2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
şehzade anneleri
beliniz ağrıyor mu
erkek çocuk bele ağrı yapar diyorlar
benim bebeğim erkek ve belim çok ağrıyor
herkes de durum aynı mı

bizim tulumumuzda "ben bir yavru kartalım" yazıyor, sen hangisinden aldın?

bi de hastane çıkışları var ama ben erkek olsaydı alacaktım, sonuçta hastane çıkışı özel bir zaman, resimlerinde hep olacak, daha cici bişi giydirmeliyim :12:
ben bjk store gitmedim bi bebiş magazasına girdim hep rutin olarak yaptıgım gibi sonra bi baktım hastane cıkısı dogustan fanatik yazıyoduu ustunde orjinal değil yani hatta 12.90 tl aldım cok ucuzdu babasına gıcıklıgına aldım askısıyla birlikte yatagımızın basucuna astım hala oglum onu giymicek diyoo kendisi fblide :D bu arada biri beni durdursun 3 tane hastane cıkısımız oldu bebek ancak 40 gun giyebiliyomus bunları buyuyomus zırt diye artık yaptgıım sanki israfa giriyo yaa dayanamıyorumda..

tünaydın tatlışlar nassınıs bakalımm:3:

zeytinn ve tuniiiiiii oğluşlarınız hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah:29::nazar:

kızlar benimde karnım büyüdü artık biras ve kızımada bi kaç şey aldım emme kim çekip koycak resmini üşendim şindi:27::27:
amaa söz bi gün eklicem fuşya-beyaz zürafalı bi hastane çıkışı aldım...dün de civil'den o ''anne sen uyu bana babam baksın,işi ne=))''yazan body i alacaktım ama malesef 12-18 ay kalmış halbuki ben hemen giysin istiyorum babakım gelince alırım tükenmeden inşallah:18:

''anne sen uyu bana babam baksın,işi ne" badisinden teyzesi almış oğluma
babası pek bi şey demese de ben bayıldım :32:

bizim tulumumuzda "ben bir yavru kartalım" yazıyor, sen hangisinden aldın?

bi de hastane çıkışları var ama ben erkek olsaydı alacaktım, sonuçta hastane çıkışı özel bir zaman, resimlerinde hep olacak, daha cici bişi giydirmeliyim :12:

ahh ahh keşke bende oğluma sadece beşiktaş tulumları almakla yetinebilsem :43::43::43: babamızın inadı inat oğlumun adını kartal koyacak yaa napıcam ben uuuuufffff :43::43::43:

şehzade anneleri
beliniz ağrıyor mu
herkes de durum aynı mı

aynen canım yaaa benimde şimdiden acayip belim ağrıyor. ilerde napıcaz bilmiyorum. 15+6 henüz. ve bayadır belim ağrıyo. dün doktora sordum normal olacak bunlar dedi.

şehzade anneleri
beliniz ağrıyor mu
herkes de durum aynı mı

ay gidicektim gidemiyorumm.
kelebekciimmm belim agrımıyo kopuyoo sanki belimde 5 cıban birden cıkmıs dun temizlik yaptım sırt ustu yatamıyorum hala bide benim kuyruk sokumumdaki kemik gecen sene kocam sagolsun kırılmıstı hatta o kırık kemiğim tuzuunden normal dogum yapma ihtimallim cok dusukmuş :(
mide bulantım olmadı bas donmem olmadı hiç sıkıntı yasamadım tek sorunum bel agrısı canım ilaç falanda vermedi bu gittiğimde dayanamadıgımı söyliciimm..

canım ben özle eönyargılı değilim ama sağlık ocaklarınında hakkını yemek istemiyorum olay bu.eskidenmiş sağlık ocakları kötü, pis..
şimdi öyle değilki.
mesela ben geçen sene smear testi için kadın sağlığı merkezine gitmiştim.orda daha benim istemediğim birsürü test yaptılar ücretsiz.
kolestrol,şeker,kemik ölüçüm...
ve kolestrolümün aşırı yüksek olduğunu tesaüfen öğrendim.

Aile ve Kadın Sağlığı Merkezleri Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanan bir imkandır ve belediyenin açtığı ihaleler sonucu özel şirketler tarafından yürüttüğü merkezlerdir..
Eşimin ablası da orada çalıştığı için iyi biliyorum..
Sağlık Ocaklarına gelince evet çok modern ve temiz oldular keza hastanelerimiz de aynı şekilde..
Bu ülkemiz için çok sevindirici..
Ama bu demek değil ki özellerdeki aşılar bayat.. Dediğim gibi aşıların künyeleri aşı kartımızda ilişik vaziyette..

sey yanlış anlaşılmasın ocam şiddet uygulamışta kemiğim kırılmış gibi oldu ben 1 bucuk yıllık evliyim gecen sene yeni evlendigim sıralarda oldu olay :)
eşim cok gıdıklanır ramazandı iftardan sonra hareket edemiyodum namazı bile zor kılmıstım hadi gel spor olsun die gureselim falan dedim demez olsaydım bunu yere yatırdım cıktım ustune gıdıklıyorum adam ayliinn kusucam yeter balım nolur cık diyo ben hala devam ediyorum en son nefesinin kesildigini ve refleksle beni ittigini gördum bende boş bulundum parkenin ustune totomun uzerine dustum caaaaattt die bi ses geldii korkudan mıdır nedir acımadıda. 1 hafta sonra acıdı iş işten gecmişti dr kaynamış artık kemik yamuk olarak dedi oyle kaldı kızlarrr..

kızla bişey sorcam akıntınız filan oluyormu.:44:
bende su gibi çoook az akıntı oluyor.evdeyim ve günde 3 kere filan çamaşır değiştiriyorum.ped.. koyduğumda kaşıntı ve koku yapıyo.
ama şu anki resmen regl olurken böyle bi sıcaklık gelir ya öyle oluyor gidip bakıyorum ıslanmış.
offf:43::43:

şehzade anneleri
beliniz ağrıyor mu
herkes de durum aynı mı

oğluma hamişken belim ikiye bölünüyordu hatta doğum sancısıda belden vuruyordu ama kız bebek kasığa vururmuş bakalım nolucak :18:

''anne sen uyu bana babam baksın,işi ne" badisinden teyzesi almış oğluma
babası pek bi şey demese de ben bayıldım :32:

bende almadım dün 6 aylığı vardı eşim gelince didimki böyle üstünde anneciğim sen uyu bana babam baksın işi ne yazan bi body varrrr alimmi aşkımm didim....al tabeee didi o da:38: amaa ama kalmamış bitmiştiii:5:

benSibel o akıntıdan bende de var, ama ben progestan kullanıyorum ondan kaynaklandığını düşünüyorum.
sbiyana evt Tekirdağ/Çorlu. Tavsiye edebileceğin bi dr var mı?
Bende de bel ağrısı yok ve bizde daha cinsiyeti bilmiyoruz, ama erkek ve ya kız olmasıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum.

Son düzenleme:
bende su gibi çoook az akıntı oluyor.evdeyim ve günde 3 kere filan çamaşır değiştiriyorum.ped.. koyduğumda kaşıntı ve koku yapıyo.
ama şu anki resmen regl olurken böyle bi sıcaklık gelir ya öyle oluyor gidip bakıyorum ıslanmış.

olur tatlım akıntı anormal bişşi deil hamileyken takma sakın...bi arkadaşımın suyu azalıyormuş ama akıntı şeklinde değil idrarına karışıp sızıyordu suyu şimdi geçti sanırım...ama artık hamişlerin %70i sezeryan oluyor hiç onaylamasamda malesef böyle:19:

oooooo ben onla uzun zamandan beri uğraşıyorum kanamam var zannediyorum koşuyorum wcye allaha şükür değil. doktora sordum normal dedi ama bana sende merak etme

kızımın ismini normal koycam heaa bu gidişle..bu süreçte herşeyy normalllllllllllllllllllllll

ayyy petuşş sen adamı öldürürsün :D:D:D yagmur cok guzel bence vazgecme.. :D

akıntısı olan arkadaslarım resmen mantarı tarif ediyosunuz bu kadar anormal bi akıntıyı drunuza bildirin bence. kasıntı koku yogun akıntı hiçte normal değil benimde ilk aylarda akıntım vardı ama cok değil su an yok denecek kadar az.

kızımın ismini normal koycam heaa bu gidişle..bu süreçte herşeyy normalllllllllllllllllllllll

hayatım normal olmasada ilaç falan verme taraftarı olmadıkları için vucudun kendi kendine atlatmasını bekliyorlar.ama normal deyipte bebeğin suyu falan sızar bilemezlerse yuuhh onlara alllah affetsin onları..ama işte kişi kendinide bilir benim akıntımın rengi değişince doktora koştum mantar dedi tedavisini uyguladı geçti şimdi..

benSibel o akıntıdan bende de var, ama ben progestan kullanıyorum ondan kaynaklandığını düşünüyorum.
sbiyana evt Tekirdağ/Çorlu. Tavsiye edebileceğin bi dr var mı?
Bende de bel ağrısı yok ve bizde daha cinsiyeti bilmiyoruz, ama erkek ve ya kız olmasıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum.

bende tekirdağ çorlu canım sonunda bende bi hemşo bulabildim topıcde :52::52::52:

ben reyap hastanesi bahar merte gidiyorum. olması gereken doğum şekli ne ise onu öneriyor. illa sezaryan olsun yada illa normal olsun die kasıtlı davranmıyor. geçen ay arkadaşım bahar mertte doğum yaptı normal... çok ilgilendi doğumum çok güzel geçti falan dedi.

sen kime gidiyorsun?

Back
X