2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

selam kızlar,pıtpıtları duyan herkese hayırlı olsunnnnn....ben 6ıncı haftada duymuştum.çok güzel bir duygu...

sonesinti nerden almış bebiş kıyafetlerini bayıldım...

bu arada bu satırları mide bulantısı eşliğinde yazıyorum,yanımda torbam var,,öfff bitse şu 3 ayda kurtulsak,neyseki 3.aya girmiş bulunmaktayım,,darısı herkesee

orkdm mesaj kutun doluymuş özel msj yollayamadım eklermisin listeye

ceylin2011 31 54 4 aralık ilk bebiş cinsiyet bilinmiyor,,,, isim yok,,,,, durumu maşallah

nedense ben buray ageldiğimde kimse olmuyorrrrrr,,bu topicte

bende evime gideyim bariii,,birgün daha bittiiiii,,,eğer mesajımı göre olursa beğensin,,kendimi hayalet gibi hissediyorum

akşama misafirim var,oh mis şeyler yaptım,birde kızımı durdurabilirsem ortalığı batırmaması için iyi olacak ev zaten evlikten çıktı kışa kadar biraz yenilik yapmak lazım pöööffff

akşama misafirim var,oh mis şeyler yaptım,birde kızımı durdurabilirsem ortalığı batırmaması için iyi olacak ev zaten evlikten çıktı kışa kadar biraz yenilik yapmak lazım pöööffff

ya ev demişken ben bu ay temizliğe girşecektim planlar yapmıştım.. duvarlar-camlar-mutfak fayansları-dolapları vs...ama hamile olduğumu öğrenince kaldı ne zaman yapıcam ben bu işleri yav.....ev berbat...temizlikçi çağırsam diyorum ama ben hiç temizlikçi çağrımadımki kendi işimi hep kendim gördüm...nasıl güvenicem ona....kayınvalidem var aman o sakın ellemesin o temizliğe başlayınca ruhum daralıyor...kendi annem desem onunda yazık işi gücü temizlik kendi evi ,babaannemgilin burdaki ve memleketeki ev derken mahfoldu canım benim ......
AH YAVRUCUM....ŞU TEMİZLİKTEN SONRA GELEYDİN DERMİŞİM ŞAKA ŞAKA ŞAKA...ALLAH KORUSUN...

ay cnaıms agol evet sıra sımdı onda ama benım veled cok acelecı annesı gıbı.. bence cınsıyetı de erken bellı olucak hatta erken bıle dogabılır herseyı beklıyorum bebısımdnn:)))

kızlar ne yalan soylım ben yer de sılıyorum camda sılıyorum sakın sakın kotu seyer gelecek basına dıye kendımı ıse verdım:)))

6.haftada kalp atışını duymazsak endişelenmelimiyiz? yoksa erken mi? bende cts gidicem doktora, ozaman 6+4 olucaz..
canım merak etme duyarsın bende 6+0 da karından bıle duymustum yanı dr gostermıstı ama bu kısıden kısıye degısyor merak etmee

TEYZELERİ BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZ BEBİŞİMİN İLK EŞYALARINI

kıss ALLAH senı ne yapmasın daha 8 haftalıksın aldın mı hemen dayanamadan:))) ama cok tatlılarr ben cınsıyetten sonra alıcam kısmetse bıraz daha buyusun kıı kesınlessın ıyıce hala rısk altındayız dıye dusunyuyorumm

cok sukur benım 1.5 ayım kaldı 3. ayını bıtırmesıne ama su ana kadar gayet ıyı gıdıyor olursa da sanırım bu haftadan sonra olur daha 6. haftamıza yenı gırdık...cok hafıf oluyor ama benı rahtasız etmıyor en azından calısabılıyorum. son 6 hafta ınsallah hep boyle gecerr....

kızlar meraba benm dün hafif kanamam oldu acile gittik kalbi atıyo ama kanama olması riskli dedi ve progestan verdi hala ara ara kanamam oluyo benm gbi olan varmı yoksa düşük riskimmi var????

kızlar meraba benm dün hafif kanamam oldu acile gittik kalbi atıyo ama kanama olması riskli dedi ve progestan verdi hala ara ara kanamam oluyo benm gbi olan varmı yoksa düşük riskimmi var????

canım benim aman panik yok bu çok etkilyormuş...rabbim korusun yavrunu sıkı sıkı tutunsun....
ben hamile olduğumu öğrendim tam 5 haftaya giriyordum ertesi gün kan geldi sabah kadara ara ara sürmüştü. dr.gittim haftalık iğne verdi..iğne 4 günlük progestron ihtiyacı karşılamak içinmiş.. benim progestronum çok düşükçıkmıştı..birde sabah öğle akşam fitil şeklinde progestron verdi hala kullanıyorum...
progestronun etkisi olmuştu hemen kesildi ara ara kahverengi lekeler geldi oda içerdeki kanmış sonra tamamen bitti....şu an iyi....birde bolca dua sakın dualarını unutma.. cevşen oku kuran biliyorsan kuran oku veya namaz kıl......rabbim verdi rabbim korur rabbim alır...
üzülmek yok ama içini ferah tut sen kendini sıktıkça yavrucuklar çok etkileniyormuş.....

Son düzenleme:

canım inş kötü bişe yoktur rabbim sizinle olsun sana ve bebegine sağlık versin hepimizin eli yüreğinde bu aylarda bebişlerimizi bizlere bağışlasın rabbim iyi şeyler düşünki güzel şeyler olsun...

Evet arkadaslar kimse kafaniza silah dayamiyor 2 li 3 lu test diye eskiden insanlar ultrason da bilmezdi cocuklarin kalp sesi cinsiyet falan eskiden insanlar dusuk yapiolardi ama teknolojiden ve tibbi gelismelerden faydalanmak lazim oyleyse cep telefonu internet de kullanmamak lazim ve sunu unutmayin down sendromlu bir cocugun sorunlari inanamayacaginiz kadar cok dogumdan itibaren allah kimseyi cocuguyla sinamasin ama biz bu hayata kazik cakmiyoruz biz oldukten sonra o sabi ne yapar bu dunyada o yuzden iyi dusunmek lazim herseyi off hersey cok zor dusunmeyelim boyle kotu seyleri

Benim de bundan yaklaşık 2 hafta önce oldu.hemen acile gittim ben de progestan verdi.günde 3 tane.1 hafta sürdü.şimdi çok şükür kesildi.2 haftadır işe gitmedim.sürekli dinlendim,yatmaya çalıştım.o şekilde geçti.yarın dr.kontrolumuz var,onu bekliyorum heyecanla.ben de çok endişelendim,çok korktum çünkü geçtiğimiz kasım ayında 5 haftalık gebeyken düşükle sonlanmıştı.onunda etkisiyle çok stressli günler geçirdim.bakalım yarın neler olacak!bol bol dinlen ve bol bol su iç.

ay üfff herşey burnuma kokmaya başladı..kendimi bile kokuyormuşum gibi hissediyorum... etrafımda parfüm kokusu, içilen kahvelerin kokusu,sahlep içiyorlar onun kokusu...valla midemi allak bullak etti:111:.....en çokta parfüm....

midem yanıyor......

ay yan tarafta favorinin bir kolyesi var ne kadar güzel bebiş var.....
kocamla barışınca ondan istesemmi ...anneler günü hediyesi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…