- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kendım sıgortalıyım,ama esınden de sıgortalı olsan aynı. 32 lira ödüyorum ama kan tahlılı yapılınca fılan ek ucret odemıyosun artı 10 gun ıcerısınde tekrar gıdersen kontrol oluyor ucret odemıyorsun.
ben doktoruma sordum normal de sezeryanda 800 lira dedı.doğum,bır gece yatıs ,refakatcı ve oda suslemesı dahıl.
ayy bir halsizlik bir bıkkınlık yemek isteksizliği :26:
kızlar benim çok şükür mide bulantım yok, ama bi anda acıkıyorum.. nasıl midem kazınıyor anlatamam, hatta başım dönüyor açlıktan bayılcam sanki.. size de oluyor mu böyle? vitamin kullanıyorum ondan mıdır?
guncellllllllllllllllllllllllllllll
hangi şehirdesiniz siz,hangi hastane bu?
guncellllllllllllllllllllllllllllll
Kizlar sizdemi cok uykusuzsunuz, gunun her saatinde yorgun?
slm guzel anneler nasilsiniz bugun? halsizlik hamileligin her doneminde oluyor sanirim.kucucuk bebisim bazen cok agirlasiyor sanki tas tasiyorum bu arada buradaki arkadaslara birsey sormak istiyorum. doktorum bana herhangi bir vitamin folik asit falan vermedi.bunlari almak zorunda miyim yoksa gerek gordugu annelere mi veriyor ilac doktorlar?cevaplarsaniz cok sevinirim.
Aslında folik asiti tüm doktorlar veriyor. Ama folik asitin esas hamilelikten 3 ay önce kullanılmaya başlanması gerekiyormuş. Ben önceki hamileliğimde önceden başlamayı unuttum öğrenince hemen başladım. Sonra doktora gittim ve folik asit kullanıyorum dediğimde 'kullanın ama esas kullanım nedeni noral tüp defektini engellemektir. Bunun için 3 ay önce başlamak gerekli.' demişti. Doktorum da Çapa'da öğretim görevlisi olduğundan her söylediğini çok güvenilir bulurum. Sonuç olarak ben vitamin diye kullanmaya devam ettim. Bir zararı yok sonuçta...
merhaba arkadaslar
bende dr söylediğine göre 10 haftalığım ve 5 aralık doğum tarihim
herkese saglıklı bir 9 ay dilerimm...
iyi ceceler kızlarrmıymıntı haller devam yürüyüş yaptım bu akşam iyi geldi valla