2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canım zaten risk veriyor risk çok yüksek çıkarsa aminiyosentez yapıyorlar onunla kesinleşiyorlar
aldırmayacaksan aminiyosentezde yaptırmıyorsun sonra düşün dur o risk bana denk gelecek mi diye

çevremdeki insanlardan biliyorum canım 6 ay boyunca düşünmekten bi hal oldular hamileliklerini bile yaşamadılar sonuç sapasağlam çocuklar
bu benim düşüncem tabi hiç kimse benim gibi düşünmek zorunda değil kimseyde yaptırmayın demiyorum ben

6.haftada kalp atışını duymazsak endişelenmelimiyiz? yoksa erken mi? bende cts gidicem doktora, ozaman 6+4 olucaz..

allahı izniyle 7-8 ay sonra yanımızda olacaklar bol bol öpüp koklucaz yavrularımızı :KK16:

sonrada 1-2 saat uyusalar dinlensek diye bakıyoruz kıpırtıları çok özledim ben

6.haftada kalp atışını duymazsak endişelenmelimiyiz? yoksa erken mi? bende cts gidicem doktora, ozaman 6+4 olucaz..
aslında tam sınır dönemdesin görünmeyebilirde telaş yapma hiç

canım benim kıyamam ya çok geçmiş olsun Allahım bebişine sağlık sıhhat versin sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah. :KK16::KK16:

çok sağol tatlım hepimizinkini korusun rabbim.hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin:KK54:

canım ben 6+1 de vajinal ultrasonda görmüştüm 7+1 de de normal ultrasonda görünmüştü o yüzden telaş yapma:)

kızlar bende cumartesi gidicem kalp atışlarını duymaya 7+2 olucam ogün duyarmıyım pıtpıtlarıııııı :18:

kızlar sonesinti bişine aldığı cicileri paylaşmış kaçıncı sayfada ben bulamadım

çevremdeki insanlardan biliyorum canım 6 ay boyunca düşünmekten bi hal oldular hamileliklerini bile yaşamadılar sonuç sapasağlam çocuklar
bu benim düşüncem tabi hiç kimse benim gibi düşünmek zorunda değil kimseyde yaptırmayın demiyorum ben

mayacım merhaba bebişlerin doğum tarihleri aynı görünüyor umarım denilen tarihte de doğurabiliriz meleklerimizi :)

TEYZELERİ BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZ BEBİŞİMİN İLK EŞYALARINI :nazar::KK16:

tatlım çok güzeller ortadaki battaniye sanırım kundak gibi. kaça aldın onu bende bu hafta pazarda gördüm çok beğendik annemle . hepsi çok güzeller :nazar::nazar: Allahım ağız tadıyla giydirmek nasip etsin

X