2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

tatlım kendine çok dikkat et

tamam canımıniçi ederim sende et ama bünyemin biraz savunması azaldı sanırım
normaldede çabuk hastalanan biri sayılırım şimdi dahada hızlandı sanırım olay inşallah ilerlemez vitamin meyve yani tüketip duruyorum elimden geldiğince gayret ediyorum allahtan onları yememde sorun yok

sen nasılsın iyisindir inşallah

Son düzenleme:
iyiyiz tatlım senden nehaber nasılsın
şu bulantı hissimiz olmasa daha süper olcaz teyzesi pek yaramaz yeğenin valla yerinde duramıyor sanırım kıpır kıpır :KK9:
idrar yollarını atlatmışken birde üstüne grip oluyorum sanırım burnum akıyor gözlerim çeşmeyi açmış gibi sulu sürekli akıyorda akıyor yanıyorlar püfffff
ne çok derdim varmış dimi:KK1:

çok geçmiş olsun canım ya
bu sefer vücut direncim yerlerde sürekli boğazlarım şiş ki hayatımın en giyinik senesini yaşıyorum
benimde arada bulanıyor gibi ama iştahım yok 4 kg verdim

tamam canımıniçi ederim sende et ama bünyemin biraz savunması azaldı sanırım
normaldede çabuk hastalanan biri sayılırım şimdi dahada hızlandı sanırım olay inşallah ilerlemez vitamin meyve yani tüketip duruyorum elimden geldiğince gayret ediyorum allahtan onları yememde sorun yok

sen nasılsın iyisindir inşallah

bulantılar ve halsizlik dışında iyi diyelim iyi olsun tatlım. bende meyve yiyebiliyorum bitek yemek yiyemiyorum

arkadaşlarım da en çok benim kilo almış halimi görecekleri için mutlu :)
boyum 1.72 kilom 53 sopa gibi bişeyim yani... :)))
göbekli nasıl olucam merak ediyorum :KK70:

Son düzenleyen: Moderatör:
çok geçmiş olsun canım ya
bu sefer vücut direncim yerlerde sürekli boğazlarım şiş ki hayatımın en giyinik senesini yaşıyorum
benimde arada bulanıyor gibi ama iştahım yok 4 kg verdim

sağol tatlım sanada geçmiş olsun
valla sende birtanede fıstık var işin daha zor bende sen gibi olsaydım yanmıştım valla allah kolaylık versin sana bitanem bana vereceğinin 2 katını versinki o fıstıklada göbüşündekinlede güzel bir hamilelik geçir:nazar::KK16:

benimde şu amerikan futbol topunun yan yatmış hali gibi görünen bir göbeğim var evet
bady falan giyersem anca belli olur ama inşallah 11.haftadan sonra koyarım resmini göbişimin
ekim annelerinde genelde hep 11 den sonra koymuşlar resimlerini

sağol tatlım sanada geçmiş olsun
valla sende birtanede fıstık var işin daha zor bende sen gibi olsaydım yanmıştım valla allah kolaylık versin sana bitanem bana vereceğinin 2 katını versinki o fıstıklada göbüşündekinlede güzel bir hamilelik geçir:nazar::KK16:

benimde şu amerikan futbol topunun yan yatmış hali gibi görünen bir göbeğim var evet
bady falan giyersem anca belli olur ama inşallah 11.haftadan sonra koyarım resmini göbişimin
ekim annelerinde genelde hep 11 den sonra koymuşlar resimlerini

sağol canım kreşe başladık 2 gündür en azından yarım gün rahat olacağım alışınca
bendede var kocaman göbek hiç de fena olmadı giden kilolar inşallah ilk 4-5 ay kiloda almazsam ii olacak

kızlar meraba

ben sanırım doktorumdan memnun değilim sizinde doktorlarınız böylemi bana kadın hiç birşey söylemiyor deli olucam on beş gün önce gittiğimizde ilişki yasağı koymuştu sonraki gittiğimizde birsey demedi tam kapıdan çıkarken aklıma geldi sordumda öle cevap verdi.
benim bulantım falan masallah yok :nazar: bebeğin kalp atışını dinletmedi doppler yapmak zararlı olabilir diye ama görebildik, kan tahlili yaptırdım demirim düşük çıktı onun için ileriki haftalarda tedavi başlıcaz dedi
sonra bir ay sonraya gelin dedi o kadar

ben özel hastanede çalışıyorum burdaki bir doktora gittim ama acaba diyorum çalışan olduğum için mi ilgilenmedi
sizin nasıl oldu merak ediyorum yoksa haftaya muayenehanesi olan başka bir doktordan randevu alıp gitmeyi düşünüyorum.

birde kadın doktormu doğum için daha uygun erkek doktor mu kafam çok karıştı kimisi diyor ki erkek doktor daha iyimis bebeği sezeryanda falan kuvvetli oluyorlar diye fazla pimpirikli olmakta istemiyorum ama açıkçası içimde hiç rahat değil..

benim de doktorum sorduğum sorulara cevap vermenin dışında ekstra bişeyler pek söylemiyor. Ama ben doktoruma inanılmaz güveniyorum. Hiçbişeyi kısıtlayan bir tarzı olmadığı için böyle davrandığını düşünüyorum. Doktorum erkek ve özel muayenehaneye gidiyorum. Sezeryande güçlü olmasını çok düşünmedim ama benim genel kanım erkek doktorların daha anlayışlı, hassas olduğu yönde. Kadın doktorlar sanki daha acımasız. Ben asla erkek doktora gitmem diyordum şu anda Allah ömür verdiği sürece doktorumu değiştirmem. için rahat değilse bir başka doktora görün istersen 2'sini kıyaslarsın...

$fotos.JPG
Alinti yapmayin lutfen
bu benim gobegim..:nazar:

21 mayis ilk ultrasona gidecem bence 6.5 hafta hamileyim ama dogum uzmani 8.5 haftalik tahmin ediyo.. ilk ultrasonda belli olucak insallah

Son düzenleme:
benim de doktorum sorduğum sorulara cevap vermenin dışında ekstra bişeyler pek söylemiyor. Ama ben doktoruma inanılmaz güveniyorum. Hiçbişeyi kısıtlayan bir tarzı olmadığı için böyle davrandığını düşünüyorum. Doktorum erkek ve özel muayenehaneye gidiyorum. Sezeryande güçlü olmasını çok düşünmedim ama benim genel kanım erkek doktorların daha anlayışlı, hassas olduğu yönde. Kadın doktorlar sanki daha acımasız. Ben asla erkek doktora gitmem diyordum şu anda Allah ömür verdiği sürece doktorumu değiştirmem. için rahat değilse bir başka doktora görün istersen 2'sini kıyaslarsın...

benim doktorumda erkek ve bence erkek doktorlar daha anlayışlı oluyolar. benim bi öğretmenim vardı bayan doktora gitmeyin acımasız oluyolar doğumda erkek doktor seçin demişti. bende katılıyorum

benim doktorumda erkek ve bence erkek doktorlar daha anlayışlı oluyolar. benim bi öğretmenim vardı bayan doktora gitmeyin acımasız oluyolar doğumda erkek doktor seçin demişti. bende katılıyorum

Benim de kayınvalidem erkek doktora gitme demişti acımasız oluyorlar diye, ama benim kocişkomun prensipleri beni erkek doktora göndermeme yönündeydi. Asla da özel muayenehane olmaz, para tuzağı demişti. Hatta doğumuma erkek sinek bile girmesin diye Sadece bayanların çalıştığı bir hastane vardı oraya gitmiştik. Ama büyük lokma ye ama büyük söz konuşma demişler. Doktorum erkek ve özel muayenehaneye gidiyoruz. Ve kocişkom doktorumdan benim memnun olduğumdan daha çok memnun.

kızlar gündüz birşey yokta akşam olunca size bir göbek gösteririm gözleriniz böyle yerinden pörtler :KK53: ayy neden akşamları şişiyoruz yaaa of :KK49:

X