olur tabi neden olmasın evet canm bende hamişim ama kusan hamişlerdenim malesef:26:
allah iyiliğini versin kırmızı gülmütanışalım tatlım ne zaman isterseniz ben müsaitim.sen çalışıyomusun?özelden cep numaralarını verip anlaşabiliriz
özelden yazayım cnm ben anlarım kıs eşimin amcasının fabrikasıda ondan
özel hangı doktora gıdıyosun canım.
ben grandmedıcal yasemın hanıma gıdıyorum ama yasemın hanım sezeryancıymıs ama normal dogum yapan bırı yazmıs foruma.gece sancın tutunca ızmırde oturdugu ıcın gelmıyormus dogum evıne yonlendırıyomus.sabah bır arkadas soyledı.
bu gıdısımde konusacagım eger oyle yapacaksa yol yakınken baska doktor bakayım kendıme.
öğle yemeğini yapmam lazım eşim geldi çıkıyorum gelicem yine görüşürüz kızlar
hadi ya kusuyomusun ne kötü yaaaaaaaaaaaa kıyamam sana bol bol çubuk kraker ye bastırır cnm
yok kıs oda işe yaramıyo fazla malesef 3ayı tamamlayana kadar böle oluvercek
gerçektenmi kıs tuzlu tuzlu ya ondan dedim kaç haftalıksın cnm?ben 6 haftalığım
ewet ya sen HURİYESİN dimi
sat a göre9 ama usg sonucuna göre 8haftalık olduk canm
yaaaaaaaa soayadımı da soyle tam olsun.sanırım sende asuman yengesın:)))
özel hangı doktora gıdıyosun canım.
ben grandmedıcal yasemın hanıma gıdıyorum ama yasemın hanım sezeryancıymıs ama normal dogum yapan bırı yazmıs foruma.gece sancın tutunca ızmırde oturdugu ıcın gelmıyormus dogum evıne yonlendırıyomus.sabah bır arkadas soyledı.
bu gıdısımde konusacagım eger oyle yapacaksa yol yakınken baska doktor bakayım kendıme.
kızlar bişi sorcam açtığımız konuları nasıl silebiliriz bilen varmı?
malesef silemiyorsun bende açmıştım hiçbiryorum olmadığı halde silemedim sadece nokta nokta yaptım peşpeşe öylece duruyor
anladım cnm peki doktorunu beğeniyomusun?
kıs hemen aramışın bakıyom haber vermişin benimkini şimdi aradı ewet benim cnm