selam.bende kolanı pek beğenmiyorum.medilife genel anlamda beğendiğim bi hastane.
medilife fiyatları şunlar:
muayene : 20
2li test : 47
sezeryan doğum : 750
avcıların fiyatları nasıl canım ??
hoşgelldin dadlum..
kaç haftalık bebikin..[/QU
hoşbulduk canım:)))) 16. haftadayız senin ?
canım biz 15+4 günlüğüz ama son adet tarihine göre..
ultrasona göre de 16+3'üz artık bilmiyorum bende hangisi doğru.. cinsiyetin belli olmuştur senin değil mi?
canım biz 15+4 günlüğüz ama son adet tarihine göre..
ultrasona göre de 16+3'üz artık bilmiyorum bende hangisi doğru.. cinsiyetin belli olmuştur senin değil mi?
evet belli oldu oğlum olcak inşallah....
mrh kızlar benimde bugün 15:00 de randevum var şimdiden tatlı şeyler yemeye başladım bakalım gösterecekmi bebişim cinsiyetini
bu arada benimde akıntım var hemde 5 yaşımdan beri uğraşıyorum ben idrar yollarım hep ihtahaplı ve ne yaptıysam geçmiyor bi türlü bende bol bol su içiyorum
hamilelikteki akıntımda bazen kokulu bazen normal geliyor ama hiç kaşıntım yok benim
hade bakalım bekliyoruz haberlerini..
ben de yedim tatlı çikolata falan sonra ne oldu??
yafrum enerji patlaması yaşamış amuda kalkmış gibi duruyodu.. ayaklarını birbirine dolamış bi elini ters çevirerek alnına koymuş sibel can pozu vermiş.. diğer elinin üstünde zıplıyor gibiydi.. ben yemicem bi daha tatlı falan.. cinsiyeti net belli olmadı..
doktorum benden belki intihap falan olmuştur diye kafadan tam idrar tahlili istedi.. durup dururken.. bi bakalım mı dedi.. ve ben hiç hayatımda idrar yolları enfeksiyonu gibi şeyler yaşamadım.. yine de tedbir olsun diye istedi doktorum..bi söyle istersen sen de..
ben daha bir iğne almadım heee
irademe hayran oldum
kendimi tutuyorum
Bebeğinin cinsiyetlerini öğrenen bayanlar,
Bebeğinizin cinsiyetini direk kadın doğum doktorunuz mu söylüyor yoksa 2 li 3lü ya da 4 lü test zamanında usg yapan doktor mu söylüyor.
sey yanlış anlaşılmasın ocam şiddet uygulamışta kemiğim kırılmış gibi oldu ben 1 bucuk yıllık evliyim gecen sene yeni evlendigim sıralarda oldu olay :)
eşim cok gıdıklanır ramazandı iftardan sonra hareket edemiyodum namazı bile zor kılmıstım hadi gel spor olsun die gureselim falan dedim demez olsaydım bunu yere yatırdım cıktım ustune gıdıklıyorum adam ayliinn kusucam yeter balım nolur cık diyo ben hala devam ediyorum en son nefesinin kesildigini ve refleksle beni ittigini gördum bende boş bulundum parkenin ustune totomun uzerine dustum caaaaattt die bi ses geldii korkudan mıdır nedir acımadıda. 1 hafta sonra acıdı iş işten gecmişti dr kaynamış artık kemik yamuk olarak dedi oyle kaldı kızlarrr..
Bebeğinin cinsiyetlerini öğrenen bayanlar,
Bebeğinizin cinsiyetini direk kadın doğum doktorunuz mu söylüyor yoksa 2 li 3lü ya da 4 lü test zamanında usg yapan doktor mu söylüyor.
doktor ultrasyondan bebişinin cinsel organını gördüğünde söylüyor canım ama bazen kordonunu pipi sanabiliyorlar ama çok düşük bi ihtimal
Koç Burcu Çocuğu
Yönetmeye meraklı, Özgürlüğüne düşkün, sürekli hareket halinde, soru soran ve bu yolla öğrenmeye çalışan, cesur yürekli, risk alabilen, çabuk sıkılan, istek gücü ve elde etme hırsı olan, macera dolu deneyimlerden hoşlanan, sabırsız ve beklemekten hoşlanmayan, güçlü tepkileri olan, öne atılmaya hazır, başkalarının cesaret edemediği herşeyi yapmaktan zevk alan, telaşlı davranabilen, öğüt dinlemekten hoşlanmayan, kendini beğenen ve kendine güvenen, savaşçı, yenilikçi, girişimci, sinirli, ihtiyaçları hiç bitmeyen, zevkine ve keyfine düşkün, pek duygusal olmayan, güçlü iç güdülere sahip, para harcamayı seven, kaliteli giyimden hoşlanan, hakkını almak adına mücadele etmekten çekinmeyen, kalbinde kötülük taşımayan, aceleci, karşı cins üzerinde otoritesini kurabilen, çabuk serpilen
Yetenekli olduğu Meslekler : Polislik, Askerlik, Pilotluk, Politika, Gazetecilik, Sinema ve Tiyatro oyunculuğu, Şov Dünyası, Pazarlamacılık, Otomobil Yarışçılığı, Spor, Araştırmacılık, Macera ve Keşif konuları
sbilyana Bende sevindim Çorlulu biri olmasınaReyap Koray Elter'e gidiyorum, daha erken olduğu için uzun uzadıya konuşmadık doğumu, ama bi defasında öyle laf arasında sezeryen olmamı önerdiğini söyledi. Bu da benim hiç hoşuma gitmedi, ondan daha zaman varkene normal doğum yapan bi dr "transfer" olsam mı sorusu var kafamda.
Bide kızlar ben bu çizelgeyi ekleyemedim, belli bi mesaj sayısı mı gerekiyor acaba ekleyebilmek için?
herkese selam.... ben birşey öğrenmek istiyorum. eşiyle arasında kan uyuşmazlığı olan var mı? nasıl bir tedavi süreci var. bildiğim kadarıyla sadece iğne yapıyorlar dimi... bilgisi olan arkadaşlar benide bilgilendirirse memnun olurum...
herkese selam.... ben birşey öğrenmek istiyorum. eşiyle arasında kan uyuşmazlığı olan var mı? nasıl bir tedavi süreci var. bildiğim kadarıyla sadece iğne yapıyorlar dimi... bilgisi olan arkadaşlar benide bilgilendirirse memnun olurum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?