2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

12. haftada 2 li test yapılacak ya ondan çagırmıştır bizide 12. haftada gelin diye dr özellikle söyledi canım normaldir yani.

ben 2li testi yaptırmıcam kızlar bi sorun çıksa canınıza kıyabilecekmisinz aldıracakmısınız bebişinizi allahım ne verdiyse kabulümüz

ben 2li testi yaptırmıcam kızlar bi sorun çıksa canınıza kıyabilecekmisinz aldıracakmısınız bebişinizi allahım ne verdiyse kabulümüz

ben yaptırmak istiyorum ama bi sorun çıkarsada nasıl kıyabilirim ona çok zor bi durum Allahım kimseyi evladıyla sınamasın

ben yaptırmak istiyorum ama bi sorun çıkarsada nasıl kıyabilirim ona çok zor bi durum Allahım kimseyi evladıyla sınamasın

kıyamayacaksın canım zaten 2li teste de inanmıyorum ben çoğu tanıdıklarım da değer yüksek çıktı ama hepsinin çocukları turp gibi 6 ay boyunca strese girmek istemiyorum o yüzden yaptırmıcam

kızlar ben çıkıyorum evde yemek yapcak bişey kalmadı bişeyler alim. yine uğrarım zamanım olursa

kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın

İnşallah hiçbirimizde sorun çıkmaz ama hiçbirimiz baki değiliz o çocuğun geleceğini düşünmek zorundayız

Allah ne vardiyse tabiki kabülümüz ama yinede yaptırmak istiyorum ne cıkarsa cıksın benim için bir sorun teşkil etmeyecek insallah.

İnşallah hiçbirimizde sorun çıkmaz ama hiçbirimiz baki değiliz o çocuğun geleceğini düşünmek zorundayız

tabiki öyle tatlım. ama bide şöyle bi durumda var doktorların sakat dediği bebeklerin kimisi çok sağlıklı doğuyolar o yüzden çok zor bi karar Allahım kimseyi böyle bi durumla karşılaştırmasın. düşüncesi bile kötü .

herkesin düşüncesi farklı canım sen yaptırabilirsin ben yaptırmıcam inşallah hiç bi problem yaşamayız evt çocuğumuzun geleceğini düşünmek zorundayız ama içimzde yaşayan kalbi atan bi cana nasıl kıyabiliriz onu söylermisin bana allahım hiç kimseyi evladıyla imtihana sokmasın

selam kızlar nasılsınız bakalım
bende yaptırmayacağım 2 li test zaten tam sonuç vermiyor versede yapacağım birşey yok boşuna can sıkıntısı
kızımdada yaptırmadım zaten asıl gerekli olan ayrıntılı ultrason organları ciğeri böbreği onlarada o zaman bakıyorlar zaten

evt canım ayrıntılı ultrason çok önemli ona kesinlikle gidicem ama 2li test 3 lü test bana inandırıcı gelmiyor

evt canım ayrıntılı ultrason çok önemli ona kesinlikle gidicem ama 2li test 3 lü test bana inandırıcı gelmiyor

canım zaten risk veriyor risk çok yüksek çıkarsa aminiyosentez yapıyorlar onunla kesinleşiyorlar
aldırmayacaksan aminiyosentezde yaptırmıyorsun sonra düşün dur o risk bana denk gelecek mi diye

bende nivea nın yağını almayı düşünüyorum tatlım zaten . bide kızlar çilek kokuluda varmış bilen varmı ben çileğe ve kokusuna bayılıyorum bulursan onu alırım
johnsons ın pembe dışı pembe olan bebe yağını kullanıyorum ben
gözün aydın maşallah cücüğüne

TEYZELERİ BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZ BEBİŞİMİN İLK EŞYALARINI
süperlerrrrrrr.güle güle giysin kuzucummmmm
normal normal 2 hafta sonra görürsün cücükünü
2li teste çağırıyo meloş,bizi de 11.haftada gittiğimizde test edecek

ben 2 li testi yapıtırırken şöyle düşünmüştüm eğer yüksek çıkarsa kendimi duruma hazırlarım bilirim ki doğduğunda down sendromlu olma ihtimali var ve ben bu ihtimale hazırlıklı olmalıyım...
ama düşük çıkarsa içim rahat bir şekilde devam ederim.yaptırmazsam acaba ihtimal var mı yokmu diye doğumu beklemek durumunda kalırım..herkesin düşüncesi farklı,kendimi hazırlamak adına yaptırırdım..doğduğunda durumla karşı karşıya kalmak daha kötü olur sanırım..

katılıyorum..yaptırıcam ben de...Allaha emanet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…