ay üfff herşey burnuma kokmaya başladı..kendimi bile kokuyormuşum gibi hissediyorum... etrafımda parfüm kokusu, içilen kahvelerin kokusu,sahlep içiyorlar onun kokusu...valla midemi allak bullak etti:111:.....en çokta parfüm ....
midem yanıyor......
işte belirtilerin başlamış canım bide benim niye belirtim yok diyodun herşeyin bi zamanı var canım genellikle belirtiler 6 haftadan sonra başlıyor
merhaba arkadaşlar. aranıza yeni katıldım. bende bugün itibariyle 5+1 günlük hamileyim. dün keseyi gördük 9 mm büyüklüğünde. kalp atışları ve bebeğim yok henüzendişeleniyorum normal midir bebeğin görünmemesi..
emzirme sütyeni al tatlım nasılsa yeni alacaksın bari ondan al bir taşta iki kuş olsun..yav göğüslerim tam bir bomba....ellsen patlayack sanki:100:.....bu gidişte artık çamaşırlarımı tamamen değiştirmem gerekicek özellikle gece yatmaya yakın dahada hassaslaşıyor....
yaaa kocanla küs olmayadın şimdi gönderir aldırırdımyaaaa karnım çoooook açççççççççççççççççççç....canım çiğ köfte istiyor.............bol nar ekşili.....
yaaa kocanla küs olmayadın şimdi gönderir aldırırdım
işte belirtilerin başlamış canım bide benim niye belirtim yok diyodun herşeyin bi zamanı var canım genellikle belirtiler 6 haftadan sonra başlıyor
14nisanda aldım sonucumu...sen değerini ne zaman öğrendin canım
3. hafta 5 – 130
4. hafta 75 – 2.600
5. hafta 850 – 20.800
aralıklar bunlar
esn_44 hoşgeldin cadııııııııııııııı