- 3 Ocak 2007
- 2.287
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende cumartesi günü gidicem kontrole bende heycanlıyım bakalım :)))
bu sefer babamızla gidicez.
hayırlısı bakalım..
sağlıkla kucağımıza alırız inşallahh
tüm bebişlere maşallahh
TEYZELERİ BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZ BEBİŞİMİN İLK EŞYALARINI
kıs hemen aramışın bakıyom haber vermişin benimkini şimdi aradı ewet benim cnm
peki kişisel bilgileri nasıl değiştiryoruz bilen varmı?
güle güle kullanın üstünüzde eskisin çok güzel olmuşlar ama biraz uzun kolluda alalım annesi aralık bebişi bunlar
oy oy oy çoook güzel teyzesinin cücüğünede çok yakışacak maşallah maşallah çok tatlı şeyler almışsınız esprilere bayıldım bende böyle şeyler almak istiyorum
Anne adayları herkese merhaba...
Ben yeni katıldım aranıza inşallah allah hepimizin bebişlerini korur ve sağlıkla kucağımıza almauı nasip eder :)
ya bunlar çok tatlı:) bayıldım hepsine....
Anne adayları herkese merhaba...
Ben yeni katıldım aranıza inşallah allah hepimizin bebişlerini korur ve sağlıkla kucağımıza almauı nasip eder :)
şu hayatınızı güzelleştirmek için gönderildim yazan 3 aylık onuda dayanamadığım için aldım
Diğerleri 6-9 aylık yaza giyer yani şimdi heryerdede yazlıklar var kışa doğru buluruz sanırım kışlıklarımızı
internetten aldım bende tatlım çok şekerler dimi
şu hayatınızı güzelleştirmek için gönderildim yazan 3 aylık onuda dayanamadığım için aldım
Diğerleri 6-9 aylık yaza giyer yani şimdi heryerdede yazlıklar var kışa doğru buluruz sanırım kışlıklarımızı
internetten aldım bende tatlım çok şekerler dimi
amiiin inşallah canım hoşgeldin
hoşbulduk :) o kıyafetlerin içinde minicik bişey hayal etmek bile çok güzel bebiş doğduğunda üzerinde de görmek isteriz :))teşekkür ederiz teyzesi sende aramıza hoşgeldin bu arada
merhaba hoş geldiin hoş gelmiş cici bebişte amin canım inşallah
melos arkadaşım meriva bulantı ilacı içip kendine gelmiş sanada ismini verse doktorunla konuşup kullansan belki iyi gelir
çok şekerrr evet iyi fikir internet seçenek daha çok, ama sanırım ben 6 aydan sonra almaya başlıyacağım halası ben dayanamam diyor