canım biz 8 .hafta içinde gördük karından ultrasonla.
katılıyorum..yaptırıcam ben de...Allaha emanet...
eneeeeee süper...bizim taaaaaa 23ünde..çok varrrrr..selam söyle bizden annesi
canım zaten risk veriyor risk çok yüksek çıkarsa aminiyosentez yapıyorlar onunla kesinleşiyorlar
aldırmayacaksan aminiyosentezde yaptırmıyorsun sonra düşün dur o risk bana denk gelecek mi diye
geçen hafta salı görmüştük en son özleniyor eşekler :)))
allahın izniyle 7-8 ay sonra yanımızda olacaklar bol bol öpüp koklucaz yavrularımızı
6.haftada kalp atışını duymazsak endişelenmelimiyiz? yoksa erken mi? bende cts gidicem doktora, ozaman 6+4 olucaz..
allahı izniyle 7-8 ay sonra yanımızda olacaklar bol bol öpüp koklucaz yavrularımızı
aslında tam sınır dönemdesin görünmeyebilirde telaş yapma hiç6.haftada kalp atışını duymazsak endişelenmelimiyiz? yoksa erken mi? bende cts gidicem doktora, ozaman 6+4 olucaz..
canım benim kıyamam ya çok geçmiş olsun Allahım bebişine sağlık sıhhat versin sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah.
6.haftada kalp atışını duymazsak endişelenmelimiyiz? yoksa erken mi? bende cts gidicem doktora, ozaman 6+4 olucaz..
çevremdeki insanlardan biliyorum canım 6 ay boyunca düşünmekten bi hal oldular hamileliklerini bile yaşamadılar sonuç sapasağlam çocuklar
bu benim düşüncem tabi hiç kimse benim gibi düşünmek zorunda değil kimseyde yaptırmayın demiyorum ben
kızlar bende cumartesi gidicem kalp atışlarını duymaya 7+2 olucam ogün duyarmıyım pıtpıtlarıııııı :18:
mayacım merhaba bebişlerin doğum tarihleri aynı görünüyor umarım denilen tarihte de doğurabiliriz meleklerimizi :)
kızlar sonesinti bişine aldığı cicileri paylaşmış kaçıncı sayfada ben bulamadım
TEYZELERİ BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZ BEBİŞİMİN İLK EŞYALARINI
411. sayfada canım
yok canm benm dr pimpirikli birazcık 4.aya kadar tavsiye etmiyoruz dedi zararlı olabilirmiş bizde istemedik:26:hayırlısı olsun tatlım aramızda 2 hafta var.sen duydunmu kalp atışını cnm?