merhaba hanımlar nasılsnz bakem:)
bulantılar hariç iyiyiz şükür canım sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba hanımlar nasılsnz bakem:)
ewet tatlım çok sevindim kıs bi yerde buluşalım tanışalım ne dersiniz lezginka ve hurser?
oo manisa lılar toplanmıs kaynasmış masallah masallah
ewet tatlım çok sevindim kıs bi yerde buluşalım tanışalım ne dersiniz lezginka ve hurser?
sende gel tatlım tanışalım beraber olsun sen nerden cnm ?
Ben merkezde oturuyorum ama saruhanlıda çalışıyorum hafta ıcı 8-6 saruhanlıdayım onun dısında manısa merkezde.sız nerelerdesınız?
evet ya tanışalım bide benim burada hiç arkadaşım yok 1 sene 3 ay oldu taşınalı sadece görümcemler var burada yakamıza kırmızı gül takıp uluparkta buluşalım
gelim gelimde ben sizden cok cok uzaktayım ben batman da ikamet etyorum ama aslen kayısı diyarlıyım
hadi ya napalım cnm gönüller bir olsun ne güzel görüşürdük aynı yerde olsaydık tühhhhhhhhhhhhhhhhh
ben izmir yolundaki bozköyde oturuyorum sitede ev hanımıyım cnm her zaman görüşebilirim .saruhanlıyı biliyorum.mesleğin ne?
inşallah cnm kıs bende çokkkkkkkkkkkk heyecanlıyım walla hadi yarın güsel haberini bekliyorumsen hangi dkra gidiyosun tatlım?
saruhanlı da kuru üzüm işletmesinde muhasebecilik yapıyorum.üzümün cennetindeyım yanı bende :) aşeren olursa haberim olsun.:)))
saruhanlı da kuru üzüm işletmesinde muhasebecilik yapıyorum.üzümün cennetindeyım yanı bende :) aşeren olursa haberim olsun.:)))
Prf.Dr.Faik Mümtaz Koyuncu tavsiye üzerine bu ikinci gidişim olacak daha önce fazla para vermiyim dedim doğum hastanesinde Hakan beye gittim acayip kalabalıktı hiç doğru düzgün ilgilenemiyordu hastaya bakan en hızlı doktormuş nam salmış iyimişte ama ben ilgi bekliyorum öyle geçiştiremem kontrolleri dedim bebğime feda olsun o yüzden özel doktora gidiyorum tahlilleri yine doğum hastanesinde yaptırıyorum görümcem devlet hastanesinde hemşire olduğu için doğum içinde sanırım bi yer ayarlarız artık
ayyyyyyyy evet yaaa ne güzel oluverrdi heee
kıs pagmattamı çalışıyon yoksa sen?bizde üzümcüyüz güzelim.
dimi kıssssss sen hamişmisin tatlım bizde burda tanışalım bari dimi ama...!!!!!!!!!!!!!!!
Prf.Dr.Faik Mümtaz Koyuncu tavsiye üzerine bu ikinci gidişim olacak daha önce fazla para vermiyim dedim doğum hastanesinde Hakan beye gittim acayip kalabalıktı hiç doğru düzgün ilgilenemiyordu hastaya bakan en hızlı doktormuş nam salmış iyimişte ama ben ilgi bekliyorum öyle geçiştiremem kontrolleri dedim bebğime feda olsun o yüzden özel doktora gidiyorum tahlilleri yine doğum hastanesinde yaptırıyorum görümcem devlet hastanesinde hemşire olduğu için doğum içinde sanırım bi yer ayarlarız artık
dimi kıssssss sen hamişmisin tatlım bizde burda tanışalım bari dimi ama...!!!!!!!!!!!!!!!
yuhh anacım nasıl anladın.
hadı ya bıze uzum getırıyosanız tanırım ben ılgılenıyorum kendılerıyle cunku soaydını soylemen yeterlı :)))))