ben bjk store gitmedim bi bebiş magazasına girdim hep rutin olarak yaptıgım gibi sonra bi baktım hastane cıkısı dogustan fanatik yazıyoduu ustunde orjinal değil yani hatta 12.90 tl aldım cok ucuzdu babasına gıcıklıgına aldım askısıyla birlikte yatagımızın basucuna astım hala oglum onu giymicek diyoo kendisi fblidebizim tulumumuzda "ben bir yavru kartalım" yazıyor, sen hangisinden aldın?
bi de hastane çıkışları var ama ben erkek olsaydı alacaktım, sonuçta hastane çıkışı özel bir zaman, resimlerinde hep olacak, daha cici bişi giydirmeliyim
tünaydın tatlışlar nassınıs bakalımm
zeytinn ve tuniiiiiii oğluşlarınız hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah
kızlar benimde karnım büyüdü artık biras ve kızımada bi kaç şey aldım emme kim çekip koycak resmini üşendim şindi
amaa söz bi gün eklicem fuşya-beyaz zürafalı bi hastane çıkışı aldım...dün de civil'den o ''anne sen uyu bana babam baksın,işi ne=))''yazan body i alacaktım ama malesef 12-18 ay kalmış halbuki ben hemen giysin istiyorum babakım gelince alırım tükenmeden inşallah:18:
bizim tulumumuzda "ben bir yavru kartalım" yazıyor, sen hangisinden aldın?
bi de hastane çıkışları var ama ben erkek olsaydı alacaktım, sonuçta hastane çıkışı özel bir zaman, resimlerinde hep olacak, daha cici bişi giydirmeliyim
şehzade anneleri
beliniz ağrıyor mu
erkek çocuk bele ağrı yapar diyorlar
benim bebeğim erkek ve belim çok ağrıyor
herkes de durum aynı mı
şehzade anneleri
beliniz ağrıyor mu
herkes de durum aynı mı
canım ben özle eönyargılı değilim ama sağlık ocaklarınında hakkını yemek istemiyorum olay bu.eskidenmiş sağlık ocakları kötü, pis..
şimdi öyle değilki.
mesela ben geçen sene smear testi için kadın sağlığı merkezine gitmiştim.orda daha benim istemediğim birsürü test yaptılar ücretsiz.
kolestrol,şeker,kemik ölüçüm...
ve kolestrolümün aşırı yüksek olduğunu tesaüfen öğrendim.
benimde belim aşırı ağrıyor,şehzade anneleri
beliniz ağrıyor mu
herkes de durum aynı mı
yok canım benim hiç belim ağrımıyor yanlız çok iş yapınca bebeğin olduğu yer çok ağrıyor benimmmmmmmşehzade anneleri
beliniz ağrıyor mu
herkes de durum aynı mı
şehzade anneleri
beliniz ağrıyor mu
herkes de durum aynı mı
''anne sen uyu bana babam baksın,işi ne" badisinden teyzesi almış oğluma
babası pek bi şey demese de ben bayıldım
kızla bişey sorcam akıntınız filan oluyormu.:44:
bende su gibi çoook az akıntı oluyor.evdeyim ve günde 3 kere filan çamaşır değiştiriyorum.ped.. koyduğumda kaşıntı ve koku yapıyo.
ama şu anki resmen regl olurken böyle bi sıcaklık gelir ya öyle oluyor gidip bakıyorum ıslanmış.
offf
kızla bişey sorcam akıntınız filan oluyormu.:44:
bende su gibi çoook az akıntı oluyor.evdeyim ve günde 3 kere filan çamaşır değiştiriyorum.ped.. koyduğumda kaşıntı ve koku yapıyo.
ama şu anki resmen regl olurken böyle bi sıcaklık gelir ya öyle oluyor gidip bakıyorum ıslanmış.
offf
oooooo ben onla uzun zamandan beri uğraşıyorum kanamam var zannediyorum koşuyorum wcye allaha şükür değil. doktora sordum normal dedi ama bana sende merak etme
kızımın ismini normal koycam heaa bu gidişle..bu süreçte herşeyy normalllllllllllllllllllllll
kızımın ismini normal koycam heaa bu gidişle..bu süreçte herşeyy normalllllllllllllllllllllll
benSibel o akıntıdan bende de var, ama ben progestan kullanıyorum ondan kaynaklandığını düşünüyorum.
sbiyana evt Tekirdağ/Çorlu. Tavsiye edebileceğin bi dr var mı?
Bende de bel ağrısı yok ve bizde daha cinsiyeti bilmiyoruz, ama erkek ve ya kız olmasıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum.
hoşgelldin dadlum..
kaç haftalık bebikin..[/QU
hoşbulduk canım:)))) 16. haftadayız senin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?