Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KIZLAR yardımmmmmm....dr bugün bana elevit verdi ama hapa bi baktım kocaman,folik asiti suda eritip içiyordum bunu suda eritince berbat bi tat oldu ...
benim hap yutamama sorunum var....bu elevitin suda eriyen tableti falan yokmudur ya,,napıcam ben
günaydınn 2012 nin güzel anneleri nasılsınız
bulantıları başlayıp kesilen yokmu benim gibi
hoşgeldinnn nerde kaldın yaaa ben hemen geçtim buraya tüp bebekten kimsede gelmedinerdesiniz diye merak ediyodum
aynı tarih olmuşuz ama ben sanmıyorum aralıgı bulmayız hayırlısıyla sag salim kucagımıza alalım inşallah hepimizzzz
kızlarrr yardım edin benimde bulantılarım başladı napıcam bilemiyorum yemek yiyorum midem bulanıyo,yemiyorum açlıktan midem bulanıyooo :26:
geçmiş olsun bende aşağıda yazan yöntemi tavsiye ederim, çok fazla seçenek yok zaten çoğumuz aynı şekilde geçirdik o dönemi , sabır...kızlarrr yardım edin benimde bulantılarım başladı napıcam bilemiyorum yemek yiyorum midem bulanıyo,yemiyorum açlıktan midem bulanıyooo :26:
geçmiş olsun yemek yemek zorundasınz ye cıkart yöntemi uygulamanızı tavsiye ederim en azından takattan düşürmüyo
Hoşbulduk cnm
dün doktora gittim tüp bebekte SAT ı transferden 14 gün önce sayılıp öyle hesaplanıyomuş.ben aslında 23 subat son adet tarihim ama transfer 12 mart ta gerçkeleşti geriye 14 gün sayılınca 28 şubat çıkıyo ve dolayısıyla doğum 29 kasım görünürken 4 aralık oldu..olsun sağlıklı olsunda gerisi önemli değil..sen nasılsın nası gidiyor hamileliğin cnm..
kızlarrr yardım edin benimde bulantılarım başladı napıcam bilemiyorum yemek yiyorum midem bulanıyo,yemiyorum açlıktan midem bulanıyooo :26: