Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alıntı yapmayın demiş
ben onu görmedim tatlım kusura bakma diye yazdım zaten. bide ben alıntı yaptıktan sonra yazmış sanırım
Benimkide aksam cekildi, aksamlari bende sisiyorum, merak ettim göbüsüne beklerim bende
Benim de kayınvalidem erkek doktora gitme demişti acımasız oluyorlar diye, ama benim kocişkomun prensipleri beni erkek doktora göndermeme yönündeydi. Asla da özel muayenehane olmaz, para tuzağı demişti. Hatta doğumuma erkek sinek bile girmesin diye Sadece bayanların çalıştığı bir hastane vardı oraya gitmiştik. Ama büyük lokma ye ama büyük söz konuşma demişler. Doktorum erkek ve özel muayenehaneye gidiyoruz. Ve kocişkom doktorumdan benim memnun olduğumdan daha çok memnun.
ben onu görmedim tatlım kusura bakma diye yazdım zaten. bide ben alıntı yaptıktan sonra yazmış sanırım
bu kadar benzerlik olur gerçekten senin göbişin öne doğru şişmiş hali. bende foto eklerim aslında kızıma hamileykende sık sık eklerdim çekincem yokta , benim yaramaz kızım bilgisayara defalarca beyin sarsıntısı yaşattığı için şuan çalışması bile mucize. face'ede resim yükleyemiyorum. burayada...
Hmmmm anladim canim.. ikinci bebisin he? masallah canim...
çok şükür 2. bebiş. ilk anne olduğum zaman bidaha asla çocuk yapmam , katiyyen.. diyen ben de büyük konuşmuşum :) kızım 2010 doğumlu 2. bebişimde 2012 olacak :)
büyük konuşmama konusunda katılıyorum kesinlikle
masallah canim, peki hamileligin zormu gectide istemedin?
Bende buyuk konusma konusuna katiliyorum...
aslında 7,5-8.aya kadar herşey normaldi. tombiş yuvarlacık bir şekle giriyordum. sonra ben Allah esirgesin hepimizi, gebelik dermatozu denilen kaşıntı hastalığına yakalandım. afedersiniz uyuz olmuş gibi kaşınıyordum. dayanılacak gibi değildi. vücudumun göbek deliğinden aşağısı komple yanık gibiydi bir ciğer düşünün o renge geliyordu yavaş yavaş. doğumdan sonra 1,5 ay daha sürdü. çok fazla ilaç kullanmak zorunda kaldım. kızımı emziremedim. karaciğer enzimlerim yükseldide yükseldi bu cilt hastalığı sebebiyle. son ay biranda 18 kilo birden alarak 36 kiloyla tamamladım. yani analayacağın Allahım daha beterlerinden saklasın 100 de 1 görülen bu hastalığı bana nasip etti. başa gelen çekilir yapacak birşey yok. ama şimdi hepsini unuttum.
Hadi ya canim, ay be okurken derin bi ooff cektim.. nekadar zordur ya... Allah insallah bidaha böyle bisey yasatmaz.. Insallah hamileliginde ondan sonrada bebisinle, ailenle birlikte super gecer cnm.. Cinsiyeti hangi haftada ögrenebilirsin?
Burda yurt disinda hersey cok gec oluyor ya.. 1.5 ay sonra Istanbula gelecem Allahin izniyle, diyomki tr'de cinsiyetine baktirsam :)
benimde sanırsam öyle canım yaaa daha 6 haftalıgım ama kese yeni göründüücanım drlar da aslında sat ı baz alıyolar ama gec yada erken dollenme oldugunda crl yı yanı bebegın gelısımıne gore dogum tarıhı verıyolar.mesela benım 10 hafta 6 gunluk olmam lazım ama ben adetımın 21.gunu yumurtladıgım ıcın suan 9 hafta 4 gunluk olmam lazım ama bebek 9 hafta 6 gunluk bende ehr muayenede bebek 1-2 gun one kayıyo.sanırım bole bole sat ı yakalıcak
anammm yivrum canımmmm kusmak yokkkkkkkkkk Simit ye simitt iyi gelir tuzlu tuzluuuutamam canımıniçi ederim sende et ama bünyemin biraz savunması azaldı sanırım
normaldede çabuk hastalanan biri sayılırım şimdi dahada hızlandı sanırım olay inşallah ilerlemez vitamin meyve yani tüketip duruyorum elimden geldiğince gayret ediyorum allahtan onları yememde sorun yok
sen nasılsın iyisindir inşallah
offf o nasıı bir gazdır akşamları göbek kocaman oluyorrrrrrrkızlar gündüz birşey yokta akşam olunca size bir göbek gösteririm gözleriniz böyle yerinden pörtler ayy neden akşamları şişiyoruz yaaa of
üzülme canım , sakın kötü etkilenmeyin bu yazdığımdan. iyileştikten sonra herşey çok güzel oldu. zaten bir anne sadece bir gebeliğinde yaşarmış, diğer hamileliğinde yaşamazmış bende birdaha yaşamam inşallah. cinsiyeti sanırım haziran ortalarında öğrenebilirim. yani yaklaşık 3,5 ayı geçtikten sonra söylüyorlar mesela diyorki %60 erkek. ya da %55 kız :) dolayısıyla tam sonuç 4. ayda söyleniyor. sende türkiyeye geldiğinde net bir şekilde öğrenirsin inşallah.
ikili test yaptıran yada yaptıracak olan varmı??
nasılsınız gebişler
ben misafirlikteydim,yeni geldim kızım uyuyor uyansın mutfağa giricem gürültü yapamıyorum o uyurken şimdiden sıcaklarla uğraşmaya başladım ya evimin her yeri fırın gibi