2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

TEYZELERİ BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZ BEBİŞİMİN İLK EŞYALARINI

Eklentiler

• $02052012086.jpg
    47,6 KB · Görüntüleme: 33
  • $02052012089.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 28
  • $02052012090.jpg
    35,9 KB · Görüntüleme: 50
  • $02052012091.jpg
    30,1 KB · Görüntüleme: 38
melos arkadaşım meriva bulantı ilacı içip kendine gelmiş sanada ismini verse doktorunla konuşup kullansan belki iyi gelir

bende cumartesi günü gidicem kontrole bende heycanlıyım bakalım :)))
bu sefer babamızla gidicez.
hayırlısı bakalım..
sağlıkla kucağımıza alırız inşallahh
tüm bebişlere maşallahh

amiiinnnn hayırlı evlatlar olsunlar inş...son 1 gün hadi bakalım güzel haberlerle:))))

kıs hemen aramışın bakıyom haber vermişin benimkini şimdi aradı ewet benim cnm

evet ya düşün düşün aklıma geldı ama solemedım valla burda karsılastıgımızı yengem hamıle sadece dedım :)) nerden bılıyon dedı o selesın dedım kapadım :)))

Anne adayları herkese merhaba...

Ben yeni katıldım aranıza inşallah allah hepimizin bebişlerini korur ve sağlıkla kucağımıza almauı nasip eder :)

güle güle kullanın üstünüzde eskisin çok güzel olmuşlar ama biraz uzun kolluda alalım annesi aralık bebişi bunlar

şu hayatınızı güzelleştirmek için gönderildim yazan 3 aylık onuda dayanamadığım için aldım
Diğerleri 6-9 aylık yaza giyer yani şimdi heryerdede yazlıklar var kışa doğru buluruz sanırım kışlıklarımızı

oy oy oy çoook güzel teyzesinin cücüğünede çok yakışacak maşallah maşallah çok tatlı şeyler almışsınız esprilere bayıldım bende böyle şeyler almak istiyorum

internetten aldım bende tatlım çok şekerler dimi

çok şekerrr evet iyi fikir internet seçenek daha çok, ama sanırım ben 6 aydan sonra almaya başlıyacağım halası ben dayanamam diyor

tatlım birde acilinden kilot al bızdığıma don alan donanır atasözümüz gerçektir belki,donansın dursun

amiiin inşallah canım hoşgeldin

teşekkür ederiz teyzesi sende aramıza hoşgeldin bu arada
hoşbulduk :) o kıyafetlerin içinde minicik bişey hayal etmek bile çok güzel bebiş doğduğunda üzerinde de görmek isteriz :))
merhaba hoş geldiin hoş gelmiş cici bebişte amin canım inşallah

hoş bulduukkkkk hepimiz çok yakın zamanlarda doğum yapıcaz inşallah..ne güzel bi duygu bu kadar hamileyle birlikte olmak:)

çok şekerrr evet iyi fikir internet seçenek daha çok, ama sanırım ben 6 aydan sonra almaya başlıyacağım halası ben dayanamam diyor

bencede 7.aydan sonra almak çok mantıklı insan dayanamıyor ama yinede fazla bişey almayın kızlar ben maalesef ilk gebeliğimde erkenden doldurmuştum eşyaları ama bebişi kaybettim sonrasında o eşyalara bakmak kahretti beni Allahım hepimizin meleklerini korusun kimsenin başına da vermesin ama sabredin kızlar.şimdi öyle yapmıyorum hiç bir şey almadım ve kimseye söylemedim hamileliğimi sadece ailem biliyor 5.aya kadar da kimseye söylemicem:)))

TEYZELERİ BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZ BEBİŞİMİN İLK EŞYALARINI

çok sevimli yaaa...bayıldımmmm..güle güle kullanın inş..darısı benim bebeğime ben daha kallp atışını duyamadım hem çok heyecanlı hem tedirginimm.inş 2gün içinde rahatlayacam..güzel günler biizi bekliyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…