2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlar 2 li test 12 haftada oluo demi.
bide hafiften karnınızda haret değilde seirmeler oluomu. yada bana öyle mi geliyo..

kızlar facebook hesabına bende ıstek gonderdım kabul edını pls ayrıca sanırım ben yalnıslıkla baska bır gruba da uye olmusum :))) ben de dıyorum sayı neden azz

bugun cıdden 4 amelıyata ust uste ordıkten sonra ılk defa hamıle oldugumu anladım cunku ıyıce basım gozum donmeye basladı ve açlığa dayanamıyorummmmmmm. 3 saat amelıyathaneden cıkamadım ve mıgde kasılmalarım baslıyor hemen ara ara sık sık yemezsem olucem ve eve gelırken yolda dusucektım galıbaa... bu belırtıın dısında gayet ıyı gıdıyor hamılelık:))

ay ben yarını bekleyemen hemen şimdi arayacağım valla:102:......niye yazmamış bakalım....

banada soyle guzel iki aylik bi anestezi uygulasandaa kalktigimdaa obur biri olarak uyansammm

6 haftada hiç bişeyim yoktu 7 .haftamdada 8 de bi başladı hala devam ediyor,inşallah senin olmaz tatlım

inşallahh olmaz canım. senın mıgde bulantıların baya kotu mu ?

mrblar bende prima ve milupaya üye oldum ama nivea nın unibaby in sitelerine ulaştım fakat nasıl numune isteyebilirim göremedim yardımcı olursan sevinirim...yaşasınnn numuneler:))))

aynen bende bulamadım ( bulursanız banada hbr edin ltfen..

ay cnm ya hemen açtı telefonu:102: sordum FOLBİOL kullanabilirsin dedi......öyle unutmuş gibi felan yapmadı veya bozuntuya vermedi...
erken gebelik ultrason görüntüsünden bebekten önce yolk kekesi görülürmüş oda boş gebeliği oılmadığı ve sağlıklı gebeliğin olduğu göstergesiymiş bende bu biraz önce bir arkadaştan öğrendim...bu yüzden ultrason görüntüsündeki beyaz görüntünün yolk kesesi olup olmadığını sordum...çok küçüktü zaten kesen 4 mm o yüzden çok ayırt edilemiyordu.ama oydu dedi....

içim rahat yarın folik asidimi alıyorum....

dr.hemen ulaşılabiliyor olması süpermiş....:118:

kızlarr merhabaaa öncelikle hepinize sağlıklı bi hamişlik dönemi sonrasındada sağlıklı bebişler diliyorum :))
hamile oldugumu dün sabah yaptığım testle ögrendim 3 4 dk sonra çıktı 2. çizgi :)) ama inanamıyorum yarın doktor randevum var ondanda doğru oldugunu duyunca rahatlicam insallah :))
benim bu 3 üncü gebeliğim olucak ilkini 18 agustosta 9 haftalıkken kalbi durdugu için kaybettim 2 ay öncede kimyasal gebelik yaşadım oyuzden çok korkuyorum ya aynısı olursa diyee inşallah yarın güzel haberler veririmdua edin lütfen bana....

normalde hamile kalmadan 3 ay önce falan başlatıyolar folic asite hatta ben 1 senedir hep içiyorum neden doktor sana vermediki acaba neyse hemen kullanmaya başla çünkü çok önemli sağlıklı bi gebelik diliyorum :))

h.g cnm.. umarım sağlıklı bir sekilde kucagına alırsın cnm bebeğini...........kalbini bozma dua et bol bol.......

evet kizlar bulanti var oda yetmezmis gibi agzimda cimi aci bi tat var o niye olur anlamadim
tukrugumu yutamiyorumm
booggg geldi artikk

canım sen ilaç alıyomusun dr bana verdi böyle daha kötü olur dedi çünkü bende bişey yiyip içemiyordum stres ve sinir cabası vücut direncim düşmüştü şimdi ilaç kullanıyorum ve çok mutluyum dünya varmış dedim içim pek rahat değil ama druma güveniyorum istersen sende bir danış druna geçmiş olsun

evet kizlar bulanti var oda yetmezmis gibi agzimda cimi aci bi tat var o niye olur anlamadim
tukrugumu yutamiyorumm
booggg geldi artikk

canım sen ilaç alıyomusun dr bana verdi böyle daha kötü olur dedi çünkü bende bişey yiyip içemiyordum stres ve sinir cabası vücut direncim düşmüştü şimdi ilaç kullanıyorum ve çok mutluyum dünya varmış dedim içim pek rahat değil ama druma güveniyorum istersen sende bir danış druna geçmiş olsun

etsizine niye hayır dediki anlamadım sonuçta kısırda yiyorsun dimi aynı şey

Canım sanırım güvenilir olmadığından vee içinde ne olduğu belli olmadığından demiştir sonuçta katkı maddesi koyuyorlardır içine.
Ayy ben kısırsız yapamam kendimiz elimizle yapıyoruz en azından.
Ha bi de hurma ve maydanozdan da uzak dur dedi dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…