- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
günaydın kızlar nasılsınız
bugün öğleden sonra antalyaya gidiyorum doktora inşallah perşembe günü güzel haberlerle döncem sizlere benim için dua edin lütfen meleğim bu kez bırakmasın benikendinize dikkat edin arkadaşlar
selam arkadaslar
bende artık aranıza katıla bilirim dün kesin hamile oldugumu ögrendim
kısaca kendimi tanıtayım
4 yıldır evliyim ve 3 yildir bebek icin ugrasıyoruz
2 defa hamile kaldım ama ne yazıkkı 1. gebeligmde bebegimin kalp atısı olmadıgı ıcın 7 haftalıkken kürtajla alında
2. gebeligimdede kimyasal gebelik geçirdim bu gecen yıl Temmuzda olmustu
ondan sonra hamile kalamadım
doktora gittik klomen verdi yine olmadı Nisanda eşimin sperlerin morfolojısı iyi olmadıgını ögrendik ve Mayısta aşılama yaptırmaya karar verdik maalesef 1. aşılama tutmadı üzüldük tabi ama pes etmeden 2. aşılamayı yaptırdım ardından ve rabbime sükürler olsun tuttu!!!
13 haziran yaptırmıstık aşılamayı ve test günüm 27 hazirandı ben bekleyemedim 25 haziran bir kan testi yaptırdım 52,55 cıktı ve dun yani normal test günümde 208,06 cıktı!!!!!!!
haftaya salı günü de doktora gidip ultrasyonla bakılacak keseye
hesaplamama göre 5 mart dogum tarihi olacak inşaallah!!!!!!
Rabbim tüm isteyenlerin göbişini doldurur inşaallah !!!
hayirli olsun canim kendim hamile kalmis gibi sevindim inan. cok zor seyler yasamissin canim Allah saglikla
kucagina almayi sanada tum hamilelerede nasip etsin.
bu kadar skinti ve bekleyisi 9 ay sonra bi bakisiyla unutturacak sana annesi,
gozun aydin tekrar canim.
selam arkadaslar
kısaca kendimi tanıtayım
2 defa hamile kaldım ama ne yazıkkı 1. gebeligmde bebegimin kalp atısı olmadıgı ıcın 7 haftalıkken kürtajla alında
doktora gittik klomen verdi yine olmadı Nisanda eşimin sperlerin morfolojısı iyi olmadıgını ögrendik ve Mayısta aşılama yaptırmaya karar verdik maalesef 1. aşılama tutmadı üzüldük tabi ama pes etmeden 2. aşılamayı yaptırdım ardından ve rabbime sükürler olsun tuttu!!!
13 haziran yaptırmıstık aşılamayı ve test günüm 27 hazirandı ben bekleyemedim 25 haziran bir kan testi yaptırdım 52,55 cıktı ve dun yani normal test günümde 208,06 cıktı!!!!!!!
günaydın kızlar nasılsınız
bugün öğleden sonra antalyaya gidiyorum doktora inşallah perşembe günü güzel haberlerle döncem sizlere benim için dua edin lütfen meleğim bu kez bırakmasın benikendinize dikkat edin arkadaşlar
çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah bebeğin bu sefer seni bırakmaz allah hayırlısıyla tamamına erdirir
selam arkadaslar
kısaca kendimi tanıtayım
Aysbah canım ilk sayfamızdaki listemize ekledim senide.
Bu mübarek günde biz bebek bekleyenler içinde dua etmeyi unutma olurmu?? Ben Semra bu arada.
Kandilin mübarek olsun.
hangi doktora gidiyorsun canım Antalyada?
ben Antalyada yaşıyorum....
vitale hastanesinde ali fuat beye gidiyorum bilgin var mı bu doktor hakkında
vitale hastanesinde ali fuat beye gidiyorum bilgin var mı bu doktor hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?