canım alınabiliyor.. benim gittiğim sağlık ocağında doktor dediki.. istanbulda tetanoz aşısı sıkıntısı var.. şu an elimizde hiç yok mesela demişti.. siz tedarik edebilirseniz iyi olur demişti.. bakanlık göndermemiş aşıları..
hatta o dönemde ben tv haberlerinde de görmüştüm.. istanbul için öyle bi problem varmış.. bilmem kaç bin aşı göndermiş bakanlık diye bi haberdi.. laf aramızda ben bakanlığın aşılarına pek güvenmiyorum..
bebik aşılarını da sağlık ocağında yaptırmayı düşünmüyorum.. özel aşılarda bakanlığın aşılarında olan ve çocuklarının canını yakıp ateşlenmesine sebep olan madde yokmuş.. bebikler daha rahat ediyormuş.. tetanoz için de aynısı geçerlidir eminim..
kızlarrrrrrr biz bugün gene doktora gittik burda özel hastanede bi arkadaşım kadın doğumsekreteri gel dedi belki bacaklarını bu sefer açar cinsiyetini görürüz dedi gittim veeee OĞLUŞUMMM ERKEĞİMM PAŞAM OLCAKKKKK Allahımın izniyle..pipisini gördüm doktor amcamız kıyak geçti 2 tane pipi fotoprafını verdi ve parmağını ağzına götürmüş emiyodu onunda resmini verdii.. yaaaa çok mutluyum ben
canım ben kızımın aşılarını hep sağlık ocağında yaptırdım.canım alınabiliyor.. Benim gittiğim sağlık ocağında doktor dediki.. Istanbulda tetanoz aşısı sıkıntısı var.. şu an elimizde hiç yok mesela demişti.. Siz tedarik edebilirseniz iyi olur demişti.. Bakanlık göndermemiş aşıları..
Hatta o dönemde ben tv haberlerinde de görmüştüm.. Istanbul için öyle bi problem varmış.. Bilmem kaç bin aşı göndermiş bakanlık diye bi haberdi.. Laf aramızda ben bakanlığın aşılarına pek güvenmiyorum..
Bebik aşılarını da sağlık ocağında yaptırmayı düşünmüyorum.. özel aşılarda bakanlığın aşılarında olan ve çocuklarının canını yakıp ateşlenmesine sebep olan madde yokmuş.. Bebikler daha rahat ediyormuş.. Tetanoz için de aynısı geçerlidir eminim..
kızlarrrrrrr biz bugün gene doktora gittik burda özel hastanede bi arkadaşım kadın doğumsekreteri gel dedi belki bacaklarını bu sefer açar cinsiyetini görürüz dedi gittim veeee OĞLUŞUMMM ERKEĞİMM PAŞAM OLCAKKKKK Allahımın izniyle..pipisini gördüm doktor amcamız kıyak geçti 2 tane pipi fotoprafını verdi ve parmağını ağzına götürmüş emiyodu onunda resmini verdii.. yaaaa çok mutluyum ben
canım alınabiliyor.. benim gittiğim sağlık ocağında doktor dediki.. istanbulda tetanoz aşısı sıkıntısı var.. şu an elimizde hiç yok mesela demişti.. siz tedarik edebilirseniz iyi olur demişti.. bakanlık göndermemiş aşıları..
hatta o dönemde ben tv haberlerinde de görmüştüm.. istanbul için öyle bi problem varmış.. bilmem kaç bin aşı göndermiş bakanlık diye bi haberdi.. laf aramızda ben bakanlığın aşılarına pek güvenmiyorum..
bebik aşılarını da sağlık ocağında yaptırmayı düşünmüyorum.. özel aşılarda bakanlığın aşılarında olan ve çocuklarının canını yakıp ateşlenmesine sebep olan madde yokmuş.. bebikler daha rahat ediyormuş.. tetanoz için de aynısı geçerlidir eminim..
super...hayırlı uğurlu olsun o duyguyu bilirim çok hoş bir hafta ağzın kulaklarında gezer,hayaller kurmaya,neler alsam diye düşünmeye başlarsın. benim oğluşumunda pipisinin görüntüsünü vermişti doktor ayyyy çok şeker her seyi her yeriiii...
kızlar özel aşıları hariç diğer aşıları vurmuyolar drlar
yanı burda vurmadılar istanbulu bılmıyorum , ıkı aylıkken 4 aylıkken 9 aylıkken bir yaşındayken 15 aylıkken özel su çiçeği aşısı onu özeller vuruyor bi buçuk ayşında bıde ıkı yaşında hepatıt a var onud aözel vuruyor
tetenoz aşısı nekadar önemlı onu bılmıyorum ama madem herkes vurulmuş bızde vuruluyoz işte:) sağlık ocakları eve yakın oluyor gıdıp hastanelerde mınık bebekle beklemektense yanıknda vurulup evıne eglıyosun hemen o avantajıd avar yanı
tatlım çok teşekkür ediyorum hemde nasıl ağzım kulaklarımda bi görsen bi pipinin beni bu kadar sersem ediceğini hayal edemezdimşaka bi yana muhteşem bi duygu Allahıma şükürler olsun şimdi artık mavişleri almaya başlayabilirim herşeyi çok tatlıydı canım yaaa yok böle bişey
merhaba bende nisan annesi olcam inşallah :)))) ben yeni üyeyim ve bende deneyimlerinizi paylaşmak isterim
eve gelion hemen de bebem, çalışan gadın napcak:) bu işleri hafta sonu yapmak istioz işte
bu aile hekimi ile sağlık ocağı aynı şeymi istanbuldaki arkideşlerim...(çok cahilce oldu emme)
yani üsküdarda oturuom, göztepedeki aile aile hekimliğine beni kaydetmeleri güzlelll olmuş...
merhaba bende nisan annesi olcam inşallah :)))) ben yeni üyeyim ve bende deneyimlerinizi paylaşmak isterim
eve gelion hemen de bebem, çalışan gadın napcak:) bu işleri hafta sonu yapmak istioz işte
bu aile hekimi ile sağlık ocağı aynı şeymi istanbuldaki arkideşlerim...(çok cahilce oldu emme)
yani üsküdarda oturuom, göztepedeki aile aile hekimliğine beni kaydetmeleri güzlelll olmuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?