2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

TEYZELERİ BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZ BEBİŞİMİN İLK EŞYALARINI :nazar::KK16:

Eklentiler

• $02052012086.jpg
    $02052012086.jpg
    47,6 KB · Görüntüleme: 33
  • $02052012089.jpg
    $02052012089.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 28
  • $02052012090.jpg
    $02052012090.jpg
    35,9 KB · Görüntüleme: 50
  • $02052012091.jpg
    $02052012091.jpg
    30,1 KB · Görüntüleme: 38
melos arkadaşım meriva bulantı ilacı içip kendine gelmiş sanada ismini verse doktorunla konuşup kullansan belki iyi gelir:KK16::KK16::KK16:

bende cumartesi günü gidicem kontrole bende heycanlıyım bakalım :)))
bu sefer babamızla gidicez.
hayırlısı bakalım..
sağlıkla kucağımıza alırız inşallahh:KK16:
tüm bebişlere maşallahh:nazar:

amiiinnnn hayırlı evlatlar olsunlar inş...son 1 gün hadi bakalım güzel haberlerle:)))):nazar:

kıs hemen aramışın bakıyom haber vermişin benimkini şimdi aradı ewet benim cnm:KK23:

evet ya düşün düşün aklıma geldı ama solemedım valla burda karsılastıgımızı yengem hamıle sadece dedım :)) nerden bılıyon dedı o selesın dedım kapadım :)))

Anne adayları herkese merhaba...

Ben yeni katıldım aranıza inşallah allah hepimizin bebişlerini korur ve sağlıkla kucağımıza almauı nasip eder :)

güle güle kullanın üstünüzde eskisin:nazar::nazar::nazar: çok güzel olmuşlar ama biraz uzun kolluda alalım annesi aralık bebişi bunlar:KK49:

şu hayatınızı güzelleştirmek için gönderildim yazan 3 aylık onuda dayanamadığım için aldım :KK1:
Diğerleri 6-9 aylık yaza giyer yani şimdi heryerdede yazlıklar var kışa doğru buluruz sanırım kışlıklarımızı:KK16:

oy oy oy çoook güzel teyzesinin cücüğünede çok yakışacak maşallah maşallah çok tatlı şeyler almışsınız esprilere bayıldım bende böyle şeyler almak istiyorum:KK16::KK16::KK16:

internetten aldım bende tatlım çok şekerler dimi:KK16:

şu hayatınızı güzelleştirmek için gönderildim yazan 3 aylık onuda dayanamadığım için aldım :KK1:
Diğerleri 6-9 aylık yaza giyer yani şimdi heryerdede yazlıklar var kışa doğru buluruz sanırım kışlıklarımızı:KK16:

çok şekerrr:KK16::KK16: evet iyi fikir internet seçenek daha çok, ama sanırım ben 6 aydan sonra almaya başlıyacağım halası ben dayanamam diyor :KK1::KK1:

tatlım birde acilinden kilot al bızdığıma :KK16: don alan donanır atasözümüz gerçektir belki,donansın dursun:KK16::KK16::KK16::KK16:

amiiin inşallah canım:nazar::nazar::nazar: hoşgeldin:KK49:

teşekkür ederiz teyzesi sende aramıza hoşgeldin bu arada
hoşbulduk :) o kıyafetlerin içinde minicik bişey hayal etmek bile çok güzel bebiş doğduğunda üzerinde de görmek isteriz :))
merhaba hoş geldiin hoş gelmiş cici bebişte amin canım inşallah :KK16::KK16:

hoş bulduukkkkk hepimiz çok yakın zamanlarda doğum yapıcaz inşallah..ne güzel bi duygu bu kadar hamileyle birlikte olmak:)

çok şekerrr:KK16::KK16: evet iyi fikir internet seçenek daha çok, ama sanırım ben 6 aydan sonra almaya başlıyacağım halası ben dayanamam diyor :KK1::KK1:

bencede 7.aydan sonra almak çok mantıklı insan dayanamıyor ama yinede fazla bişey almayın kızlar ben maalesef ilk gebeliğimde erkenden doldurmuştum eşyaları ama bebişi kaybettim:KK43: sonrasında o eşyalara bakmak kahretti beni:KK43: Allahım hepimizin meleklerini korusun kimsenin başına da vermesin ama sabredin kızlar.şimdi öyle yapmıyorum hiç bir şey almadım ve kimseye söylemedim hamileliğimi sadece ailem biliyor 5.aya kadar da kimseye söylemicem:)))

TEYZELERİ BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZ BEBİŞİMİN İLK EŞYALARINI :nazar::KK16:

çok sevimli yaaa...bayıldımmmm..güle güle kullanın inş:nazar::nazar::nazar:..darısı benim bebeğime ben daha kallp atışını duyamadım hem çok heyecanlı hem tedirginimm.inş 2gün içinde rahatlayacam..güzel günler biizi bekliyooo:KK9:

X