2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

merhabaaaaaaaaaaaaa

benim hesaplamalrda 01 ocak 2013 ama bence ben daha erken dogum yaparım gibi geliyor.Sizce ne olurrr??
burada belitilen tarihten önce mi sonramı muhtemelen :26::26::26:

BURDADA BULDUM SENİİİİ:KK1:
KUZUM SEN BÜYÜK İHTİMALLE BURAYA AİTSİN BAK GİTTİĞİNDE DOKTORUNDA ÖYLE DİYECEK:nazar:
ARAMIZA HOŞGELDİN:KK16:

BURDADA BULDUM SENİİİİ:KK1:
KUZUM SEN BÜYÜK İHTİMALLE BURAYA AİTSİN BAK GİTTİĞİNDE DOKTORUNDA ÖYLE DİYECEK:nazar:
ARAMIZA HOŞGELDİN:KK16:

Ahaaa yakalıadın beniiiiii bende öyle hissettimm kuzummm.Ne zaman zamanında geldikii..
Hem biraz erkenn gelsindee yaştan kazanalımmm :KK34::KK34:

ohh ohhh :KK1::KK1::KK1:

evet canım ya hemde ne abuk subuk bıktım artık olabilir hormonlardan, adet dönemlerinde görürdüm böyle rüyalar. inşallah kısa zamanda biter bir de ben çoook rüya görürüm sabaha kadar cebelleşiyorum rüyalarla :KK1::KK1:

yerli dizi gibi oldu rüyalarım sabaha kadar konudan konuya bisürü aksiyon....aslında rüya gören bir insanımdır ama bunlar farklı sabaha kadar koşturup duruyorum sanki bir yerlerde...[/QUOTE]

yaa bennnn sacma sapan yaa bıktım artık geceleri zırt pırt uyanıyorumm :KK1:
En son bu gece de beyin ameliyatına girip cıkıyordumm beynim böyle sargılı ama kalkıp kosuyorum flnn
kociş diyokiii senden iyi film yönetmeni olurduda harcanıyon rüyalarla fln :KK1::KK1::KK1:

kızlarrr yardım edin benimde bulantılarım başladı napıcam bilemiyorum yemek yiyorum midem bulanıyo,yemiyorum açlıktan midem bulanıyooo :KK43::26:

Canım ben de aynen öyleyim. Herşeyden tiksiniyorum, hiçbişey yiyemiyorum.Leblebi veya çubuk kraker iyi geliyo birazcık.

mrb kızlar nasılsınız...bebısler nasıılll...benım sıze bır sorum olcak nette hesaplamalar gore 9 haftalık gebeyım ama dun dr gıtttım 8+2 haftalık gebeyım ben bu ısı anlamdım gıttı son adet tarıhımızı goz onune alıyorlar ama merak ıste benım dollenme hangı gun gerceklestı onu tahmın edemıyorum sonuncta bellırlı gunler calısmamız olmustu hangı gunde dollenmıs merak edıyorum yanı dollendıgı gun deılde nıye en son adet tarıhı ıle hesaplıyorlarkı...guya ıkı aylık hamıleyım ama bence ben adet tarıhımden ıkı hafta sonra dollenme olustu o ıkı haftayı bu dr neye alıyorlar goz onune kızlar engın bılgılerınızle benı aydınlatın....

ya hanımlar su ruya ısı benımde canımı sıkyo sacma sapan ruyalar goruyorum.bır gece kardesımın bogazını kesmısım.dun gecede 8 yasındakı bı zombı tarafından ben ıkızlerım ve babam katledılıyodu ben zombıyı oldurmeye calısıyodum.hahah ruyaya bak.esıme anlattım cokk guldu.ızleme o fuılmlerı dıo.ılk hamılelıgımın de bır donemınde bu tarz kabuslar goruyodum ama gecıyo.esımın babanesıne anlatmıstım o zamanlar bana demıstıkı ılk 3 ay gorulur o ruyalar cunku bebege ruh uflenırken anne kabuslar gorur demıstı aslı astarı varmı acaba derken bu hamılelıgımdede aynı seyelr sanırım haklı

Son düzenleme:
mrb kızlar nasılsınız...bebısler nasıılll...benım sıze bır sorum olcak nette hesaplamalar gore 9 haftalık gebeyım ama dun dr gıtttım 8+2 haftalık gebeyım ben bu ısı anlamdım gıttı son adet tarıhımızı goz onune alıyorlar ama merak ıste benım dollenme hangı gun gerceklestı onu tahmın edemıyorum sonuncta bellırlı gunler calısmamız olmustu hangı gunde dollenmıs merak edıyorum yanı dollendıgı gun deılde nıye en son adet tarıhı ıle hesaplıyorlarkı...guya ıkı aylık hamıleyım ama bence ben adet tarıhımden ıkı hafta sonra dollenme olustu o ıkı haftayı bu dr neye alıyorlar goz onune kızlar engın bılgılerınızle benı aydınlatın....

canım drlar da aslında sat ı baz alıyolar ama gec yada erken dollenme oldugunda crl yı yanı bebegın gelısımıne gore dogum tarıhı verıyolar.mesela benım 10 hafta 6 gunluk olmam lazım ama ben adetımın 21.gunu yumurtladıgım ıcın suan 9 hafta 4 gunluk olmam lazım ama bebek 9 hafta 6 gunluk bende ehr muayenede bebek 1-2 gun one kayıyo.sanırım bole bole sat ı yakalıcak

slm cnm, Benim de hep adet günümden küçük çıkıyor. Geç döllenme olabilir, demişti doktorum. Bebişin büyüklüğüne göre söylüyor ne kadarlık olduğunu, sonuçta ultrasonda görülen esastır, dedi doktorum. Bilimsel olarak açıklamasını bilmiyorum ama, bunlar çok normal arkadaşımın da küçük çıktı. çabuk büyüsünler istiyoruz ondan belki bu şekilde düşünüyoruz. Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin...

mıde bulşantılarım benımde gecıyo gıbı sankı ama bır kez daha bole gecer gıbı oldu gerı donusu fena olmustu.bu arda benım yemek borum ınanılmaz tahrıs olmus 2 gun su bıle ıcerken agladım yanıyodu.cok sık kuru ogurtum oldu .ıns bu seferde kandırmıyordur benı.10 hafta bıttı yarın 11.haftama gırıyorum..gecsın artık nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

:KK51::KK52:
slm cnm, Benim de hep adet günümden küçük çıkıyor. Geç döllenme olabilir, demişti doktorum. Bebişin büyüklüğüne göre söylüyor ne kadarlık olduğunu, sonuçta ultrasonda görülen esastır, dedi doktorum. Bilimsel olarak açıklamasını bilmiyorum ama, bunlar çok normal arkadaşımın da küçük çıktı. çabuk büyüsünler istiyoruz ondan belki bu şekilde düşünüyoruz. Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin...

Ya aynen bende müzdaribim bu konuda :) kafam karıştı benimde geç döllenme imiş sat a göre 7+5 ama ultrasona göre doktorum 7+0 dedi bu nedemek yani ben 27 martı hamile kaldığım gün olarak düşünüyodum şimdi 1 nisan mı yani eğer öyleyse çin takviminde sat mı(mart mı?) önemli ,hamile kaldığın aymı (nisan mı?) :KK76: :KK52:

kızlar meraba

ben sanırım doktorumdan memnun değilim sizinde doktorlarınız böylemi bana kadın hiç birşey söylemiyor deli olucam on beş gün önce gittiğimizde ilişki yasağı koymuştu sonraki gittiğimizde birsey demedi tam kapıdan çıkarken aklıma geldi sordumda öle cevap verdi.
benim bulantım falan masallah yok :nazar: bebeğin kalp atışını dinletmedi doppler yapmak zararlı olabilir diye ama görebildik, kan tahlili yaptırdım demirim düşük çıktı onun için ileriki haftalarda tedavi başlıcaz dedi
sonra bir ay sonraya gelin dedi o kadar

ben özel hastanede çalışıyorum burdaki bir doktora gittim ama acaba diyorum çalışan olduğum için mi ilgilenmedi
sizin nasıl oldu merak ediyorum yoksa haftaya muayenehanesi olan başka bir doktordan randevu alıp gitmeyi düşünüyorum.

birde kadın doktormu doğum için daha uygun erkek doktor mu kafam çok karıştı kimisi diyor ki erkek doktor daha iyimis bebeği sezeryanda falan kuvvetli oluyorlar diye fazla pimpirikli olmakta istemiyorum ama açıkçası içimde hiç rahat değil..

mıde bulşantılarım benımde gecıyo gıbı sankı ama bır kez daha bole gecer gıbı oldu gerı donusu fena olmustu.bu arda benım yemek borum ınanılmaz tahrıs olmus 2 gun su bıle ıcerken agladım yanıyodu.cok sık kuru ogurtum oldu .ıns bu seferde kandırmıyordur benı.10 hafta bıttı yarın 11.haftama gırıyorum..gecsın artık nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

dalincim tatlım sabret az kaldı 3 haftaya kadar geçer artık azalır

herkes yumurtlama gününü bilemiyorki sat baz almak daha kolay oluyor geç döllenme veya düzens,z adetse zaten bebeğe göre doğum tarihi belirlerniyor
12 haftaya kadar bir ileri bir geri çok oynar sonra sat la uyumlu gider genelde
zaten hamilelik 40 hafta= 10 ay eee hamilelik 9 ay 10 gün deniyor bu durumda baştaki yumurtlama dönemi sondan çıkmış gibi oluyor

benim sata göre 8 haftalık olmam gerekiyo ama bende düzensizlik olduğu için doktor ultrasona bakarak 6 haftalık dedi latacım

selam kızlar nasılsınız bakamadım ne zamandır

iyiyiz tatlım senden nehaber nasılsın
şu bulantı hissimiz olmasa daha süper olcaz teyzesi pek yaramaz yeğenin valla yerinde duramıyor sanırım kıpır kıpır :KK9:
idrar yollarını atlatmışken birde üstüne grip oluyorum sanırım burnum akıyor gözlerim çeşmeyi açmış gibi sulu sürekli akıyorda akıyor yanıyorlar püfffff
ne çok derdim varmış dimi:KK1:

iyiyiz tatlım senden nehaber nasılsın
şu bulantı hissimiz olmasa daha süper olcaz teyzesi pek yaramaz yeğenin valla yerinde duramıyor sanırım kıpır kıpır :KK9:
idrar yollarını atlatmışken birde üstüne grip oluyorum sanırım burnum akıyor gözlerim çeşmeyi açmış gibi sulu sürekli akıyorda akıyor yanıyorlar püfffff
ne çok derdim varmış dimi:KK1:

tatlım kendine çok dikkat et

:KK51::KK52:

Ya aynen bende müzdaribim bu konuda :) kafam karıştı benimde geç döllenme imiş sat a göre 7+5 ama ultrasona göre doktorum 7+0 dedi bu nedemek yani ben 27 martı hamile kaldığım gün olarak düşünüyodum şimdi 1 nisan mı yani eğer öyleyse çin takviminde sat mı(mart mı?) önemli ,hamile kaldığın aymı (nisan mı?) :KK76: :KK52:

Ben de bu konuyu çok merak ediyorum doktora sorcam ama doktorum erkek diye utandım açıkçası. Ama döllenme ilişkinin olduğu gün olmayabiliyormuş. Hatta Bir aralık annesi adayı cinsiyet tahminiyle ilgili birşey paylaşmıştı, geç döllenmesi kız olduğunu gösterebiliyormuş.(X 'ler hareketsiz ve uzun ömürlü, Y ler hızlı ama daha çabuk ölüyor ) dün paylaşmıştı galiba bir okuyun isterseniz. Ama ben size tavsiye verirken kendim de bunu yapmak istediğim için yazıyorum, buna kafamızı takmayalım. Ben hala ultrasonda kaç günlük sormadım doktora neredeyse 2 günde 1 gidiyorum, ama yarın dayanamayıp sorcam galiba :)

X