2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

10 gün sonra kontrole gidicem dr uma..19+2 de oluyorum..kendisi bişi der heralde, demezse sorim bari ben mevzuyu, tabi unutmazsam inş.

super...hayırlı uğurlu olsun o duyguyu bilirim çok hoş bir hafta ağzın kulaklarında gezer,hayaller kurmaya,neler alsam diye düşünmeye başlarsın. benim oğluşumunda pipisinin görüntüsünü vermişti doktor ayyyy çok şeker her seyi her yeriiii...

canım ben kızımın aşılarını hep sağlık ocağında yaptırdım.
Bence sağlık ocağı daha güvenli okadar çok aşı olan varki sürekli aşılar yenileniyor tazeleniyor,ama özeldekiler daha çok bekliyor.
Bide 2 yerdeki aşıların genelde markaları bile aynı oluyor.
kızım hiçbir aşıda ateşlenmemişti.

Son düzenleme:

tuuunnniişşş...
aaaaaaa aaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa ben demiştimmmm gızıımmm erkek diee :) şehzadelerimiz kanka olucek top oynarlar birlikte artık gözünaydınn canıımmm pipi resimlerinin koy albume buyuyunce gösterirsin :)

kızlar özel aşıları hariç diğer aşıları vurmuyolar drlar
yanı burda vurmadılar istanbulu bılmıyorum , ıkı aylıkken 4 aylıkken 9 aylıkken bir yaşındayken 15 aylıkken özel su çiçeği aşısı onu özeller vuruyor bi buçuk ayşında bıde ıkı yaşında hepatıt a var onud aözel vuruyor
tetenoz aşısı nekadar önemlı onu bılmıyorum ama madem herkes vurulmuş bızde vuruluyoz işte:) sağlık ocakları eve yakın oluyor gıdıp hastanelerde mınık bebekle beklemektense yanıknda vurulup evıne eglıyosun hemen o avantajıd avar yanı

tunii gözün aydın canım..
memleketin herşeyi yaradı sana..

merhaba bende nisan annesi olcam inşallah :)))) ben yeni üyeyim ve bende deneyimlerinizi paylaşmak isterim

tatlım çok teşekkür ediyorum hemde nasıl ağzım kulaklarımda bi görsen bi pipinin beni bu kadar sersem ediceğini hayal edemezdim şaka bi yana muhteşem bi duygu Allahıma şükürler olsun şimdi artık mavişleri almaya başlayabilirim herşeyi çok tatlıydı canım yaaa yok böle bişey

hepinizeee gunaydınn sabah sekerleriiimmm..
petuşşumm göbegine bayıldım ne guzel buyutmussun yagmur'u ne iyi bi anne olacagın belli oldu şimdiden. ee cevizler balık yagları kalsiyumlar cocuk içerde power içecegi içiyo gibii :)

eve gelion hemen de bebem, çalışan gadın napcak:) bu işleri hafta sonu yapmak istioz işte
bu aile hekimi ile sağlık ocağı aynı şeymi istanbuldaki arkideşlerim...(çok cahilce oldu emme)
yani üsküdarda oturuom, göztepedeki aile aile hekimliğine beni kaydetmeleri güzlelll olmuş...

kızlar dun temizlik yapıyodum ancak okuyabildim yazamadım işim bitince 4 gibi cıktım dısarı nasıl bi gaza geldiysem konustuklarınızdan magazadan cıktıgımda elimde bi bjk tulumu vardı o anda kendime geldim

çalışan kadın izin alcak :)) yada babanne annane göturcek tatlım yani çalışan arkadaşlarım hep öyle yaptılar
aile hekımıyle sağlık ocagı aynı canım aile hekımleri sağlık ocagında oluyor

Koç Burcu Çocuğu

Yönetmeye meraklı, Özgürlüğüne düşkün, sürekli hareket halinde, soru soran ve bu yolla öğrenmeye çalışan, cesur yürekli, risk alabilen, çabuk sıkılan, istek gücü ve elde etme hırsı olan, macera dolu deneyimlerden hoşlanan, sabırsız ve beklemekten hoşlanmayan, güçlü tepkileri olan, öne atılmaya hazır, başkalarının cesaret edemediği herşeyi yapmaktan zevk alan, telaşlı davranabilen, öğüt dinlemekten hoşlanmayan, kendini beğenen ve kendine güvenen, savaşçı, yenilikçi, girişimci, sinirli, ihtiyaçları hiç bitmeyen, zevkine ve keyfine düşkün, pek duygusal olmayan, güçlü iç güdülere sahip, para harcamayı seven, kaliteli giyimden hoşlanan, hakkını almak adına mücadele etmekten çekinmeyen, kalbinde kötülük taşımayan, aceleci, karşı cins üzerinde otoritesini kurabilen, çabuk serpilen

Yetenekli olduğu Meslekler : Polislik, Askerlik, Pilotluk, Politika, Gazetecilik, Sinema ve Tiyatro oyunculuğu, Şov Dünyası, Pazarlamacılık, Otomobil Yarışçılığı, Spor, Araştırmacılık, Macera ve Keşif konuları

canım hemen bi dilekçeyle bulunduğun semtteki sağlık ocağına kayıt yaptırıp aile hekimini değiştirebiliyosun. ben işyerimin buradaki sağlık ocağına aldırdım kaydımı. bebek doğunca nasıl yaparım bilmiyorum .burayamı kayıtlı olur evimizin oradakinemi bilmiyorum. ama evin oradakine yaptırırım . çünkü çoğu zaman annanesi götürcek kontrollere

evet evet aile hekimin sağlık ocağındaki..
ve o hekimin hala seni arayıp sağlık ocağına davet etmediği ve de kaydını yapmadığı için para cezası ödeyecek..
bakanlık cezalandırıyormuş.. aile hekimiysen bu aile ile ilgili her şeyi bileceksin bana da haber vereceksin diyo..
iyi tarafları da var yani bakanlığın

bizimkinide öyle yapmışlar taaaa nereyee göndermişler bizi... aynı şehir içinde ama çok uzak bir sağlık ocağına.. sağlık merkezi mi ne öle bişiye gidip sağlık ocağını değitirebiliyorsun. benim koçiş yaptı daha yakın bi sağlık ocağındayız şimdi... o kadar yol bebükle gidilmezdi yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…