- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
bende kullanıyorum canım sanırım kullansak iyi olacak..
folik asit kullanan varmı????doktor bana daha vermedi folik asit felan....:122:
neyin var bulantın mı?özel mesaj kutun doluydu sanırım boşalttın mı?slm kizlar nasilsinizz ben cooookk fenalardayimmm artik dayanamiyorummmm
Kesinlikle icmelisin yarin mutlaka telefonla sor en azindan
bnm doktorda elevit verdi kızlar.içinde hem vitamin hem folik asit var.kullanan varmı aranızda???
hayırdır neyin var. bulantı mı?
bugun cıdden 4 amelıyata ust uste ordıkten sonra ılk defa hamıle oldugumu anladım cunku ıyıce basım gozum donmeye basladı ve açlığa dayanamıyorummmmmmm. 3 saat amelıyathaneden cıkamadım ve mıgde kasılmalarım baslıyor hemen ara ara sık sık yemezsem olucem ve eve gelırken yolda dusucektım galıbaa... bu belırtıın dısında gayet ıyı gıdıyor hamılelık:))
banada soyle guzel iki aylik bi anestezi uygulasandaa kalktigimdaa obur biri olarak uyansammm[/QUOTE
hani bir laf varya kelin ilacı olsa başına sürer
mrblar bende prima ve milupaya üye oldum ama nivea nın unibaby in sitelerine ulaştım fakat nasıl numune isteyebilirim göremedim yardımcı olursan sevinirim...yaşasınnn numuneler:))))
ay cnm ya hemen açtı telefonu:102: sordum FOLBİOL kullanabilirsin dedi......öyle unutmuş gibi felan yapmadı veya bozuntuya vermedi...
erken gebelik ultrason görüntüsünden bebekten önce yolk kekesi görülürmüş oda boş gebeliği oılmadığı ve sağlıklı gebeliğin olduğu göstergesiymiş bende bu biraz önce bir arkadaştan öğrendim...bu yüzden ultrason görüntüsündeki beyaz görüntünün yolk kesesi olup olmadığını sordum...çok küçüktü zaten kesen 4 mm o yüzden çok ayırt edilemiyordu.ama oydu dedi....
içim rahat yarın folik asidimi alıyorum....
dr.hemen ulaşılabiliyor olması süpermiş....:118:
kızlarr merhabaaa öncelikle hepinize sağlıklı bi hamişlik dönemi sonrasındada sağlıklı bebişler diliyorum :))
hamile oldugumu dün sabah yaptığım testle ögrendim 3 4 dk sonra çıktı 2. çizgi :)) ama inanamıyorum yarın doktor randevum var ondanda doğru oldugunu duyunca rahatlicam insallah :))
benim bu 3 üncü gebeliğim olucak ilkini 18 agustosta 9 haftalıkken kalbi durdugu için kaybettim 2 ay öncede kimyasal gebelik yaşadım oyuzden çok korkuyorum ya aynısı olursa diyee inşallah yarın güzel haberler veririmdua edin lütfen bana....
h.g cnm.. umarım sağlıklı bir sekilde kucagına alırsın cnm bebeğini...........kalbini bozma dua et bol bol.......
evet kizlar bulanti var oda yetmezmis gibi agzimda cimi aci bi tat var o niye olur anlamadim
tukrugumu yutamiyorumm
booggg geldi artikk
evet kizlar bulanti var oda yetmezmis gibi agzimda cimi aci bi tat var o niye olur anlamadim
tukrugumu yutamiyorumm
booggg geldi artikk
etsizine niye hayır dediki anlamadım sonuçta kısırda yiyorsun dimi aynı şey