Eki Görüntüle 406711
ekleyebildim mi bilmiorum..benim sonucum bu :S
Eki Görüntüle 406714
Bu arada hafta sonu 2 haftalık bekleme süresi doldu.ve hem keseyi hem bebeğimi..hem de kalp atışlarını duyduk Allahıma çk şükürr...
Buda Benim Mercimeğim işte...Allah hepimize yardım etsin..Nazarlardan saklasınn...Dualarımızı eksik etmeyelim...
tatlım senin 5 haftalık 3 değil 1000 i geçmişsin bak
evet değerler kafa karıştıcı..zaten son gittiğimde 6hafta 6 günlük dedi..
şu anda 7+5deyim..
yani bu sonuca göre..;dediğin gibi 3 değil 5 oluyo:)
senin ansıl gidio...agrıo bulantın var mı??
tatlım senin 5 haftalık 3 değil 1000 i geçmişsin bak
evet değerler kafa karıştıcı..zaten son gittiğimde 6hafta 6 günlük dedi..
şu anda 7+5deyim..
yani bu sonuca göre..;dediğin gibi 3 değil 5 oluyo:)
senin ansıl gidio...agrıo bulantın var mı??
BAŞ DÖNMESİ VE BULANTI HİSSİ AYNEN DEVAM EDİYOR AĞRIM YOK ALLAH ŞÜKÜR SEN NASILSIN
BAŞ DÖNMESİ VE BULANTI HİSSİ AYNEN DEVAM EDİYOR AĞRIM YOK ALLAH ŞÜKÜR SEN NASILSIN
bende de bulantı yk çk şükürr...gerçi dr yeni baslar genelde 7.haftadn sonra olur dedi...olmaz inşallahh...
şimdilik bende hç belirti yk hatta:)
Hayırlısıyla gerçiçiriz inşallah
ya evet liste nerde...ben bulamadımm....:26:bende de bulantı yk çk şükürr...gerçi dr yeni baslar genelde 7.haftadn sonra olur dedi...olmaz inşallahh...
şimdilik bende hç belirti yk hatta:)
Hayırlısıyla gerçiçiriz inşallah
slm kızlar biz geldikk bebişimin kalp atışı başlamış Allahıma şükürler olsunki ama dinlemedik. 20 gün sonra bidaha çağırdı dokto amcamız. bebeğin gelişimide çok iyi dedi6 haftalık olmuşuz bu arada
gözün aydın tatlım maşallah bebişine
saol cnmmm tatlım sen o battaniyeyi kaça aldın bende geçen hafta görmüştüm çok hoşuma gittimşti seninkinin fiyatını merak ettim
40 tlye aldım birde kargo parası verdim 45 e geldi bana canım internettn almıştım ama çok tatlı ve kullanışlı herkes tecrübeli annelerde bayıldı normal battaniyeden bebeğin ayakları falan açılıyorya tutamadığında bunda o risk yok ben tavsiye ederim yumuşacıkkk7-8 ayına kadar kullanabilirim rahatlıkla
benim sorduğumda 25 dediler tatlım . ama tabi kalite farkı vardır . evet çok kullanışlı çok beğenmiştim bende
o 25 tl olanlar penye genelde benimki daha kalın içi elyaflı değil ama o kalınlıkta pamuk gibi yumuşak
Bu arada arkadaşlar meşhur bebek bezi var yaa,,pri.. diye...ben onun sitesine üye oldum hamile olduğumu belirttim bana hediye paketi yolladılar sizde başvurun ,,,bebek bezi,deneme boyları oantene şampuan,ariel çamaşır deterjanı,,bide tupper ın mama kasesi
Bu arada arkadaşlar meşhur bebek bezi var yaa,,pri.. diye...ben onun sitesine üye oldum hamile olduğumu belirttim bana hediye paketi yolladılar sizde başvurun ,,,bebek bezi,deneme boyları oantene şampuan,ariel çamaşır deterjanı,,bide tupper ın mama kasesi