2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

neden öyle dedi canım bi sıkıntımı vardı acaba ondanmı öyle dedi,bizde hiç sorun değil dedi

evet çok şükür herşey yolunda gidiyor heğimiz için

tek dileğim Aralık ayında güzel doğum hikayelerini okuyup sonrada resimlerle "bakın biz nasıl büyüyoruz teyzoşlar" diyebilmek..

Son düzenleme:
evet kızlar dr dan geldim,gördüm mnişimi,pek net olmasada ....

10 haftalıkmış,,,
elimdeki kağıdı aldı hepsine tek tek cevap verdi.

gerinmelerim için magnezyum eksikliği dedi

baş ağrısna normal dedi

çiğ köftede yiyebilirsin,herşeyi yiyebilirsin kendini kısıtlama,yalnız salam sosisi çok ii emin olmadan yeme dedi

birdahaki gelişinde ense kalınlığını ölçücez dedi

elevit verdi

boyu 2,47 cm miş :))

normal doğum için kasımda karar vericez ona dedi

aralığın ilk haftası doğumun olacak dedi

kalp atışlarını dinletti.

şimdilik bu kadar.

ben yinede ayın 25 inde başka dr a gidicem,,ama benim dr da 25 ine randevu verdi napıcam bilmiyorum:18:

maşallah bebişine tatlımmm:nazar::nazar::nazar:

selam kızlarr
dün gece kahverengi kanamam oldu bi anlıktı geçti ama doktorum gelmemi söyledi.
çok şükür bebek iyi.
dinlenmemi söyledi.
hayırlısı artıkkk :nazar::KK16:

neden öyle dedi canım bi sıkıntımı vardı acaba ondanmı öyle dedi,bizde hiç sorun değil dedi

evet çok şükür herşey yolunda gidiyor heğimiz için

Aslında bu hamileliğimde bir sıkıntı yok ama daha önceki düşüklerim yüzünden dedi belki de, neden diye sormadım valla.

bu arada abuk subuk rüyalar gören varmı aranızda...ben her gece bir sürü alakasız farklı rüyalar görüyorum...hormonlar mı acaba ????[/QUOTE]

evet canım ya hemde ne abuk subuk bıktım artık olabilir hormonlardan, adet dönemlerinde görürdüm böyle rüyalar. inşallah kısa zamanda biter bir de ben çoook rüya görürüm sabaha kadar cebelleşiyorum rüyalarla :KK1::KK1:

bu arada abuk subuk rüyalar gören varmı aranızda...ben her gece bir sürü alakasız farklı rüyalar görüyorum...hormonlar mı acaba ????

evet canım ya hemde ne abuk subuk bıktım artık olabilir hormonlardan, adet dönemlerinde görürdüm böyle rüyalar. inşallah kısa zamanda biter bir de ben çoook rüya görürüm sabaha kadar cebelleşiyorum rüyalarla :KK1::KK1:[/QUOTE]

yerli dizi gibi oldu rüyalarım sabaha kadar konudan konuya bisürü aksiyon....aslında rüya gören bir insanımdır ama bunlar farklı sabaha kadar koşturup duruyorum sanki bir yerlerde...

Merhaba aralık anneleri,
ben aranıza yeni katılıyorum. 2 kayıptan sonra tekrar hamileyim ve ben de aralık annesi adayıyım. Hepinizde olduğu gibi bende de çok heyecan var, günler geçmek bilmiyor. benim de mide bulantılarım var, ağrılar da oluyor zaman zaman. Ama bence hamilelik inanılmaz güzel bir şey. Henüz anne olmadığım için şu ana kadar yaşadığım en güzel duygu :) Allah hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

hoşgeldin tatlım,gittikçe büyüyen bir aile oluyoruz..ne güzel:)

tek dileğim Aralık ayında güzel doğum hikayelerini okuyup sonrada resimlerle "bakın biz nasıl büyüyoruz teyzoşlar" diyebilmek..

evet arkadaşım inşallahhh hepimiz hayırlısıyla yaşarız bu duyguları ,yine burda paylaşırız..ben çok merak ediyorum o günleri,:KK12:

maşallah bebişine tatlımmm:nazar::nazar::nazar:

sağol canımm..hepimizinkine maşallahh

selam kızlarr
çok şükür bebek iyi.
dinlenmemi söyledi.
hayırlısı artıkkk :nazar::KK16:

geçmiş olsun cnım dinlen bol bol
Aslında bu hamileliğimde bir sıkıntı yok ama daha önceki düşüklerim yüzünden dedi belki de, neden diye sormadım valla.

evet onunla ilgili olabilirr...bize hiç bir sakınca yok dediiii

$Fotoğraf1065.jpg
:nazar::nazar:
bu da resmimiz teyzeleri maşşalah deyin teyzeleri.:nazar::nazar::nazar:
çabucak geçsin tehlikelerr:KK31:

evet canım ya hemde ne abuk subuk bıktım artık olabilir hormonlardan, adet dönemlerinde görürdüm böyle rüyalar. inşallah kısa zamanda biter bir de ben çoook rüya görürüm sabaha kadar cebelleşiyorum rüyalarla :KK1::KK1:

yerli dizi gibi oldu rüyalarım sabaha kadar konudan konuya bisürü aksiyon....aslında rüya gören bir insanımdır ama bunlar farklı sabaha kadar koşturup duruyorum sanki bir yerlerde...[/QUOTE]

kendime yasakladım gerilimli ve korku dolu filmler izlemeyi, birde üzgün dram filmler izlemeyi mazallah bütün gece uğraşırım artık rüyalarımda, zaten boşuna bebeğide germeye korkutmaya gerek yok dimi :KK16::KK16:

Bize 12. haftadan sonra serbest dedi.

açıkcası ben sormadım.dr da bişi sölemedi..tedirgin de oluorum fakat bi sıkıntı olsa heralde dr kendi uyarırdı diorum bilemiorum :KK43:( ayın 17 sinde kontrolüm daha da var...
peki düşük tehliken felan varmı cnm ya? (inş yoktur)

Eki Görüntüle 409001

maşaaalllaaahhh bebişine maşallah :KK16::KK16::KK16: sağlıklı büyür inşallah :KK16::KK16::KK16: benim dr çıktı vermedi ya sekretere sordum alıcakmıyız diye flash bellek getirin makinede mevcut bundan sonrakileri de yükleriz dedi sağol be dedim kendi kendime sormasak söylemicek başka bi dr a gidicem haftaya bakalım onun tavrı nasıl olucak :KK52:

kısss bıktım deme ,insanlar o mide bulantısı için yıllarca bekliyorlar,,sabret arkadaşım..geçecek.:13:...seninle aramızda 1 gün var,,,kk daki hamilelik takvimine göre benimkinin cinsiyeti 30 mayısta belli olacak ,,bakalım ,çin takviminde kız çıkmıştı:KK1:

he he bende butun takvımlerde erkek cıktı anacım gerçek çıkarsa beşik kertmesi yaparız.:))))

maşaaalllaaahhh bebişine maşallah :KK16::KK16::KK16: sağlıklı büyür inşallah :KK16::KK16::KK16: benim dr çıktı vermedi ya sekretere sordum alıcakmıyız diye flash bellek getirin makinede mevcut bundan sonrakileri de yükleriz dedi sağol be dedim kendi kendime sormasak söylemicek başka bi dr a gidicem haftaya bakalım onun tavrı nasıl olucak :KK52:

sağol teyzesi. her gisişimde alıyorum ben.
vermeseler de istiyorum :))

'0fLu
selam kızlarr
çok şükür bebek iyi.
dinlenmemi söyledi.
hayırlısı artıkkk '

benim de 1 hafta kadar önce kahverengi akıntım oldu hatta 2 gün önce pembe renkli gibi de oldu. İkisinde de hemen doktora gittim. pembe renkli gibi olandan sonra doktor bebeğin yerini ultrasonda gösterdi rahim ağzından çok uzakta bebekle ilgili sorun yok, dinlenmeniz gerek dedi. 2 kaybım oldu, onlarda ne pembe ne kahve hiçbişey olmamıştı ama yaşayamadılar. Doktora gidince rahatlarsın. ben çok derin ohhh çekerek çıkmıştım doktordan :)

benim de 1 hafta kadar önce kahverengi akıntım oldu hatta 2 gün önce pembe renkli gibi de oldu. İkisinde de hemen doktora gittim. pembe renkli gibi olandan sonra doktor bebeğin yerini ultrasonda gösterdi rahim ağzından çok uzakta bebekle ilgili sorun yok, dinlenmeniz gerek dedi. 2 kaybım oldu, onlarda ne pembe ne kahve hiçbişey olmamıştı ama yaşayamadılar. Doktora gidince rahatlarsın. ben çok derin ohhh çekerek çıkmıştım doktordan :)

haklısın canım benimde 2 düşüğüm var.
endişeli olarak gidiyorum sağolsun doktorum rahatlatıyor :)

Eki Görüntüle 409001

ayyy masallah ya nasıl da kurulmus annesinin göbüşüne:)) ya bende cok merak etmeye basladım buyudukce.soyle ucuz bısı olsa eve ultrason cıhazı alacaz o derece yanı esımle meraktan olecez.mıdem bulandıkca esım napıyo acaba içerde miden bulanıyor dıyo :))

hangı doktora gıdeceksın canım?
ya bende dedım ya gecen normal dogum yaptırmıyomus pek değiştirmeyi düşünüyorum.

X