2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Hanımlar bugün doktora gittim iki hafta sonrasına tekrar çağırdı. Bana olumsuz bir şey demedi ama dün bugün toplamda üç kez leke gibi koyu kahverengi kan geldi doktora söyledim ama ilaç falan vermedi. Korkuyorum sizde böyle bir şey olduğunda ilaç kullanmadan beçtiği oldumu.

CNM EN BAŞTA HAYIRLI OLSUN VE HOŞGELDİN DİYORUM...

kahverengi lekeler içerde kalan eski kanı atmasıymış...rahim büyüdükçe eski kan varsa leke şeklinde gelirtmiş veya adet dönmeine denk geldiysen...şuan kaçıncı haftandasın...

eğerki...kırmızı taze kan ise progestronu ölçtür bence..

Teşekkür ederim kayazelha, henüz adet tarihim değil ama çok az da olsa canımı sıktı bu lekeler. İnşallah hayırlısı olur tüm hamilelerden dua istiyorum Rabbim hepimizin bebeklerini korusun.

folik asit kullanan varmı????doktor bana daha vermedi folik asit felan....:122:

mrblar bende prima ve milupaya üye oldum ama nivea nın unibaby in sitelerine ulaştım fakat nasıl numune isteyebilirim göremedim yardımcı olursan sevinirim...yaşasınnn numuneler:))))

kızlar benimde bugüne randevum vardı kalp atışı için 7 haftalık bu arada. Gittim veee pıt pıtları duydummm :)))

çok güzel birşeydi. doktor nefesini tut diyor kalp atışını duymam için tutmam gerekiyormuş:) heycandan uzun uzun tutamıyorum kendi kalbim zaten hızlı hızlı atıyorken nasıl nefesimi tutayım :) daha çok tutmakistiyorum ki kalp atışını uzun uzun dinleyeyim :) çok güzeldi.bebişimi gördüm 2 hafta önce sadece kese vardı şimdi kendide var pıtpıtlarıda Allah herkese bu sevinci yaşatsın çok güzeldi yaaa

slm kizlar nasilsinizz ben cooookk fenalardayimmm artik dayanamiyorummmm

Tesekkur ederim canim darisi bekleyen arkadaslarimiza. bende dedim dr bulantilarim basladi 2 gundur, dedi guzeeeel nesi guzel be dicektim yemek yiyelim dedi esim canim istemiyo ama gec olmadan yiyelim bari dedim masallah diyotabagi yicektin hani acikmamisti sen diyo demekki bebis acikmis yemeklerin yaninda aci biber tursusu yiyorum bulantimi aliyo daha rahat yiyorum hemde istahli

ay cnm ne güzel bende bugün dr.gittim...senin 2 hafta önce gibiyim yani sadece küçücük bir kese gösterdi...içinde belli belirsiz bir beyazlık...15 gün sonra gel pıt pıtlara bakarız dedi.....ay inş..benimde 2 hafta sonra 7 haftalık olucak inş......görürüm....

Son düzenleme:
ben kullanıyorum doktorum 1 ay daha kullanmamı istedi daha sonra demir hapına sanırım dönecekmişiz öyle dedi.

valla bir üsürü test yaptırdı....ama hiç folik asid felan demedi....unutmuş olabilir mi????çok önemli mi bu ilaç yaaaa....

valla bir üsürü test yaptırdı....ama hiç folik asid felan demedi....unutmuş olabilir mi????çok önemli mi bu ilaç yaaaa....
ben sağlık ocağında kan testi yapmıştım o testte sadece hcg ölçümü değil başka bir şeyler daha yapılmıştı. ben o testi diğer gittiğimde götürmeyi unutmuştum doktor bu gelişimde getirmemi istemişti. baktı ve sanırım dediğin testlerdi yer alıyormuş dedi ve tekrar yapmana gerek yok dedi.

folik asitide hamile kalmadan önce gebelik düşündüğümüz zaman muayne için gittiğimde vermişti bebeğin beyin, plasenta gelişimi için ön hazırlık içinmiş... aslında bazı besinlerde de bulunuyormuş ama tabi günlük alınması gerekn miktarı karşılaması için verdi dr. internetten araştır olmadı ilgili besinlerden alırsın.. ama çok hamileliğini etkileyecek birşey olduğuu sanmıyorum eskiden folikasitmi varmış zaten:)

folik asit kullanan varmı????doktor bana daha vermedi folik asit felan....:122:

Folik asit vermedi mii ben hamile kalmadan kullanmaya basladim dr sordu bisey kullaniyomusun diye dedim folik asit kullaniyorum devam et dedi saglik ocagindan aradilar hemsire sordu folik asit kullaniyomusun diye bebegin gelisimi icin iyi al derim ben

Hanımlar sizlerle paylaşmak istedim doktor bana bulantilari azaltması için beyaz leblebiyi önerdi sisinde aklınızda bulunsun, belki faydası olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…