2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ewet tatlım çok sevindim kıs bi yerde buluşalım tanışalım ne dersiniz lezginka ve hurser?

Ben merkezde oturuyorum ama saruhanlıda çalışıyorum hafta ıcı 8-6 saruhanlıdayım onun dısında manısa merkezde.sız nerelerdesınız?

ewet tatlım çok sevindim kıs bi yerde buluşalım tanışalım ne dersiniz lezginka ve hurser?

evet ya tanışalım bide benim burada hiç arkadaşım yok 1 sene 3 ay oldu taşınalı sadece görümcemler var burada yakamıza kırmızı gül takıp uluparkta buluşalım

Ben merkezde oturuyorum ama saruhanlıda çalışıyorum hafta ıcı 8-6 saruhanlıdayım onun dısında manısa merkezde.sız nerelerdesınız?

ben izmir yolundaki bozköyde oturuyorum sitede ev hanımıyım cnm her zaman görüşebilirim .saruhanlıyı biliyorum.mesleğin ne?

evet ya tanışalım bide benim burada hiç arkadaşım yok 1 sene 3 ay oldu taşınalı sadece görümcemler var burada yakamıza kırmızı gül takıp uluparkta buluşalım

allah iyiliğini versin kırmızı gülmütanışalım tatlım ne zaman isterseniz ben müsaitim.sen çalışıyomusun?özelden cep numaralarını verip anlaşabiliriz

gelim gelimde ben sizden cok cok uzaktayım ben batman da ikamet etyorum ama aslen kayısı diyarlıyım

hadi ya napalım cnm gönüller bir olsun ne güzel görüşürdük aynı yerde olsaydık tühhhhhhhhhhhhhhhhh

ben izmir yolundaki bozköyde oturuyorum sitede ev hanımıyım cnm her zaman görüşebilirim .saruhanlıyı biliyorum.mesleğin ne?

saruhanlı da kuru üzüm işletmesinde muhasebecilik yapıyorum.üzümün cennetindeyım yanı bende :) aşeren olursa haberim olsun.:)))

inşallah cnm kıs bende çokkkkkkkkkkkk heyecanlıyım walla hadi yarın güsel haberini bekliyorumsen hangi dkra gidiyosun tatlım?

Prf.Dr.Faik Mümtaz Koyuncu tavsiye üzerine bu ikinci gidişim olacak daha önce fazla para vermiyim dedim doğum hastanesinde Hakan beye gittim acayip kalabalıktı hiç doğru düzgün ilgilenemiyordu hastaya bakan en hızlı doktormuş nam salmış iyimişte ama ben ilgi bekliyorum öyle geçiştiremem kontrolleri dedim bebğime feda olsun o yüzden özel doktora gidiyorum tahlilleri yine doğum hastanesinde yaptırıyorum görümcem devlet hastanesinde hemşire olduğu için doğum içinde sanırım bi yer ayarlarız artık

saruhanlı da kuru üzüm işletmesinde muhasebecilik yapıyorum.üzümün cennetindeyım yanı bende :) aşeren olursa haberim olsun.:)))

kıs pagmattamı çalışıyon yoksa sen?bizde üzümcüyüz güzelim.

oh oh tmm üzümcümüzde var artıkın :) bende memlekete gidersem kayısıcınzda ben oluverem bari

özel hangı doktora gıdıyosun canım.
ben grandmedıcal yasemın hanıma gıdıyorum ama yasemın hanım sezeryancıymıs ama normal dogum yapan bırı yazmıs foruma.gece sancın tutunca ızmırde oturdugu ıcın gelmıyormus dogum evıne yonlendırıyomus.sabah bır arkadas soyledı.
bu gıdısımde konusacagım eger oyle yapacaksa yol yakınken baska doktor bakayım kendıme.

kıs pagmattamı çalışıyon yoksa sen?bizde üzümcüyüz güzelim.

yuhh anacım nasıl anladın.
hadı ya bıze uzum getırıyosanız tanırım ben ılgılenıyorum kendılerıyle cunku soaydını soylemen yeterlı :)))))

anladım cnm peki doktorunu beğeniyomusun?

yuhh anacım nasıl anladın.
hadı ya bıze uzum getırıyosanız tanırım ben ılgılenıyorum kendılerıyle cunku soaydını soylemen yeterlı :)))))

özelden yazayım cnm ben anlarım kıs eşimin amcasının fabrikasıda ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…