var beyaz ve şeffaf birde göğüsümden kan geldi sol göğüsümden 1 hafta geçti ilişki üstünden reglim de gecikti bunlar belirti mi ve idrarım çok sıkıştırarak geliyor
ben de şimdi kan verdim doktor ultrasonda bir karartı gördüm dedi ama bakalım büyük ihtimalle pozitif dediBnm pozitif Cnm
Merhaba 7+3 günlük hamileyimSon durum nedir
Merhaba hayır geç döllenme değil döngüm 3 hafta olduğu için betam normaldi 2 günde bir takip ettik yükseldi düzenli olarakMerhaba sizinkide geç döllenmemiydi acaba, 5.gün benimde 300lerde çıktı biraz düşük geldi hekime. Sağlıklı ilerliyordur inşalalh
Anladım çok güzelMerhaba hayır geç döllenme değil döngüm 3 hafta olduğu için betam normaldi 2 günde bir takip ettik yükseldi düzenli olarak
Gözünüz aydınben de şimdi kan verdim doktor ultrasonda bir karartı gördüm dedi ama bakalım büyük ihtimalle pozitif dedi
4 ŞubatAnladım çok güzelsat kaçtı sizin
Ya benimde son adet 3 Şubat gecikmenin kaçıncı gününe kadar negatif gördünüz4 Şubat
Memeden kan gelmesi hiç normal bir şey değil. Kesinlikle gebelik belirtisi de değil. Acilen doktora gidip mamografi çektirmel dün bi kahverengi akıntı geldi kesildi ağrım var kasıklar da gidip geliyo ağrı test için bekledim yaptırmadım bence h
Dün sabah regl oldum sandım kahverengimsi akıntı geldi kesti ağrısı yoktu Şuan hiç bi kanamam yok ama aşırı kasık ağrım var doktora da gittim göğüs için ağır bi hastalık atlattım enfeksiyon kapmışım çok şükür hemen iyileştim sence bu ağrı regl mi tutunma mıMemeden kan gelmesi hiç normal bir şey değil. Kesinlikle gebelik belirtisi de değil. Acilen doktora gidip mamografi çektirmelisin
Öncelikle hayırlı olsunAmin canım saol
Bak buda prediktor 6 gün önce olan ve bunu yaptım hemen kan verdim değerim 6.9 çıktı ertesi gün 30.3 çıktı prediktor gerçekten çok az olan değeri bile cikariyo şu an 5+3 olduk