2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ay üfff herşey burnuma kokmaya başladı..kendimi bile kokuyormuşum gibi hissediyorum... etrafımda parfüm kokusu, içilen kahvelerin kokusu:nazar:,sahlep içiyorlar onun kokusu...valla midemi allak bullak etti:111:.....en çokta parfüm:KK12:....

midem yanıyor:KK37:......

işte belirtilerin başlamış canım bide benim niye belirtim yok diyodun herşeyin bi zamanı var canım genellikle belirtiler 6 haftadan sonra başlıyor

işte belirtilerin başlamış canım bide benim niye belirtim yok diyodun herşeyin bi zamanı var canım genellikle belirtiler 6 haftadan sonra başlıyor

ay valla cnm ya şaka maka derken artık artmaya başladı belirtiler...bu beni çok sevindiriyor..ama bebeğim duruyorki bende belirtiler var diyorum:emir_bebek::nazar:....allahım biz annlerin hakkı bu yüzden ödenmez herhalde:KK49::KK16::KK16:.......haftalıkken başlıyor sıkıntıları...

ANNEM BENİM CNM.....

merhaba arkadaşlar. aranıza yeni katıldım. bende bugün itibariyle 5+1 günlük hamileyim. dün keseyi gördük 9 mm büyüklüğünde. kalp atışları ve bebeğim yok henüz:KK43: endişeleniyorum normal midir bebeğin görünmemesi..

merhabalar öncelikle hayırlı olsun..allah sağ salim kavuşturur inş. :nazar::nazar:bende yeni katıldım 2hafta önce keseyi gördük cumartesi kalp atışını inş..hiç endişelenme kalbimi ferah tut..benimde hep endişelerim vardı ama biliyorum ki o büyüyo ve çok umutlu çoookk mutluyumm...dikkatli ol bu dönemde sadece o kadar..doktor kesin uyardı dikkat et diye..sende öyle yap bol bol dinlen..bebişler olunca yapamıycaz nasılsa:)))

ay tam da onu diyecektim ben kimse gelmedi cnm sıkıldı yazmadığım dopik kalmadı bizim kızlar hala ortada yok....aralık anneleri tembel çıktı sanki....:KK37::KK23::KK49:

yav göğüslerim tam bir bomba....ellsen patlayack sanki:100:.....bu gidişte artık çamaşırlarımı tamamen değiştirmem gerekicek özellikle gece yatmaya yakın dahada hassaslaşıyor....

yaaaa karnım çoooook açççççççççççççççççççç....canım çiğ köfte istiyor.............bol nar ekşili.....:KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:

yav göğüslerim tam bir bomba....ellsen patlayack sanki:100:.....bu gidişte artık çamaşırlarımı tamamen değiştirmem gerekicek özellikle gece yatmaya yakın dahada hassaslaşıyor....
emzirme sütyeni al tatlım nasılsa yeni alacaksın bari ondan al bir taşta iki kuş olsun..:KK53:

yaaaa karnım çoooook açççççççççççççççççççç....canım çiğ köfte istiyor.............bol nar ekşili.....:KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:
yaaa kocanla küs olmayadın şimdi gönderir aldırırdım :KK20::KK1::KK14:

günaydın hayırlı cumalar bizde dün kalp atışlarını duyduk çok şükür satla uyumlu çıktı 6+3 günlük olmuşuz doktorum her ihtimale karşı pruloton depot iğne verdi haftada 1 vurulacağım çok mutluyum allahım sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin

günaydııııın canlar:KK16::KK16::KK16: biraz üşütmüşüm bugün hiç keyfim yok:KK14::KK14::KK14: Çalışmak zorundayım hemde 2 firmaya birden gideceğim:KK30: yarın için izin alabilsem bari:KK14::KK14::KK14:

günaydın anneler ve bebişleri.bugün herkes nasıllar?ne güzel kalp atışlarıda yavaş yavaş duyulmaya başlandı.bende salı günü gitcem inş. bi aksilik olmaz bende duyarım bebeğimin pıt pıtlarını.herkese hayırlı mutlu güzel günler diliyorum...

bende düşünüodum çok fazla belirtim yok hatta korkmaya başlamıştım..bu yorumu görünce sevindim demekki bi kaç gün daha beklicem..

sen değerini ne zaman öğrendin canım
3. hafta 5 – 130
4. hafta 75 – 2.600
5. hafta 850 – 20.800
aralıklar bunlar
14nisanda aldım sonucumu...
1491 Beta-HCG

AMA BENİM RAPORDAKİ ARALIKLAR SÖYLE YAZIYOO...
1 HAFTA 0-50
2 HAFTA 50-500
3 HAFTA 100-5000
4 HAFTA 500-10000
5 HAFTA 1000-50000
6 HAFTA 10000-100000

Zaten söyle ....hani hangisi dogr u biiş diyemiycem...bi süre sonra behcg yanıltr ultrasonla takip edilir onlara bakılmaz dedi dr..

$rapor 1.jpg
ekleyebildim mi bilmiorum..benim sonucum bu :S

$Mercimek.jpg
Bu arada hafta sonu 2 haftalık bekleme süresi doldu.ve hem keseyi hem bebeğimi..hem de kalp atışlarını duyduk Allahıma çk şükürr...
Buda Benim Mercimeğim işte...Allah hepimize yardım etsin..Nazarlardan saklasınn...Dualarımızı eksik etmeyelim...

X