2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
HER RENGİ BOYADIM Bİ FISTIK yeşili KALDI DİYEN ANNE ADAYLARI.....

LİMANGO KIDS DE disyey ürünlerinde indirim var, herbişeyi bitti peluş alcam diyenlere:))

Aaa o zaman cuma günü gideyim 4lü testi bekleyemeyeceğim zaten 16 haftalık olduk artık belli olur inşallah
git tabeee gitt...inşallah gösterir cnm

güle güle giysin bebşin cnm
bazıları 1 yaş die almadım bende daha doğucakta 12 aylık olucak ohooo

HER RENGİ BOYADIM Bİ FISTIK yeşili KALDI DİYEN ANNE ADAYLARI.....

LİMANGO KIDS DE disyey ürünlerinde indirim var, herbişeyi bitti peluş alcam diyenlere:))

ben onlara baktım hatta oyuncak hikayesinin baz'ını oğluma alcaktımda istemedi..ben konuşanını istiomm dio

birazcıkk mı?

herkese selam.
Bende az önce bi kızım olacağını öğrendimm kızzzlarrr çokk heyecanlıyım

Gölgemm, mehtapozan bilgilendirdiğiniz için çok telekkür ederim... bende söyledim doktoruma iğne olacak dedi ama tam bir zaman söylemedi.

Çok güzel duygular bunlar Allah olmayanlara da nasip etsin inş.bizde 16+6 olduk oğluşla bel ağrısı çekiyorum bende

kendimi tebrik ediyorum:124::124::124::124:

topicimizde 11799 tane msj yazılmış bunun 1431 tanesini ben yazmışım, %12 si benim topic in

beni sildirseniz yiter sanırım, hani şikayet oluo ya çok yazılyo yetişemioz, takip edemioz die..itiraf ediom nedeni benim:119::119::119::119:

bakın yazışmayınca kendimi araştırmaya vurcum, yani illa yapcak bişi bulyom

ve sen yazmayınca kaç dakikadır da sayfa atlamadı.. benim de dikkatimden kaçmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…