duyacaksın annesi inşallah:) bir daha unutmamak üzere hemde:))
2012 Aralik Anneleri Paylaşım Alanı
Ben 2012 Aralik Annesi oldum diyen bu kesinleşen sevgili anne adayımız lütfen bana ulaşsın bu başlığı kendisne devredeyim. Kendisi tablo yapabilen ve burası ile ciddi ilgilenecek biri olmaldıır.
kizlarrrr lutfen bilgilerinizii ozelden yollayin aralik anneleri tekrar tekrar soyletmeyin rica ediyorumm bos yerleri dolduralim tesekkurler
anne yasi kilosu bebisin dogumu kacinci bebis cinsiyeti ismi son durum zzeyyno 26 53 30 kasim 2. bebis :44 :44
]
nedense ben buray ageldiğimde kimse olmuyorrrrrr,,bu topicte
bende evime gideyim bariii,,birgün daha bittiiiii,,,eğer mesajımı göre olursa beğensin,,kendimi hayalet gibi hissediyorum
akşama misafirim var,oh mis şeyler yaptım,birde kızımı durdurabilirsem ortalığı batırmaması için iyi olacakev zaten evlikten çıktı kışa kadar biraz yenilik yapmak lazım pöööffff
ayyy ne güzeell şimdi merak sırası cinsiyeti :))) Allah onuda göstermek nasip etsin, sağlıkla kucağına almak nasip etsin Allahım bütün anneleri ve bebişlerini korusun bende yarını iple çekiyorum saat 15:30 randevum benimde inşallah bende pıt pıtları duyarım beni merakta bırakmaz
canım merak etme duyarsın bende 6+0 da karından bıle duymustum yanı dr gostermıstı ama bu kısıden kısıye degısyor merak etmee6.haftada kalp atışını duymazsak endişelenmelimiyiz? yoksa erken mi? bende cts gidicem doktora, ozaman 6+4 olucaz..
TEYZELERİ BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZ BEBİŞİMİN İLK EŞYALARINI
selam kızlar,pıtpıtları duyan herkese hayırlı olsunnnnn....ben 6ıncı haftada duymuştum.çok güzel bir duygu...
sonesinti nerden almış bebiş kıyafetlerini bayıldım...
bu arada bu satırları mide bulantısı eşliğinde yazıyorum,yanımda torbam var,,öfff bitse şu 3 ayda kurtulsak,neyseki 3.aya girmiş bulunmaktayım,,darısı herkesee
TEYZELERİ BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZ BEBİŞİMİN İLK EŞYALARINI
kızlar meraba benm dün hafif kanamam oldu acile gittik kalbi atıyo ama kanama olması riskli dedi ve progestan verdi hala ara ara kanamam oluyo benm gbi olan varmı yoksa düşük riskimmi var????
kızlar meraba benm dün hafif kanamam oldu acile gittik kalbi atıyo ama kanama olması riskli dedi ve progestan verdi hala ara ara kanamam oluyo benm gbi olan varmı yoksa düşük riskimmi var????
çevremdeki insanlardan biliyorum canım 6 ay boyunca düşünmekten bi hal oldular hamileliklerini bile yaşamadılar sonuç sapasağlam çocuklar
bu benim düşüncem tabi hiç kimse benim gibi düşünmek zorunda değil kimseyde yaptırmayın demiyorum ben